Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
1

1absolutus

1. 7. 2010 13:11
Dobrý článek.

Na dnešním politickém blogu zatím nejlepší.R^

0 0
možnosti
DN

diviznaT no.4

1. 7. 2010 13:21
Re: Dobrý článek.

souhlas R^

0 0
možnosti
S

Semper_1

1. 7. 2010 13:00
VV - vláda mafie.

výborný článek M. Kavky, bývalého blogera i. dnes

http://www.christianitas.cz/?p=230

!

0 0
možnosti
S

Semper_1

1. 7. 2010 12:58
John na vnitru - fatální Nečasova chyba

považuju tuhle vládu za vůbec nejhorší od převratu. čekají nás perné dny a velká politická nestabilita. ODS bude ještě  vzpomínat na  staré, dobré lidovce.

Kádrová rezerva KSČ R. John na , jako ministr pravdy a lásky - to je políček do tváře všem antikomunistům a politickým věznům.

R^R^R^

0 0
možnosti
PT

pettyo

1. 7. 2010 12:15
Nedá se to srovnávat:

Za Topolánka: ODS 81 mandátů X KDU+Zelení 19 mandátů. Za Nečase: ODS 53

mandátů X TOP+VV 65 mandátů. Jednoduché počty. ODS je ráda, že mohla

sestavit vládu a vyskakovat si rozhodně nemůže.

0 0
možnosti
PJ

Pepajet

1. 7. 2010 12:13
Doporučoval bych příště psát články s chladnou hlavou.

Tohle je jen snůška nesmyslů, psaná zřejmě v afektu. Sem tam se dá narazit i na myšlenku, ale celkově slabé.

0 0
možnosti
PV

Pytlík

1. 7. 2010 12:01
Mně se líbí

Mně se líbí, jak mají socani pěnu u h ... pardon, u úst, kdykoliv si vzpomenou na kohokoliv z ODS, TOP09 či VV.

0 0
možnosti
JM

zeolit

1. 7. 2010 11:53
Jsem asi naivní, z dohody o vládě jsem měl radost.

Přečtu si blog pana Streita a málem, abych snad se dokonce  nerozplakal. A to jsem si pouštěl ve čtyři k ránu rádio, abych se dozvěděl, jestli Petr Nečas bude při nejlepším sestavovat menšinovou vládu. A to jsem volič ODS /do smrti už to vydržím/. Proboha, při úbytku osmi set tisíců hlasů, vzhledem k tomu, že ty dvě "malé" strany mají o půl milionů voličů více, atd. atd. - ODS není už hegemonem /hrozné slovo/. Tato vláda má neopakovatelnou šanci pro republiku NĚCO udělat. Kdo to pohnojí, zaslouží si opovržení. Samozřejmě, že média potřebují příběhy, špatné zprávy prodávají/LN: v ODS se to vaří/, oleje do ohně přilévají všichni, kteří ve volbách neuspěli - a že jich je. Dokažme, že si umíme vládnout, dokažme, že i v opozici lze leccos dobrého pro zemi udělat.[>-]:-)118

0 0
možnosti
G

garumna

1. 7. 2010 17:01
Re: Jsem asi naivní, z dohody o vládě jsem měl radost.

Souhlas. Ja zas mela radost, ze ma Schwarzenberg opet zahranici. Prece jenom jsme mala zeme, diplomaticke kruhy jsou snobske a Karlovi alespon jeho titul otevre spoustu dveri,. ktere by vzhledem k nasi malosti zustaly zavrene. Nevim proc tu kazdy syckuje o katastroficke vlade, kdyz jeste ani nezacali nic resit. Nebylo by vhodnejsi pockat nejdriv, jak se tato vlada osvedci ci neosvedci????

0 0
možnosti
K

kuchl

1. 7. 2010 11:51
Trochu života

do toho umírání ! Slunce svítí , ptáci řvou , kytky páchnou . V poslední době , včetně politiky , jen samé dobré zprávy !;-)

0 0
možnosti
TX

Tomas_X7

1. 7. 2010 11:48
Když tak čtu ....1

autorovo články a zvláště ten poslední, tak člověk, který tu nežije, by si musel myslet, že spolehlivá většina občanů ČR setrvale podporuje ODS, tedy stranu, která má kdesi v záloze připravenou celou baterii schopných, zkušených, neúplatných konzervativních politiků a pouze nezměrnou hloupostí a naivitou Topolánka a Nečase z nich nesestavuje jednobarevné skvělé vlády, které za potlesku většiny obyvatelstva ruší veškeré daně a veškeré sociální dávky a nadšeně vystoupí z Evropské unie, aby se přirozeným procesem vyspělého obyvatelstva staly ostrůvkem blahobytu, rozumu a svobody uprostřed zahnívající Evropy. Krásná představa, má jen jedinou chybičku. Muselo by se na to vyměnit téměř 10 miliónů lidí za nějaké úplně jiné, lepší ... podle Streita.

0 0
možnosti
TX

Tomas_X7

1. 7. 2010 11:51
Re: Když tak čtu ....2

Pan Streit si jaksi nevšiml, že třeba TOP09 prosazuje ony pravicové konzervativní konkrétní kroky podstatně více, než ODS, a že významný vliv TOP09 znamená větší posun doprava, než by znamenalo obsazení těchto pozic lidmi z ODS, která stále ještě neví, zda se má více bát úbytku středových voličů nebo pravicových, tak raději dělá chytrou horákyni. No a naivní fundamentalismus za každou cenu pan Streit korunuje oblíbenou směsí paranoidního přístupu, extrémní skepse a totální nedůvěry ke každému přesně v intencích: "Pokud někoho pomluví v Blesku, měl by se nechat sám dobrovolně preventivně zavřít do kriminálu."

0 0
možnosti
MK

briza

1. 7. 2010 11:37
Hmm, ehm

Podival jste se vubec po volbach na volebni vysledky? 8-o

Ona jaksi doba kdy ODS dominovala svym volebnim vysledkem nad potencialnimi koalicnimi partnery (a tudiz si mohla dupnout stran obsazeni ministerstev) je (minimalne do pristich voleb) minulosti.

0 0
možnosti
DS

Streit

1. 7. 2010 11:41
Re: Hmm, ehm

Aby silnější strana předala finance, zahraničí a vnitro, to hraničí s masochismem.

Nečas ne nechal "vydřít" (od vydírat) a to velmi zbrkle. Po siláckých gestech absolutní vyklizení pozic.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...