Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J71a53n 85P98a72v28e28l85k56a

15. 11. 2015 11:37

Poté co se již prokázalo že minimálně jeden z útočníků přišel do evropy v uprchlické vlně, tak psát že vítáme uprchlíky je dle mého už zločin.

Ale co čekat od veganské bukvice...

Ostatně víte jaký je postoj muslimů k homosexualitě?

15 1
možnosti
PK

Tak jo.Chápu.Tři dny bez zpráv se dá celkem v pohodě vydržet.Rozumím tomu,že lidé se přes víkend na zprávy raději nekoukají.Nicméně když už se tedy přihlašujete na váš blog,měl by jste se přeci jen kouknout.Pak by jste nemohl vyfotit podobné Faux pas.Pokud však zprávy sledujeme,tak jste obyčejný provokatér a jsem upřímně zvědavý,zda se na takové provokaci bude podílet více lidí.Nevěřím že se najde více těch,kteří by podobným způsobem chtěli zneuctit oběti z Paříže.Nic jiného než provokaci a neúctu k mrtvým v tom nevidím.

3 1
možnosti
MP

Jestli je něco cizorodého v této společnosti, tak jste to právě Vy a Vaše parta. Protestujte si, dokud ještě můžete. Až byste dosáhli svého cíle, nezapomeňte, že jste první na řadě. Neschovávejte se pak za naše záda!!

15 1
možnosti
VP

Taky jsem z toho rozpolcen ... pan Cemper nemá problém se přiznat k tomu že je homosexuál, což mu chválím, ale na druhou stranu tady bojuje za lidi kteří by ho šmahem v lepším případě zavřeli a v tom horším případě zavraždili ... taky Vám takoví lidi vrtají hlavou co je k tomu vede?

11 1
možnosti
MD

Obavam se, se TATO ZEM nepatri ani VAM, ani podobnym INICIATIVAM ako je PPN. Tato zem patri TEM kteri na ni 'v potu tvare' pracovali a pracuji. A vezte, vy INICIATIVO, ze az dojde na opravdove 'lamani chleba' tak skoncite s vidlemi zapichnutymi do zadni casti tela. Minimalne.

19 0
možnosti
PV

Dal jsem karmu, takhle mne už dlouho nikdo nerozesmál.;-D

Svolávat Čechy a Moravany k podpoře invazivní armády, která už se pomalu vybarvuje....;-D

I takoví jsou mezi námi.:-)

18 1
možnosti

Ano - i takoví jsou mezi námi - co nenávidí sebe sama a skrz sebe celou společnost, a tak podporují vše proto, aby ji zničili - jenom proto, že jim někteří její příslušníci ublížili.

11 1
možnosti

P23e74t43r 93Š15v54i59h41á57k

15. 11. 2015 11:26

Prosím, lze tady dát někoho na černou listinu, aby se vůbec nezobrazovaly jeho "články"?

3 1
možnosti
MP

pevně doufám, že se tu nepohodlné názory cenzurovat nebudou

1 0
možnosti
LN

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-svet/355583/sef-ceskych-muslimu-neverim-ze-za-utoky-v-parizi-je-islamsky-stat.html    ze textu vybírám ...

...Nebyli to muslimové. Jestli to byl IS, pak spolupachatelem jsou Izrael a USA, tvrdí šéf Muslimské unie v ČR Muhamed Abbas.

...Ať už zabíjel v Paříži kdokoliv, muslimové to podle Abbase nebyli. „Nevěřím tomu,“ řekl doslova.( Abbas)

...Muhamed Abbas předkládá i jeden důkaz: „Kdy začal Islámský stát řádit? Po útocích na Gazu, když jednotlivé státy začaly uznávat Palestinu. Nevěřím, že někdy dopadneme pravé pachatele. Ale jestli to byl skutečně ISIS, tak je spoluviníkem Izrael a USA,“ uzavřel. ( Abbas)

....tohoto se zastáváte...cempere..???

24 1
možnosti
Foto

nevolali při tom náhodou Allahu akbar? To neříkají muslimové? Ten Abbás mi v tom dělá guláš...

13 1
možnosti
VP

Kukám že Polický už od rána ve službě ... A to zas bude na Míráku sestava;-D Vy nejdete protestovat, vy jdete provokovat a v tom je veliký rozdíl. Pořád tady poukazujete že všichni proti islámu jsou rasisti, náckové a podobně ... jenže oni se ti náckové v poklidu sejdou a odejdou ... jediný bordel tam vždy děláte akorát VY a provokujete a když dostanete přes tlamy od policajtu, tak ještě fňukáte jak je vám ubližováno ... vědí co, Cemper ... jdou do no tam ...

17 1
možnosti

P92e92t67r 76Š86v39i37h33á70k

15. 11. 2015 11:18

Tohle je snad nějaký žert, ne?

12 0
možnosti
MO

To bude přehlídka devótních přisluhovačů islamizace.  Něco jako by se v roce 1938 před podpisem Mnichova sešli všichni kolaboranti kteří chtějí rozbít Československo:-/.

15 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.