Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

K17a91r60e34l 44B40o42č52e73k

29. 3. 2015 18:21

Havrane, havrane...tys tomu dal. Nějak jsem nepostřehl, že by pí. Dia byla psychiatr nebo psycholog a navíc určovat diagnozy via internet? Není to tak trošku vrána k vráně sedá, milý havrane? ... trošku zrní pro naše ptáky ...

A informovat veřejnost o tom, jak se vám "navaluje", též zbytečné  a nevkusné je. Vaše tělesné funkce jsou soukromé, mělo by o toho zůstat. Jsem rád, že jsou ony dotyčné doma, ale nemění to nic na faktech, jak k tomu došlo atd. Lidi kecají, řeči se vedou a voda teče. Papír-blog snese všechno a není důvod se rozčilovat, dělat si další vrásky! nebo si působit žaludeční potíže.

1 0
možnosti
Foto

J10a58n11a 47M33a30j45o70v84á

29. 3. 2015 19:55

Jestli by nebylo (od autorky) lepší k tématu prostě mlčet, je-li takto soucitná a emtpatická....přihřívání polívčičky, pokud vím, žaludeční potíže obvykle nepůsobí, a to ani tehdy, když se jím (a vlastní morální úrovní - samozřejmě nejvyšší) autor výroku zaštiťuje. Chjo.

3 2
možnosti
Foto

J43a63n 83A57n36d68r81l97e

29. 3. 2015 16:55

ted jsem si vzpomnel... Peroutka tomu rikal patologicka sedlina, anebo to byl Capek? No, někdo to byl urcite a ta sedlina tady je bezpochyby předtím i ted a jestli to snad není pravda, budu to dohledávat v archivech rad ve statni sluzbe az nadosmrti - platova trida nemusi byt nijak vysoka... ;-)

1 0
možnosti
Foto

J10a68n 49A82n12d29r51l89e

29. 3. 2015 12:14

Souhlas, Ivo R^

Téma "konfliktu" svobody slova a jinych svobod člověka je ne na příspěvek, ale na cely blog, tak to třeba dam. V obecne rovine. Presne tak obecne, jak obecne by mely byt například všechny ty laicke analyzy a hodnoceni a vytky statnim organum za necinnost, co jich v diskuzích najdeme, protože co si budeme povídat, tajne služby, jejichz akce, postupy a uspechy se stanou veřejnými, prestavaji byt tajnou službou a jsou na...pendrek...

1 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu:-)

0 0
možnosti

Měli bychom chápat, že všechno co říkají či budou říkat  nejen děvčata ale i naši vyjednavači,je zcela  jiné, než opravdu bylo. Povšimněte si, že ani rodina nemluví. Proč asi? Důvody jsou naprosto nasnadě, naprosto jasné. Prostě to nejde, je to tajné, ať už kvůli děvčatům, ale i všem kteří  se na jejich propuštění podíleli  a kdokoli by mohl být ohrožen, kdyby  nemlčel.

6 0
možnosti
Foto

I28v33o 41C37i14l30i18c62h

29. 3. 2015 8:47

Také by to mohlo ohrozit případná příští vyjednávání, kdyby nyní odkryli karty. Ale jinak souhlasím.

0 0
možnosti
SN

:-)  Souhlas veliký a dodám.....náš, proti vůli Zemana prosazený, ale aktivní až nebezpečný ministr zahraničí, který nám denně v TV předkládá, jak se stará o unesené Čechy,(viz poslední případ), si velmi rád přivlastňuje zásluhy na které nemá ani ve snu nárok. 

      TItulek z dnešního IDnesu na netu : VYJEDNAVAČ

Spolupracovali jsme jen s rodinou.       Bez dalšího komentáře ! Pro Vás: 

R^R^V

2 0
možnosti
TJ

Také se mi spousta reakci velice hrubě nelíbila. U mnohých lidí to přisuzuji na vrub sebestřednému egoismu. Potřebují se nějak vymezit a ukázat, že jsou ti chytří a takovouhle hloupost by neudělali. Hm, skvělé, gratulka.

5 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu

0 0
možnosti
Foto

Tak ještě za mně. Ten, kdo říká, že si za to holky můžou samy má vlastně pravdu. Jely tam dobrovolně. O tom, že je to riziková oblast se vědělo. Asi z mladický nerozvážnosti, nebo tak z něčeho a málem za to zaplatily nejvyšší cenu. Mentorovat teď v diskuzích mi přijde uhozený, teď bychom se měli buď radovat a nebo mlčet. Případně mlčky radovat :) Že tam neměly jezdit je evidentní a v této chvíli to víme úplně všichni. Tak proč to omílat? Myslím, že poznamenaný budou už tak jako tak a tenhle negativní vox populi už je navíc....

9 1
možnosti
Foto

I31v45o 10C48i42l80i52c42h

28. 3. 2015 23:09

Proč to omílat? Třeba proto, aby se z toho poučili jejich případní další naivní následovníci? Jen se bojím, aby si z toho nevzali naopak to, že když to nakonec dopadlo dobře s těmito děvčaty, dopadne to dobře vždy :-/

8 1
možnosti
MO

Holky byly lehkomyslné, to je pravda. Ale souhlasím s tím že to co píší někteří na jejich adresu je za hranicí vkusu a slušnosti.

6 0
možnosti
Foto

No vidíš, Ivano a už je ten děs i tady. Můžou si za to samy. Fakt dobrý. Zajímalo by mě, jestli by tak tito jedinci mluvili, kdyby si za to "mohly samy" jejich děti. Navíc mě v tý hrůze z toho, co asi musely prožít a v radosti, že jsou doma (taky jsem nebyla moc optimistická) pobavilo, že pro některé místní světlonoše  je největší problém to, ze maji na hlavě šátky. Česká fobie v tomto směru je fakt unikum...Ale, ze je Tonča hubená jak šindel a očividně s nervama na dně, to je nezajímá. Problém je šátek...

Víš, Ivano, u nás doma se zase říká, ze některé lidé jsou různé. Blbé a pitomé. :-/  A tobě za článek R^R^R^

3 2
možnosti
Foto

tak si některou z těch dvou možností už vyberte, potom je tu samozřejmě i třetí možnost, a to ta, že jsou i lidé normální.

2 1
možnosti

Já jsem měla jen šťastné, silně dojemné  pocity.

Nemohla jsem uvěřit že se objevilo tolik netaktních až zlých  příspěvků.

Stydím se za ně před těmi ubohými děvčaty.

2 0
možnosti
Foto

I72v54o 67C32i95l71i95c66h

28. 3. 2015 20:50

Ta ubohá děvčata si to zcela dobrovolně způsobila sama. Víc líto mi bylo jejich rodičů a blízkých. Ale to neznamená, že jsem si celou dobu nepřál, aby se vrátila domů v pořádku a jsem nyní také moc rád, že to dopadlo alespoň takto. A pevně doufám, že se z tohoto příběhu se šťastným koncem poučí i jejich potenciální následovníci (a nemyslím tím, že si z toho vezmou to, že to dopadne vždy takto).

7 0
možnosti
  • Počet článků 631
  • Celková karma 32,99
  • Průměrná čtenost 2030x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš",
...a také Danajka. 
Psát mi můžete na: 
ohlasynablogdanajka@seznam.cz            
Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy