Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

janduben

10. 9. 2011 14:41
spravne

je potreba zavest vice selektovane vzdelani a to jiz od zakladni skoly, mozna uz od materske, diky bohu za viceleta gymnazia kam lze dite poslat jiz od 6. tridy

0 0
možnosti
J

janduben

10. 9. 2011 14:45
Re: spravne

napriklad je evidentni ze z nekterych deti nic nevyroste, ony ani jejich roidna nemaji zajem na tom vzdelavat se,proto by se mely zabest specialni skoly, kde se nauci cist, psat, pocitat a nejake zaklady ekonomie, napriklad nakupovat a hospodarit s penezy, zakony, nektere mozna bude potreba i naucit umyvat se a zdravit, na to by cca 5 let mohzlo stacit, dale pro ne nema vseobecne vzdelani zadny vyznam a na rade je soustavna priprava na povolani vcetne dlouhodobe praxe

0 0
možnosti
L2

Lanta 2OO4

10. 9. 2011 14:25
Bohužel má paní poslankyně pravdu

Ač se vám to zdá nesmyslné tak má poslankyně bohužel pravdu. Vyčleňováním cikánů ze společnosti a odsouváním je na okraj vznikají ghetta a časované bomby.

Tak jako vy uvažovali podnikavci,kteří skoupili v pohraničí na severu staré rozpadlé budovy a nastěhovali do nich problémové cikány z lukrativnějších míst v celé zemi. Tím se sice ulevilo některým městům v ČR,která se cikánů zbavila ale současně se značně přitížilo severním čechám,kde tato ghetta stojí.

Pokud máte touhu aby vaše dítka neobtěžoval svou přítomností ve třídě nějaký chudák  tak máte možnost zaplatit svým dětem nějakou prestižní soukromou školu kam tito chudáci nechodí. Pokud na to nemáte prostředky,pak se musíte smířit s tím,že tito chudáci budou vašim dětem za spolužáky. Tak je to totiž správně

1 0
možnosti
X

xychteen

10. 9. 2011 14:32
Re: Bohužel má paní poslankyně pravdu

Zjevně máte problematiku výchovy dětí perfektně nadrcenou

:-)

"Výběrové" školy, kde musí žák splnit nějaké minimální penzum, přece nemusí být nutně soukromé a placené. Stát má stejný zájem na kvalitní výchově a vzdělání jako rodiče. Jediný nesmysl je právě to navrhované povinné "rovnání rychlosti karavany na rychlost posledního velblouda".

0 0
možnosti
X

xychteen

10. 9. 2011 14:20
Paní poslankyně zjevně trpí rozšířeným syndromem...

...který lze pracovně nazvat "koláčový syndrom Marie Antoinetty" - moudré rady zvenčí bez znalosti věci.

0 0
možnosti
G

Gašpo_2

10. 9. 2011 14:27
Niekto tvrdí,

že keby bolo v politike viacej žien, že by bola lepšia. No, je to samozrejme blbosť. Absencia pindíka nie je žiadna záruka vyššej inteligencie.:-)

Myslím, že každá krízovejšia situácia krásne odhaľuje úroveň našej politickej "elity". Tu už sa nejedná o neinformovanosť, prípadne nejaké zištné dovody. Je to obyčajná hlúposť, ktorá tam má hlavné slovo.;-)

0 0
možnosti
V

Vasco.blog.idnes

10. 9. 2011 13:57
Člověče,

vy musíte být hrozně jednoduchý a zamindrákovaný. Jste schopný napsat taky o něčem jiném než o cikánech? Z vás ta primitivní zloba přímo prýští a normální vyrovnaný a inteligentní člověk se jí nenechá tak zaslepit, jako vy. Tak jednoduché a černobílé vidění světa je vlastní typickým náckům. Vaše vyjadřování vás řadí mezi ně. A co říct na váš výrok z článku " jak je vůbec možné, že za onoho temného středověku plného hrůz, platili lidé menší daně?" ? Tím jste o sobě prozradil všechno. Zřejmě žijete v naivní představě, že ve středověku zde byla stejně rozvinutá infrastruktura a společnost, jako je dnes. No vy jste mi ale případ...8-o

0 0
možnosti
V

vipeeer5

10. 9. 2011 14:06
Re: Člověče,

V čem konkrétně krom daní ve středověku nemá pravdu?

0 0
možnosti
FKL

Karel Kubrt a tchýně

10. 9. 2011 13:47
Pěkný článek, ale...

Pane kolego, pročpak jste mi neodpověděl na mail?[>-]

0 0
možnosti
FKL

Karel Kubrt a tchýně

10. 9. 2011 13:49
Re: Pěkný článek, ale...

František Karel Ladislav,

mail: fkladislav@centrum.cz

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2860x
Jsem táta dvou dcer, tedy dle nich již skoro mladých slečen. Stále miluji svoji ženu. Smekám před ní, že to se mnou tak dlouho vydržela. Mám rád svoji rodinu, mám rád svoji vlast, mám rád českou krajinu a dobré lidi. Mám rád starou českou kuchyni a dobré víno (raději bílé, než červené) a mám rád táboření. Moje práce a koníčky mi zabírají skutečně hodně času, přesto bych se chtěl vyjádřit k dění v ČR, EU a ... osobně na stránkách bloku.
PS: A taky mě baví:
........... relaxing at home with a nice drink and a beautiful sexy female :-)
.............. Zde na iDnes jsem již před lety začal pod značkou:
"paltt".