Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M18i47l42a83n 72K31e88s11l

15. 11. 2015 15:08

To jsou ale novinky.Paní Táňa Fischerová je známá politička?Kdo by to do ní řekl.Stejně tak Putna.S těmi tedy díru do světa neuděláte.No ještě větší blbost  je,že tato země(předpokládám,že se tím myslí Česko)patří všem. Kdepak .Pořád platí a v budoucnu platit bude : Čechy Čechům.Zeman a Chovanec- správní kluci to zařídí.

2 0
možnosti
Foto

Hoši, a proč nejdete protestovat třeba proti klaustrofobii? Nebo proti arachnofobii? Xenofobie, stejně tak jako dvě další zmíněné fobie, bude existovat vždycky, bez ohledu na vaše trapné pokusy ji eliminovat. Ale dobře, aspoň si veřejnost může snadno udělat obrázek vaší mentální úrovně ;-)

3 0
možnosti
JB

Tak paní Al Oukla mi už vysvětlila, proč proběhly útoky ve Francii. Kdo pochybuje o jejich doměnkách, tak no ano, na vině je Francie:

Není to jen proto, že se Francie politicky a vojensky angažuje v Sýrii a na dalších místech muslimského světa, ale také proto, že francouzská společnost nedokázala přistěhovaleckou komunita integrovat. Dlouhodobě neřešila sociální a ekonomické problémy lidí, které odsoudila k životu v ghettech. Ghetta jsou něco jako tlakový hrnec. Stačí trochu neopatrnosti a může vybouchnout.

A před čím varuje? No jistě, nebojí se o nás, jako o většinu obyvatelstva Evropy. Ona to vidí takto:

Tzv.Islámský stát doufá, že výbuch spustí jeho brutální atentáty. Snaží se postavit většinovou společnost už tak znejistělou uprchlickou krizí proti muslimům, kteří se už nyní stávají obětí útoků. Vzhledem k napjaté situaci napříč Evropou by se zcela jistě násilí přelilo i do ostatních zemí včetně České republiky. Navíc nikdo ochranu muslimů a jejich majetku před tímto násilím neřeší.

Takže po tom všem, po desítkách obětí, mrtvých je přes 120, 100 v kritickém stavu - jistě, i muslimové mezi oběťmi jako jedinci budou, bohužel, tak paní Oukla má starost, aby nebylo ublíženo muslimům, a jejich majetku. Já jsem ten její blog ani nemohla dočíst, a diskuse není spuštěna.

3 0
možnosti
JB

A ještě bych chtěla paní Oukle vzkázat, ať se o majetek muslimů nebojí. Máme jiné krédo - spojené se 17.listopadem - Nejsme jako oni!!!!!

1 0
možnosti
MD

A doufejme jen, ze nikdo neda vasi hloupou a zlou provokaci vyprovokovat k nejake nepredlozenosti, jako jedinym kapkam na vas mlyn, neb jinak stoji na suchu.

1 0
možnosti
PK

P68e69t87r 96K62o95l84á21ř

15. 11. 2015 14:01

Druhým identifikovaným útočníkem by měl být 25letý Ahmed Almuhamed, který vlastnil falešný syrský pas a do Francie se dostal v říjnu přes Makedonii a Srbsko.

Tak co? Pořád welcome?Rv;-€;-€

2 0
možnosti
Foto

kdybyste se šli projít někam do parku a udělat něco pro svoje zdraví, uděláte líp.

6 0
možnosti
Foto

K22a84r44e75l 62M59á45d61l58e

15. 11. 2015 13:40

Tak v jedné diskuzi mám hned dva smazané příspěvky. Buď je dnes cenzor mimořádně citlivý, nebo si na mne zasedl. V obou příspěvcích byly nejsilnější obraty "anarchistické smažky" a "dostat od policistů na budku". Nic víc. Ale prý to není dostatečně kultivované......

2 1
možnosti
VM

Pane Cempere,proč neprotestujete proti nenávistné xenofobii islamistů,jež zneužívají utečenecké krize,aby se infiltrovali mezi běžence a vraždili Evropany,nejen je.

Jak může normální člověk,potom,co se stalo v Paříži,mít tu drzost a obviňovat lidi,kteří mají pochopitelný strach z agresivity islamistů,z rasismu a xenofobie?

Asi nevíte,že v celé Evropě se proti této multikulti politice ozývají hlasy,čím dál více,a nejsou to zdaleka jen populisté,jak tvrdí někteří pisálkové.

Běžte se zeptat lidí,co v blízkostí úprchlíků žijí,a pak raďte.

8 0
možnosti
ML

M43a60r10t21i64n 13L66a45c88o

15. 11. 2015 15:32

Ako vás napadlo, že Cemper je normálny? 8-o

3 0
možnosti
Foto

Merklundy a Hollandoti jsou nepoučitelní:-P

9 1
možnosti
JP

Jak hluboko jste klesl..., čtu něco od Vás cca po roce.

0 0
možnosti
RB

Sraz multikulti extrémistů? Bude fajn vidět pátou kolonu pohromadě..

9 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.