Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je hrozný... Hrozný, hrozný a hrozný. Jen by mě zajímalo, jestli to bylo dřív jinak a nebo jestli to někdy v budoucnosti ještě bude jinak.

Ale Vám dávám samozřejmě karmu a plně souhlasím. Také to moc nechápu... R^:-)

1 0
možnosti
MP

teď řeknu něco co se nebude líbit, neb je to mimo všeobecný diskurz : Quasi agresivita je běžnou součástí namlouvacích rituálů téměř všech živočišných druhů. Osobně znám několik párů kteří poté co se potkali po sobě jeli  jak po uzeným a s trochou nadsázky bili jako koně... a pak najednou velká láska ...  už naši předci říkali že co se škádlívá, rádo se mívá.

0 2
možnosti
Foto

No nevím, já bych asi nevzplanula láskou, ale vztekem...

3 0
možnosti
JK

Já se sám sobě divím, ale fakt si podle svých zážitků myslím, že ta mládež dneska není tak zkažená, jak se někdy proklíná. No, třeba mě to jednou přejde, a nebo ne. :-)

0 0
možnosti
Foto

Řekla bych, že ty holky berou tyhle řeči od svých kluků jako standard. Protože se tak samy vyjadřují. Zrovna včera večer jsem potkala partičku několika kluků a holek, všichni cigára a sprostá mluva, že jsem měla chuť něco zařvat. Ale neřekla jsem nic. Už jednou jsem se ptala kluka, který šel s holkou -. a tobě nevadí, že ta holka tak sprostě mluví? On mi odpověděl, že se mu to líbí. Tak nezbývá než doufat, že z toho vyrostou.

4 0
možnosti
Foto

L65u64b91o50š 71H57e76r81o

17. 11. 2013 23:44

Já si myslím že: chlap co jednou uhodí,uhodí znovu.Mě je jedno zda ten či onen měl děsívé dětství( málo mu říkaly že ho mají radí) Každej pořádný chlap neuhodí žádnou ženu i kdyby ho štvala k šílenctví.Vše je o rozhodnutí,každý logicky uvažující člověk přece ví co je dobré a co zlé a snad se umí rozhodnout zda uhodí nebo neuhodí.Mám ženu a také jsme se hodně hádaly ale nikdy mě nenapadlo ji uhodit, pokud bych ji uhodil tak bych se nenáviděl.Jsem hrdý chlap a nesnížím se k mlácení ženských.

3 0
možnosti
MP

nevidím důvod k tomu , proč ženu neuhodit, zejména uhodí li předtím ona mne.  Kavalírství je přežitek, máme rovnoprávnost. A nechat sde mlátit, ponižovat nebo po sobě hystericky řvát jenom proto, že jsem muž ? tůdle

2 1
možnosti
Foto

L64u33b38o68š 45H36e15r91o

17. 11. 2013 23:31

Super článek.Karma.

0 0
možnosti
Foto

Základ vzniká ve vlastní rodině, když je člověk mrně ... málo citu a ubíjení sebevědomí :) Platí pro agresora i oběť ...

5 0
možnosti
MP

hádejte, kdo má monopol na výchovu dítěte ve věku, ve kterém se tyto vlastnosti utváří ? Matky a školní systém - vše plné - překvapení - žen. Ony si dámy ty násilníky vlastně pěstují  svým negativním,  agresivním  a přezíravým postojem.

0 1
možnosti
Foto

A ten článek o agresivitě děcek ve školkách jste četla?

0 0
možnosti
LJ

Mohu uvést drobnou příhodu ilistrující toéž. Nastupoval jsem do trmvaje. Ve dveřích se přede mne vmáčkl mladík. Dívku, která šla s ním, jsem už však před sebe nepustil. V tramvaji byly dvě volné sedačky proti sobě. Mladík si hbitě na jednu sedl a sesunul se dolů tak, aby koleny blokoval místo proti sobě. Já jsem však byl neomalený. Řekl jsem "Dovolíte?" a bez čekání na odpověď jsem se z boku na tu sedačku posadil. (Je mi 70 let.) Mladík nespokojeně zamručel a dívka se poslušně postavila vedle něho - a usmívala se na něho. Nedošlo jí, že až zestárně nebo onemocní, bude se k ní chovat podobně přehlíživě jako ke mně. Když jí teď nepřepustil svoje místo, nebude mít asi na ni ohled ani když bude těhotná. Byli to zřejmě studenti, ale tyto základní vědomosti jim nikdo nevštípil. Jaké že to máme výchovy na školách? Občanskou, sexuální, k rodičovství, možná i další. A toto do žádné nespadá? Tak pak ještě nějaká chybí.

7 0
možnosti
  • Počet článků 633
  • Celková karma 29,41
  • Průměrná čtenost 2036x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš",
...a také Danajka. 
Psát mi můžete na: 
ohlasynablogdanajka@seznam.cz            
Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy