Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

jarda

25. 9. 2012 18:43
Proč papouškujete Klause?

?!Rv:-PRv

3 0
možnosti
TJP

Tomáš Jasný, PhD.

25. 9. 2012 19:32
Re: Proč papouškujete Klause?

chce byt zajimavy ...

1 0
možnosti
FM

František Matějka

25. 9. 2012 18:13
.

Tento text přeložit do 27 jazyků a dodat do schránek občanů členských států EU. R^

9 0
možnosti
PK

multikulti pravdoláskař

25. 9. 2012 18:18
Re: .

Ono vám v tom něco brání, pane MatějkA? Peněz a volného času máte jistě dostatek. ;-D

4 0
možnosti
RS

Ringo.ringo

25. 9. 2012 17:51
Me naprosto nejde do hlavy

kdyz prosperujici a vzkvetajici zapad byl chloubou oproti sede polorozborene vychodni RVHP a kdyz se nam podarlo te hruzy po 40. letech strepad, proc po 10 letech od padu zelezne opony zapadnim politikum socialismus tolik imponuje. To vypada, jako by nam tu bidu zavideli a chteli se mit tak jak jsme se meli my za sociku. Barosso chce novou internacionalu. Proboha proc? Copak nevedi, ja kse od nas k nim zdrhalo za svobodou a za lepsim? Copak nevidi, jak  sjednocovani pod socialistickou internacionalou dopadlo a kolikrat ot muselo byt drzeno nasilim? Zili jsme bohuzel na te spatne strane, presto s posteskem rikam, zlata druha polovina 80. let, to se dalo zdrhnout aspon do NSR. Dneska neni kam zdrhat. dobre uz bohuzel bylo. Prakticky s posteskem vzpominam na dobu zelezne opony. Clovek mel nejakou nadeji, vzhlizel na zapad, vedel, kde je ta spatna a kde ta dobra strana. Dnes je mi smutno, ze zapad sinevazi toho co mel a chce to, ceho jsme se zbavili.

10 0
možnosti
EW

elena walch

25. 9. 2012 17:58
Re: Me naprosto nejde do hlavy

R^ Lépe to vyjádřit nelzeR^R^

0 0
možnosti

Ghost Dog

25. 9. 2012 17:28
karma jako vždy :-)

.. no ba, Barroso a jeho parta třicetitisíců úředníků sedí na Olympu, Olymp je zahalen do hustých mraků eurofederalizace, a tak není na plebs vidět .. gubernátoři podávají pravidelná hlášení o spokojenosti plebsu a podpoře konání z Brusele .. čemu se pak divit, že starý, věrný, rudý Barbarroso vymýšlí jak z bláta udělat ocel ..

.. jinak fakt nic ke článku nemám, byl naprosto vyčerpávající .. zcela mě vyčerpal ;-D ..

.. dost legrácek, karma jak Frýdek s Místkem dohromady .. R^

P.S. nejen v Belgii se to trhá, třeba ve Španělsku Baskové a Katalánci .. bude veselo ;-€ ..

4 0
možnosti

Ghost Dog

25. 9. 2012 17:32
Re: karma jako vždy :-)

.. no ještě dotaz: kam Bruselští zmizí, až to vypukne .. kde požádají o azyl? .. Cuba, Sev. Korea, Čína, nebo Venezuela .. nebo někam, kde se ještě nepodařilo zruinovat hospodářství? ..

1 0
možnosti
ZH

Zani

25. 9. 2012 17:13
No umíte sice hezky latinsky.

Ale proč překládáte čínské myšlenky do latiny? Tou v čechách skoro nikdo nemluví !

Brzo dostanete na své aktivity nějakou dotaci z Pekingu. Kdyby se lid podle Vás opravdu řídil, dostali by nás hodně levně a snadno.

2 0
možnosti
DS

Streit

25. 9. 2012 17:18
Re: No umíte sice hezky latinsky.

Neumím. Opsal jsem to. Zato vím, že tato parafráze nemá s Čínou nic společného.

Podle jiných nás "zachrání" Rusi. Tak rozmyslete si už, před čím nás ta EU má chránit. Já vám to řeknu: před vlastním úspěchem!

0 0
možnosti
G

Gašpo_3

25. 9. 2012 16:56
Vzhľadom na to, že to táto "federácia"

nemá šancu ustáť po ekonomickej a finančnej stránke, nechajme ich nech si vytvárajú politické paskvily aké chcú.;-)

Princíp je jednoduchý. Politikom v národných štátoch sa situácia vymyká z rúk. Došlo im, že neexistuje riešenie ako výsledky ich "vlád" zase postaviť na nohy. A tak dobrovoľne odovzdajú právomoci i zodpovednosť do Bruselu. Veľký nemecký brat ich ešte chvíľu uživí a potom až to krachne, ukážu v štýle "Já nic, já muzikant" prstom na Brusel.

ECB zahájila politiku nepretržitej inflácie. Tá je ohľadom na južné krídlo asi v poriadku, pretože rovnako by to dopadlo aj s ich národnými menami. Devalvácia meny by bola nevyhnutná. Lenže inflácia dá poriadnu facku nemeckým voličom. Sám som zvedavý ako dlho budú túto federáciu podporovať potom, čo im inflácia začne likvidovať úspory a platy.:-P

3 0
možnosti
DS

Streit

25. 9. 2012 17:02
Re: Vzhľadom na to, že to táto

Ekonomicky máte pravdu. Ale obávám se, že pokušení politické moci bude dlouho brzdit ekonomické zákonitosti. Když to bude trvat dlouho, na skutečného viníka si nikdo nevzpomene.

Jako investor jsem si osvojil zásadu: Všechno dopadne, jak má. Ale vždy to déle tvá. Avšak až to přijde, bude to frkot. ;-)

Pak se může stát v politice cokoliv...zlého.

0 0
možnosti
JZ

Josef Zelený

25. 9. 2012 16:55
Panu Streitovi

V jednom z prvních svých příspěvků v této diskusi pan Streit píše, že je rád, že je jich víc, kteří se nenechali opít rohlíkem.

Pane Streite, já s Vašimi názory plně souhlasím, a tak k těm, kdo i navzdory rohlíku zůstávají střízliví, můžete připočítat jistého Pepíka Zeleného.

2 0
možnosti
P

Pietrolini

25. 9. 2012 16:57
Re: Panu Streitovi

Druhý. ;-)

1 0
možnosti
EW

elena walch

25. 9. 2012 16:21
RVHP jsme tady už měli a jak to dopadlo

..nehledě na to, že EU je ještě mnohem zrůdnější projekt, v RVHP nám aspoň nenapařili pokutu, když jsme vypěstovali víc brambor....karma pro pana StreitaR^

11 0
možnosti
R

roman37i

25. 9. 2012 16:33
Re: RVHP jsme tady už měli a jak to dopadlo

My jsme někdy vypěstovali víc brambor?8-o RVHP u nás zlikvidovala veškerý lehký průmysl. Viz. šicí stroje Lada. Specializovali jsme se na turbíny, lokomotivy, tramvaje. Vše na úkor životního prostředí. Díky tomu jsme se dostali tam, kam jsme se dostali.

4 0
možnosti
OFK

old fashioned Kokodák...

25. 9. 2012 16:07
...

R^R^

1 0
možnosti
DS

Streit

25. 9. 2012 16:08
Re: ...

2x dík :-)R^

0 0
možnosti
PK

kamhajek

25. 9. 2012 15:53
Sjednocovani Evropy

Pamatuje se dnes nekdo z vas ke kteremu kmeni patrili vasi predkove pred vice nez tisici lety? Jen pro osvezeni pameti budu jmenovat nekolik kmenu: Zlicane, Slavnikovci, Vrsovci, Psovane, Premyslovci, Luzicti Srbove. Nemluve uz vubec o Keltech (Bojove), Germanech (Markomani), lidech doby kamenne, Neandrtalcich kteri temto kmenum predchazely a jejichz zbytky se misily s novymi prichozimi slovanskeho puvodu.

Pochybuji, ze nekdo z vas je schopen zodpovedet tuto otazku. DNA by vam to potvrdila. Podobne to asi bude za dalsich tisic let, kdy dnesni narodnostni hranice v Evrope mohou byt smazany. Nebylo to a nebude to snadne. V davne minulosti kmeny mezi sebou fyzicky bojovali o nadvladu.

Dnes se to doufejme, odbude skrze argumenty a diplomatickou cestou.

3 0
možnosti
DS

Streit

25. 9. 2012 15:58
Re: Sjednocovani Evropy

Přijměme jazykové kritérium. Taky kus společné historie posledních let dělá své. Prostě národní stát nelze zpochybnit ani dnes!!

7 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...