Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J39a32n 76R88á61ž

2. 7. 2014 20:52

Cempere, Vy jste zrejmě srandista,který si rád dělá z lidí legraci,že? Za snahu chválím, i když nejsem příznivcem tohoto typu humoru.

:-(

6 0
možnosti
Foto

Ano pane Cempere islám je tolerantní, ale jenom v rámcisvých pravidel. Pokud jako křesťan, anebo Evropan, chce žít v muslimské zemi,musíte se podřídit právu šária.  Kdyžmuslimská žena si vezme muže jiného náboženství, musí on přijmout víru své ženya pokud tak neučiní, čeká jej trest smrti. Pokud žena si vezme muslima, stáváse okamžitě muslimkou. Ve středověku křesťanské státy muslimy vyhnaly z Evropy.Buď musely odejít anebo přijmout křesťanství. Věděli už ve středověku, co islámobnáší a co nastane, pokud se povolí. Pokud je islám mírumilovný, proč se veškolách se jejich děti učí ve výcvikových táborech, jak vyhodit sebe samé dopovětří, a způsobit tak smrt maximálnímu počtu nevěřícím. Proč mírumilovnímuslimové unášejí letadla, zabíjejí sportovce na olympijských hrách, proč v muslimskýchzemí se projevuje radost nad zabíjením nevěřící. Proč mírumilovní muslimovéobchodují s lidmi, vyzívají k džihádu a k zabíjení všech nevěřících

7 0
možnosti
Foto

J47a49n 92C46e32m78p81e39r

2. 7. 2014 20:58

"Pokud jako křesťan, anebo Evropan, chce žít v muslimské zemi,musíte se podřídit právu šária."

Asi vás to překvapí, ale platí to i opačně. Když muslim chce žít v dané zemi tak se musí podřít právu té země. Jak dlouho jste přemýšlel nad tím, že je důležité dodržovat zákony dané země? Nicméně je fakt, že právo Sharia se nevstahuje na turisty, lidi podnikající obchodní cestu atd..

0 6
možnosti
JO

Já jsem si přečetla jen článek, diskuzi zatím ne, tak se omlouvám, pokud už to někdo zmínil.

Chtěla bych upozornit, že v ČR nikdy nebylo -  a to ani před válkou - plno romů. Vždy jich tu byla jen hrstka. Po válce asi maximálně 1000. Před válkou několik tisíc, ale i to nebyli většinou Češi, ale různí přivandrovalci a kočovníci.

Dokud jich byla hrstka, bylo to únosné. Ted je jich skoro půl miliónu a pro tak malou zemi, jakou ČR je,  je současná situace neudržitelná.

5 0
možnosti
Foto

J13a16n 52C91e14m47p49e20r

2. 7. 2014 20:33

Já jsem mluvil o Československu! V ČSR jich bylo před válkou přesně 21 644. O ČR se nikdo nebavil.

0 2
možnosti
VP

je to tak

podstatou evropské civilizace je pluralismus hodnot

takže islamofobové táhněte do KLDR tam se vám bude líbit!!

0 10
možnosti
Foto

Vladimíre Putine, pletete si pojmy! ;-D

5 2
možnosti
Foto

Dřívější autor Cemper už není.

6 0
možnosti
Foto

Odešel 2. července t. r., protože neuměl snést jiné názory. Mrtvý muž.

7 0
možnosti

Tedy ne že by se mi tento stav příliš zamlouval, ale pokud není islám součástí evropské tradice, tak jak to, že v meziválečném období existovaly plány na výstavbu mešity ve Varšavě, tedy ve městě, které machometáni nikdy nedobyli, nevyplenili a nezplundrovali a žádnou sukni nenechali na pokoji. Viz zde http://vpravo.blog.cz/1006/mesita-ve-varsave

0 0
možnosti
Foto

S plány ve Varšavě je to jako s Kaplického knihovnou. Jen s tím rozdílem, že ta by potěšila i poučila. Mešita má ke společnosti funkce destruktivní.

2 1
možnosti
Foto

Pane Cempere, prosím, pomodlete se také za mne! Budu sledovat jak to zabere.  Pokud zaznamenám jakýkoli účinek, dám vám vědět. 

P.S. Prosím o něco opravdu rasantního. Jsem daleko!

6 0
možnosti
Foto

Zatím nic! Zkuste víc na jih! Možná to tu ruší ty mešity. ;-(

5 0
možnosti
TH

Čím vším nejste.A čemu všemu rozumíte.R^

3 0
možnosti
MD

Clanek jak od macechy pro popelku. Nebo spise dort pejska a kocicky. Mozna jste tam v dobre vire dal par vcelku dobrych ingredienci, krome jinych. Ale znate to, co to udelalo se psem, nastesti zlym. Ne vse lze smichat, aniz by z toho nebylo konzumentovi spatne.

Do skutecneho kuchare lidske spolecnosti mate strasne daleko, nebot vase strava vyvola jen daveni a lidi ruznych chuti jen navzajem vzdali.

3 0
možnosti
Foto

Hrebenar, Očadlík, Cemper - ono to vyjde nastejno.

12 0
možnosti
JR

J93a88n 52R26á63ž

2. 7. 2014 20:55

Nevite někdo co se děje s Hrebenárem? Jeho typ humoru mi zde schází.

2 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.