Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

H70a34n76a 69V33l38k57o14v27á

25. 10. 2017 21:55

Koho podle vás ODS zrazuje?

Podle mne by zradila mne, svého voliče, kdyby do koalice šla.

Člověk, který si vidí dál než na špičku nosu vidí, že být "u vesla" za každou cenu se nevyplácí....třeba na ČSSD - jak Babiš jedná s koaličními partnery je dostatečně známo. I to, že to proč vlastně důchodci volili ANO byly zásluhy ČSSD....

Já svým zvoleným poslancům za ODS (zejména Fialovi a Ventrubovi) přeju důstojnější místo. Třeba v opozici.

24 2
možnosti

To místo mají ... na stotisícové lavici ve sněmovně. Zřejmě to těm olitikům stačí.

1 1
možnosti
Foto

Co to plácáte za nesmysly? ODS má tahat kameny z ohně za milion a půl magorů, volících estébáckého gaunera??? Plní předvolební sliby! To by se všem líbilo, aby po ČSSD zničil estébák i ODS.....jak to správně psal na Echu Topolánek....braňme Fialu před Klausy......to podepíšu. Babiš čtyři roky řval jací jsou ODS gauneři, co rozkradli a teď mají zachraňovat republiku před bezmozky volící estébáky feťáky a japonské psychopaty? Proč proboha?

31 4
možnosti

Takže jsou pro Vás lepší nové volby s větším úspěchem Andreje Babiše?

3 3
možnosti
Foto

ODS vyhlásila už před volbami, že do koalice s ANO nepůjde. Pokud by vstoupila do vlády, popřela by vše, co před volbami vymyslela. Fiala teď nemůže couvnout, nebo ho sejmou vlastní spolustraníci.

22 0
možnosti

Jsou tedy lepší nové volby s větším vítězstvím Andreje Babiše?

1 2
možnosti
Foto

J38i98ř22í 56K65i59n46d88l

25. 10. 2017 21:45

Jít do spolku s hnutím,, kde v čele je agent StB, bývalý komunista, lhář, sprosťák, který získal majetek v devadesátých letech, podvody, korupcí, a teď bude tvrdit, že z devadesátých letech j vyšel ako někdo jediný svatý a spravedlivý by bylo pro ODS spojení smrtící. Je zajímavé, že Babiš dříve na ODS nenechal niť suchou a po volbách přišel s prosíkem, aby s ním šla ODS do vlády.

20 3
možnosti
Foto

Tak ona existuje spousta možností.

Sestavení stabIlní vlády klidně může umožnit Babiš a jeho ANO tím, že navrhne aby vládu sestavil FIala buď jednobarevnou ODS nebo i s dalšími stranami a ANO podpoří vznik této menšinové vlády vyslovením důvěry případně odchodem ze sněmovny aby snížili počet potřebných hlasů.

Další variantou je , že Babiš odejde z politiky a vládu sestaví ANO s ČSSD a KDU-ČSL.

Mnou navržené varianty by na rozdíl od vstupu ODS do vlády s ANO nebyly v rozporu s předvolebními sliby.

5 3
možnosti
Foto

J75i80ř98í 27K13i53n41d41l

25. 10. 2017 21:48

ODS dostala hlasy voličů, kteři se silně vymezovali proti Babišovy, protože to byly podle průzkumu zejména voliči od 19 let do 30 a voliči s vysokoškolským vzděláním a těm nelze nakecat, že Babiš je anděl spásy.

9 3
možnosti
Foto

budete-li nekriticky konzumovat televizní zpravodajství, neuděláte si rozumný úsudek. Propaganda vydává svá přání za skutečnost, ve skutečnosti je pan Babiš ve velmi výhodné pozici.

3 7
možnosti
SK

Dalši opoziční smlouva leda ODS zlomí vaz.

ANO neni pravice. Je to pouze divize Agrofertu.

23 1
možnosti

říkali v televízi a rozhla.

2 2
možnosti
Foto

Autor vlastně vyzývá demokratické strany, aby podlehly vydírání Andreje Babiše: "Když nepodpoříte vládu ANO vy, nezbyde nám nic jiného, než se opřít o Okamurovu SPD a komunisty". Obávám se ale, že by to demokratickým stranám jejich voliči neodpustili - ono menší zlo "když to nevezmeme my, vezmou to jiní a to pak bude ještě horší". Nedělejme si iluze, kdyby ODS vstoupila do vládní koalice s ANO, Babiš by jí pěkně přitlačil ke zdi a moc prostoru by jí neponechal. A opět by si přisvojoval všechny úspěchy vlády a neúspěchy by svaloval na koaliční ODS. ODS by mohla zlomit vaz i jakási opoziční smlouva číslo 2.

Babiš teď bude asi hodně blufovat. Bude vyhrožovat SPD a KSČM, ale bude chtít být pro EU "salonfähig". Vždyť málokdo obdržel tolik eurodotací jako Agrofert. Proto jako realista nebude chtít riskovat nějakou protievropskou politiku.

13 2
možnosti
PN

P68e77t41r 24N42ě56m44e65c

25. 10. 2017 21:17

Nevolici ODS redí ODS co má dělat. Podivné a úsměvné.

14 0
možnosti

Neradím, ale ptám se: Je podle Vás lepší dospět k novým volbám s větším vítězstvím Andreje Babiše?

:-)

1 2
možnosti
  • Počet článků 637
  • Celková karma 27,90
  • Průměrná čtenost 1081x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!