Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Otazkou je,zda se Rusovi da vubec neco verit. Porad vidim clanky v novinach, ze Rusove na Kube nemaji zadne rakety. A pak clanky, jak tyto neexistujici rakety z Kuby stahuji. S tim si ani politruci pri PSM nedokazali poradit.

Ale uzili jsme si vysoke bojove pohotovosti a obvykla buzerace se tenkrat nekonala.

16 0
možnosti
Foto

Ale to je dosti významný poznatek, že Rusovi se nedá nic věřit. Díky tomu lze přesně odhadnout, co udělá. S takovým vyhraju každý poker.

0 2
možnosti
Foto

Ruské vlivové centrály zahájily novou strategii s názvem " Za všechno můžou Ukrajinci !". A čeští poskoci jako na povel přehodili výhybku. Za chvíli se dozvíme, že Lenin a Stalin byli Ukrajinci. A Hitler taky !

21 0
možnosti
Foto

Tak tak dalece zajít nemohou. Protože by tím popřeli tvrzení jednoho ruského emigranta z r. 1921, publikovaného tehdy exklusivně v Československu, že Ukrajinci neexistují.

0 6
možnosti
Foto

Proč mlčíte jako hrob o úloze šéfa ukrajinské komunistické strahy Šelesta. A co ministr obrany Grečko, pocházející podle Wikipedie z chudé ukrajinské rolnické rodiny.

A Grečko rozhodně nese hlavní bezprostřední odpovědnost za provedení invaze do Československa i za koordinaci s ostatními státy Varšavské smlouvy. A to, že Němci a Poláci také tvrdili muziku, to je fakt.

1 10
možnosti
JZ

Nebylo to Rusko ani Ukrajina, byl to SSSR.

A v blogu máte "Problém Ruska ovšem je, že na rozdíl třeba od Ukrajiny, která na svém území zakázala komunistické symboly, ono rudou epochu čím dál tím více rehabilituje."

Zdroj: http://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=619946

13 0
možnosti
MB

Celé dějiny potvrzují, že pod hlavněmi tanků se žádná rozumná společnost nastolit nedá. Celé dějiny potvrzují, že v Rusku stále existuje podstatná většina národa, která tomu naopak věří ! Svým způsobem i pozoruhodné, že štěstí ruské matky a otce je zdlvodňováno okupací NDR, Maďarska, ČSSR, Čečenska, výboji na Ukrajině, nebo Krymu, či dokonce až v daleké Sýrii ... Dělat se to tak musí, je huben nepřítel. Kdyby se ustalo, on by mohl být objeven v samotném Kremlu ... :-)

12 0
možnosti
Foto

A štěstí amícké matky zase zásahy v Afghanistanu. Nevyberete si.

3 7
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,40
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz