Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud máte v hlavě stejný zmatek, jaký je vidět v tomto textu, je nutno nejprve uklidit v mozkovně a až teprve poté začít něco psát.

10 15
možnosti
TP

To, že ho sestřelili Rusáci je mnohem pravděpodobnější, že Ukrajinci. Důkazy a zdravý rozum sestřel ukrajinci vylučují

4 14
možnosti
ZD

to je jistota...mnohem pravděbodobnější???je mi uplně jedno kdo to setřelil...ale důvody proč...a nějaký hmatný důkaz...který bude muset uznat i proti strana...tady se tlačí s jistotou a dělají hypotézy a přitom ví každý prd...a třeba se to ani nedovíme....tak to je jenom jedna paní povídala...a je nejvíce pravděpodobné...že Ti...kteří to mají předložit to nikdy neudělají z jakýchkoli důvodů...jedno je ale jisté...jakmile došlo k této hrůzné tragedii...tak byli najednou v plné míře jmenovány obě novoruské republiky plným názvem...najednou to nebylo nad Ukrajinou...politika je bez páteře a nemá logiku...a ten ...kdo si myslí ...že ví nejvíc ...tak ví ....nic...hezký den ZD;-);-);-)...

9 0
možnosti
KV

To je obdivuhodny roman a tech technickych udaju, pani Kostlanova je jiste predni odbornice na vojenskou techniku. A proc svuj elaborat neposkytne vysetrovaci komise, ktera se tam zbatecne namaha. Pani Kostlanova to uz vysestrila !!

9 5
možnosti
ZK

Z16d60e60n73a 34K58o60č44í

2. 8. 2014 17:03

Berlin (ots) - "Aus Sicht eines Experten" sei der Abschuss der malaysischen Boeing am 17. Juli über der Ostukraine "durch eine bodenständige Flugabwehr-Rakete mit hoher Wahrscheinlichkeit auszuschließen". Zu dieser Einschätzung kommt Oberst a. D. Bernd Biedermann in einem Beitrag für die in Berlin erscheinende Tageszeitung "neues deutschland" (Donnerstagausgabe). Hätten Splitter einer Boden-Luft-Raketen das Flugzeug getroffen, wäre es sofort in Brand geraten, argumentiert der NVA-Fla-Raketenspezialist. Ursache sei die "großen Reibungshitze, die Splitter beim Durchschlagen des Flugkörpers erzeugen. Ein einziger enthält die gleiche kinetische Energie wie ein 40 Tonnen schwerer Güterwagen, der mit 60 Kilometern pro Stunde auf einen Prellbock läuft." Im Falle der malaysischen Boeing seien erst nach dem Aufschlag auf dem Boden vereinzelte Brände ausgebrochen, weil heiße Flugzeugteile mit brennbaren Materialien in Berührung gekommen waren. Biedermann ist mit sowjetischer und russischer Flugabwehrtechnik vertraut, er führte Einheiten im Diensthabenden System der DDR und lehrte an der Militärakademie in der Fachrichtung Fla-Raketentruppen.

Takže jiné zdroje to dávají na vrub zcela jasně ukrajinským SU. :-/

7 9
možnosti
  • Počet článků 1106
  • Celková karma 12,85
  • Průměrná čtenost 1381x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz