Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petr66

17. 2. 2009 9:53
Tak jste to levčákům nandal

 Pane co se týče snížení platů to chce přece celá sněmovna, bohužel jakousi náhodou se to nikdy nepodaří prohlasovat a nejsem si jistý že za to může dábel Paroubek. S poslancem Kavanem máte pravdu, ale není to tak dlouho co jistý pravicový blb(omlouvám se) navrhoval poviné testry na alkohol, když ho policie přistihla jak řídí ožralý jak dobytek. Moc jsem se rozepsal na to, že jsem Vá chtěo říct běžte do háje,

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

17. 2. 2009 18:08
Re: Tak jste to levčákům nandal

Levičáci měli, pane, ve sněmovně minimálně 4 roky převahu 113 hlasů proti 87. Jsou 4 roky málo času pro soudruhy odhodlané sloužit Lidu?

0 0
možnosti
F

frn.is

17. 2. 2009 9:12
Borovičko Borovičko...

Není mi vůbec nic známo o tom,že by lid trápilo kolik bere Paroubek..navíc to ani není ústavní činitel..pouhý poslanec a poslanců má víc ods,která by asi těžko se snížením platu souhlasila...:-)Hochu hochu ty už jsi asi docela zmodral ..nebo ZBLBNUL?;-D

0 0
možnosti
LN

Hrochomut

19. 2. 2009 1:23
Re: Borovičko Borovičko...

dělá vám často problém chápat smysl psaného textu nebo je to tentokrát výjimka? :-) Tam se nepíše o tom, že by snad jediný Paroubek blokoval snižování platů poslanců. Tam se píše o tom, že se zdaleka nejvíc ze všech ohání tím, co podle průzkumů chce lid a odůvodňuje tak drtivou většinu svých politických postojů. Žádná jiná parlamentní strana se v tomto ČSSD nemůže ani zdaleka rovnat. A pak se tam píše o tom, že takto Paroubek činí (mám na mysli prosazování oné "vůle lidu") jen a pouze, když se mu to hodí. A snižování platu byl jen zářný příklad.. Ale co se vlastně snažím, vy pochopit nechcete..

0 0
možnosti
B

brooke

17. 2. 2009 9:10
Takový

návrh snížit poslancům a senátorům plat o 6000 Kč měsíčně a tyto prostředky dát na poplatky chudým důchodcům by pomohlo 337 200 důchodcům navštívit 2x ročně bezplatně lékaře.

0 0
možnosti
KL

cliff

17. 2. 2009 10:40
Re: Takový

nechte uz tech zvastu o chudych duchodcich. moje matka bydli ve 2+1 a z podprumerneho duchodu si predloni byla schopna koupit lednicku za 8000 a vloni LCD za 11000. to nemluvim o celkem vysokych castkach, ktere dava svym detem i vnoucatum na narozeniny vanoce apod.

a kdyz kouknu ve svem okoli na duchodce, kteri maji to stesti ze se nerozvedli pripadne neovdoveli, mlade rodiny s vice detmi a zenou na materske mohou jen tise zavidet.

tim chci jen rict, ze obraz chudych duchodcu uz dost davno neni aktualni.

0 0
možnosti
OF

Dezo-Conka

17. 2. 2009 9:05
0 0
možnosti
MK

czech64

17. 2. 2009 9:05
:))

Aspon nejake platy ve financni krizi narostly. A Paroubek mozna jen pri hlasovani o zvyseni platu zase nedokazal vladu prehlasovat ;-D;-D;-D Kazdopadne nasi politici prece musejí z neceho platit dane, tak jim to prejmeV

0 0
možnosti
KV

kyslicek

17. 2. 2009 8:57
Nejde jen o Paroubka

Podle mého nýázoru by nemělo jít jen u Paroubka o snížení platu.Tohle by měla udělat celá naše vláda.Jestliže normální člověk neudělá práci jak má sáhne se mu na plat.A co Politici? Ti když se flákají,dostanou ještě prémie.nám nastaví životní minimum a jaké životní minimum mají oni? Asi by se konečně měli nad sebou zamyslet ,teda pokuď to dokážou... :-/

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

17. 2. 2009 18:11
Re: Nejde jen o Paroubka

Dobrá, ale ODS jsou přece pravičáci, od kterých něco tak ušlechtilého čekat nemožno. marně čekám na iniciativu "solidárních" a soucítících levičáků a - ono nic.

0 0
možnosti

ted61

17. 2. 2009 8:53
no

Paroubkovi jde o jedine a to udelat neco jako Chavez. DOZIVOTNE a to uz je jedno co jestli predseda,prezident zkratka NEDELAT>

0 0
možnosti
OG

Kirů

17. 2. 2009 7:10
Dnes je strašně populární kopat za každou cenu do Paroubka

...ale v senátu a parlamentu sedí zakopaných 400 zvolených zástupců a  většiny z nich si nikdo nevšímá. Sedí tiše a ani nedutají, ale nikdo je taky nekritizuje. Pěkně v klidu si spokojeně užívají svých peněz a výhod, které jim stát velkoryse poskytuje. Nebylo by pane vědátore dobré se poohlédnout také jinam, myslím po těch kteří se v klidu vezou na vlně Paroubkovo, Topolánkovo a třeba i Ráthovo "popularity" ?

0 0
možnosti

Sharkee

17. 2. 2009 7:26
Re: Dnes je strašně populární kopat za každou cenu do Paroubka

sedí jich tam 281 a jen sockomunisté stále mají plná ústa populistických hesel o tom, jak musí ubrat peněz bohatým na úkor těch, co nepracují (viz jejich poslední návrhu na tzv. "řešení" krize)

proto chápu výzvu blogera jak odobrý nápad, ať soudruzi ukáží, že si stojí za svým a ať žijí rok, dva z průměrného platu

0 0
možnosti
M

MartinJiskal

17. 2. 2009 4:43
velmi zajimavy

nekterejm lidem se strasne stiti nazor volicu. ono by to vysvetlovalo, proc za bolsevika bylo tolik lidi na pruvodech prvomajovejch. vlada prece vi spravne co se deje a volic je blb a volic to ma vse odkejvat. spravnej politik na nazor volice kasle.

ja vam za tuhle ideologii pekne dekuju, cim vic budete plivat po politicich kteri se aspon trochu snazi o ton nazor volice promitnout do politiky tim vic jen potvrdite svy bolsevicky koreny, kde politik je pro vas polobuh a volic prd.

0 0
možnosti
H

heechee

17. 2. 2009 8:56
Re: velmi zajimavy

Vám to takhle brzo ráno moc nemyslí, že? Zkuste to znovu. Víte, politik tu fakt není od toho, aby se točil na obrtlíku podle toho, kam zrovna zamíří vox populi. Politik, narozdíl od populisty, má mít vlastní názory, má vést, má inspirovat, má sloužit – nikoli své kapse, ale tomu, co považuje za dobro pro občany tohoto státu.

Voliči si pak mají vybírat z politických programů, z názorů politiků, dokladovaných

Váš oranžový guru žádný názor nemá – existují o tom desítky důkazů. Je to prostě odpad politiky, takový malý tlustý český Heider.

Zkuste se zamyslet, než zas příště plácnete nějakou pitomost.

0 0
možnosti
K

kdojsem

16. 2. 2009 21:45
Darebácký článek.

Je to průhledná snaha, nás lůzu, jak nám říkají, obrátit proti svému zastánci. Je to celé účelově vytržené z kontextu a tedy značně prolhané.

0 0
možnosti
MK

matysek-k

16. 2. 2009 21:48
Re: Darebácký článek.

;-D;-D;-D;-D;-D ty si dobrej

0 0
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7784x
Jsem biogeochemik a mykolog, pracuji v Ústavu jaderné fyziky a v Geologickém ústavu Akademie věd ČR. Zabývám se environmentální biogeochemií kovů, rolí hub v geochemických cyklech prvků (geomykologie) a taxonomií a ekologií velkých hub. Jsem agnostik a antiklerikalista. Politická orientace: pravý střed. Mám rád přírodu, punkovou hudbu, víno, ženy a zpěv. Nemám rád kremlofilní báby, fundamentalisty a psychopaty všeho druhu, zejména náboženské a politické zprava i zleva.