Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JPG

Jean Paul Gaultier

29. 9. 2008 12:06
karma

0 0
možnosti
SG

stanikgor

29. 9. 2008 10:39
Nic,než pravda...

Tady by si naše vláda měla brát příklad ze Slovenska.Ficova vláda je totiž sebevědomá a nezavrtává se do konečníku ani USA,ani silám,které poklonkují teroristickému Kosovu.Slováci říkají,to co si myslí.Nevidí důvod ani k radaru ani k uznání Kosova a taky si za tím stojí.Myslím si,že to nešlo napsat pravdivěji,ale co taky můžeme čekat od naši vlády,které z rukou kape korupce a další zločiny...

0 0
možnosti
J

jirkaknop

29. 9. 2008 11:06
Re: Nic,než pravda...

A my jsme neměli uznávat Slovensko.Ostatně v době České okupace mělo Slovensko fašistický stát.

0 0
možnosti
S

skrbling

29. 9. 2008 10:31
Nesmysl

Je to úplně jednoduché. To co dělal nebo nedělal Thaci je jeho věc. Pokud spáchal nějaké zločiny, měl by být postaven před soud a odsouzen. Stejně jako kdokoliv jiný.

Úplně jiná věc je uznání Kosova. To byl krok, který byl nezbytný pro stabilizaci regionu. Srbové si ho koneckonců vykoledovali sami, jak se skoro 20 let snažili urputně bránit nevyhnutelnému rozpadu Jugoslávie.

Legitimita nějaké země vůbec nesouvisí s tím, že jí momentálně vládne zločinec. Jinak byste musel uznat, že existence československa 1945-1953 byla nelegitimní, protože jí v té době vládl masový vrah Gottwald.

0 0
možnosti
J

jirkaknop

29. 9. 2008 10:31
Potom bychom nemohli uznat ani Rusko nebo Německo

kde byly koncentráky , pokusy na lidech , masové vraždy atd. Najděte něco logického. Zločin , který prorůstá do vysoké politiky je v Čechách , stejně jako v Itálii nebo Lybii.

0 0
možnosti
T

tromi

29. 9. 2008 10:23
karma

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...