Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Co byste čekal od lidí, kteří již dávno nejsou novináři, ale prodavači emocí? Ostatně velmi rychle se tenhle "sektor" dostal na úroveň bulváru a tak, kdo umí číst a psát, může psát třeba do novin.

3 1
možnosti
JH

Pěkná ukázka nekompetentnosti, či aktivismu ČT. Bohužel, v domácím zpravodajství je to ještě o několik kategorií tragičtější.

8 7
možnosti

A omezením svobody ČT zachráníte svobodu a demokracii v Česku? :-)

1 3
možnosti
Foto

Pokud vím tak Česká republika stejně jako většina zemí dosud oficialně neuznala jeruzalem za hlavní město státu Izrael a v tom případě postupovala ČT naprosto správně.

Neuvěřitelnou ignoranci tak předvádíte spíše Vy, když kritizujete ČT za to co je v souladu s oficialní politikou ČR

6 17
možnosti
Foto

Ať si říká kdo chce co chce, tak zpravodajství ČT je nejlepší. Pokusy o privatizaci by vedly k tomu, co někdo sice zpravodajstvím nazývá, ale ve skutečnosti je to černá kronika (Nova), nebo estráda (Prima) a o TV Zemanov ani nemluvě.

16 0
možnosti

Doufám, že si autor článku uvědomí, co svým článkem tady otevřel! :-)

3 2
možnosti
KP

Bohuzel pana Braune. Chtit a ocekavat od redaktoru CT objektivni informace je exkurs do oblasti scifi. Jednou v lonskem roce jsem byl svedkem pokusu o objektivni informaci o deni v Syrii a to rozhovorem redaktora Kubala se syrskym prezidentem Asadem. To byla ale opravdu bila vrana.

9 4
možnosti

Udržet pravdu ve veřejnoprávním médiu je umění a jistě k drobným pochybením může docházet. Ale nepodléhejme desinformačním serverům, které usilují o ukončení svobodného a pravdivého vysílání a podřízení veřejnoprávní televize politikům a cizí propagandě. Počet ruských serverů se blíží již k padesáti!!! :-)

6 4
možnosti

Vážený pane Braune!

Jistě máte širší vědomosti v této oblasti než většina z nás. Avšak prezentovat tyto svoje kritické poznatky zde je riskantní pro nás všechny. Možná, že neodolatelně prezentujete své ego, ale riskujete svobodu naší země. Nicméně se snažím číst Vaše články pravidelně.

Vaše kritika ale patří do rukou redaktorů ČT, nikoliv do rukou lidí, kteří jsou dnesadenně masírováni desinformačními médii, jak špatná je naše veřejnoprávní ČT, jak je podrobena nejrůznější cenzuře, že není pravdivá, že by měl být ukončen její provoz. Jenže právě její svoboda, její nezávislost na politicích, její nezávislost na ruských desinformacích, to jsou záruky naší svobody a demokracie, o které svádí takový urputný boj. Proto Vaše věcná kritika nepatří do našich rukou, ale do rukou redaktorů ČT.

Nabízím Vám k úvaze a doufám, že moje kritika bude přijata v dobrém. Dovolil jsem si to jen proto, že odhaduji, že již téměř polovina národa podléhá desinformacím! Včetně řady vysokoškoláků! A to je vážnou hrozbou pro naši svobodu a naši budoucnost.

:-)

9 8
možnosti
LJ

Vy jste zaměstnanec ČT ?

1 5
možnosti
KC

My za ty odkrákorané nesmysly ČT podle bruselských pokynů musíme ještě platit!

13 5
možnosti

Váš falešný názor je dán desinformační službou v Česku! :-)

5 6
možnosti
Foto

Mne vždycky nadzvedne, když je v ČT diskusní pořad, kupříkladu o církevních restitucích, kde sedí m.j. i kovaný komunista, který široce rozebírá svůj bolševický postoj k tématu. Jistě lze uhodnout, jaký má k věci postoj. Psát o tom, že ČT musí být vyvážená i v těchto případech mi připadá hloupé, je to podobné, jakoby třeba v případě teroristického útoku na autobus pozvali jak zraněné a policisty, tak i pachatele, který by tak nějak - vyváženě - objasnil své stanovisko, proč začal kalašnikovem "čistit" sedadla.

Vždycky si představuji, že u zmíněného bolševika sedí speciální služba, která mu za každý výrok o nespravedlnosti atd, uštědří pořádnou facku, až zmíněný soudruh spadne z žide, pak jej posadí zpět a znovu se napřáhne a připraví.

R^

13 0
možnosti
FS

Doktore,vy jste opravdu takový násilník? Kdy jste vystudoval?

1 7
možnosti
PK

Nic nového pod sluncem, neobjektivní zpravodajství. ;-€

5 2
možnosti

Desinformace světem letí...

3 2
možnosti
MB

Obecně - Zdá se mi, že v ČR sílí a pokračuje nový trend ! Tj., vymezit se proti tomu navyklému - Zastupitelské demokracii - tradičním stranám = Jsou nahrazovány silnými mnuži - M.Zemanem. A.Babišem, spolky jednoho muže - T.Okamura ap. K tomu referenda, rušit Senát a pak i nový obsah - média ! Viz. Barrandov, který napomáhal NEkampani prezidenta, zcela povrchní Nova ap. Pak nelze nevidět i útoky na ČT. (Chyby jistě byly - jsou) ... Každopádně stojím za názorem, že probíhá jakási ochotná mánie posuvu vnímání ! V nadsázce, pak zbývají ostrůvky ještě nějakého stále fungujícího rozumu, jako je Ústavní soud a právě - To veřejnoprávní médium ! ... :-)

4 6
možnosti
LJ

Veřejnoprávní médium , které lže?

3 3
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy