Diskuse

Uff !

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Před vykřičníkem se nedělá mezera. Paní učitelka  z mateřinky byla poučena, ale je tak arogantní, že si chybu neopraví. Rychlé soudy by jí šly, gramatika už méně, ale drzost opravovat druhé má.Rv

6 1
možnosti
Foto

To je teda zase úroveň diskuse. Rady a porady-Narodni 21 ;-D. Doufam, Ivano, ze jste se poucila. Zda se, ze vetsina diskutujicich lezi na svych hrobech obden. A hrbitovy se hemzi dobrymi lidmi, kteri uklizeji cizi hroby, aby vylepsili image svateho pole...:-/ Koncim heslem 'Kdo tu kytku ukradne, tomu ruka upadne', ze ktereho se osypou ti dobreho srdce, kteri ze zasady nepreji nikomu nic zleho...;-)

4 4
možnosti
DA

D25a29v96i55d 35A66d53l53e78r

10. 9. 2014 20:29

To je úroveň, že jo? Nechcete si také zazpívat? Třeba - "Chodí pešek okolo, nedívej se na něho, kdo se na něj koukne, toho pešek bouchne."

5 0
možnosti
DA

Paní profesorko Valíková, zazpívejme si. Prší prší...

6 0
možnosti
Foto

Ale to se strašně zdržíme!

4 0
možnosti
Foto

R^ Tobe za clanek

a tamtem, o nichž pises RvRv;-O8-oRvRv, blici tu bohužel neni

1 2
možnosti
Foto

Jednu dobu se tradovalo, že v Praze vždycky seberou kytky a věnce a druhý den je prodávají na stánku před hřbitovem.:-/ Venku jsme to nezažili...

1 0
možnosti
Foto

Jako před STEJNÝM hřbitovem???8-o

0 0
možnosti
DT

Kytka nejspíš uvadla a někdo, kdo šel kolem, a kdo si všiml, že na hrobě je svinčík, ji vyhodil. To se stává docela často. Slušný člověk se podívá do kontejneru, než začne ve slepé nenávisti obviňovat všechny kolem... :-/

12 1
možnosti
MK

R^ Tak to bývá i u nás na hřbitově, nebo bývalo. Pamatuji si, že když jsme šli s babičkou na hroby a na vedlejším byla uschlá kytka anebo dohořelá svíčka, tak to vzala a hodila u márnice do kontejneru. Případně doplnila vodu, když jí bylo málo a kytka ještě byla v dobrém stavu.

10 0
možnosti

Nechápu tyhlety nářky, které mají zapotřebí jenom lidé pokrytečtí, kteří na hrob dávají věnce a květiny zřejmě proto, aby dávali na odiv okolí, jakou že oni chovají úctu k zemřelému. Já když někomu donesu květinu na hrob, dělám to proto, abych uctil jeho památku. Tím, že na hrob tu květinu položím, to pro mě končí. To co jsem květinou vyjádřit chtěl, jsem vyjádřil, co se s ní děje dál, je mi jedno a ať si to se svým svědomím každý srovná sám, jestli má tu potřebu, krást z hrobu květiny. Musí to být stejně pokrytecká povaha jako blogerka, která fňuká, že jí tu květinu z hrobu někdo sebral a ona se jí teď nemůže chlubit.

12 0
možnosti
MK

Koukam, ze Chrastek opet trolli na diskusich. Od te doby co se vratili s Petrikem z Gay Pride je jak utrzeny ze retezu. Vesely to chlapec :-)

9 0
možnosti
MB

Mu to len vracia za zapožičanie tej identity ;-D

5 0
možnosti
RJH

Tak hřbitovy byly vždycky ráj zlodějů, to si pamatuju už z dětství, když mě po nich tahala babička, která na hrobech celé rodiny furt něco kutila (byla vášnivá zahrádkářka a mám dojem, že ty hroby chápala trochu jako detašované záhonky). Nikdy jsem to nechápal, moc si nedovedu představit, že bych někomu blízkému věnoval na hrob věnec, který jsem někde švihnul... Nicméně vždycky mě zarazí, paní Dianová, když zrovna vy, po všech těch kouscích, co tu provádíte, začnete rozumovat o něčí morálce.

14 1
možnosti
Foto

no to je mi zase aktualita, že na hřbitovech se krade 8-o to tam asi teda dvakrát týdně maminku nenavštěvujete a nenosíte jí květiny, když jste si něčeho takového všimla až teď. ale tak proč se nezkusit v očích čtenářů udělat lepší, že? Rv

12 3
možnosti
JC

Zbytečně osobní útok. K problému zlodějen na hřbitovech - nic?

3 8
možnosti
  • Počet článků 633
  • Celková karma 29,07
  • Průměrná čtenost 2035x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš",
...a také Danajka. 
Psát mi můžete na: 
ohlasynablogdanajka@seznam.cz            
Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy