Diskuse

Smysl života

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nekdo nedokaze najit smysl zivota po cely svuj zivot. Nebo nedokaze odpustit ani po 30ti letech. A nekdo se, jako zapskly uz narodi. Je na nas, jak k takovym lidem budeme pristupovat a nenechame si od nich zkazit ani jediny den.

4 0
možnosti
Foto

Kde je profesorská debata???8-o

2 0
možnosti
MB

Asi sa pani Učiteľka sťažovala adminovi, že som ju prevzatým citátom z Lidoviek dehonestoval... ;-)

5 0
možnosti
Foto

Hmm...tak to v rychlosti vypadá, že Veronika bude psát Babišovi ...

9 0
možnosti
JG

Ten Váš článek je jako ten vtip o Františkovi, který se ptal lékaře, jak prý se pozná, že má člověk kapavku. Když se lékař optal jaké má problémy, hned pravil, že to on né, že to soused. A následně naprosto přesně a do detailů popsal sousedovy symptomy. Lékař mu dal "pro souseda" léky a František měl hroznou radost jak to ten lékař neprokoukl.

15 0
možnosti
KK

To jakože jeden vykřičník je Dianová a druhý Andrle? Zmátla jste mě, paní Májko.

3 0
možnosti
RJH

Všiml jsem si, že tohle je častá berlička lidí, kteří publikují na netu a setkávají se s nesouhlasem, trollingem a posměšky. "Pachatelé" jsou v jejich představách zapšklí, neúspěšní a zakomplexovaní a proto si vylévají vztek na těch, kterým závidí.

1/ Existují na to odborné studie, které profil "trolla" kreslí úplně jinak: Obvykle průměrně nebo i nadprůměrně společensky a pracovně zařazený člověk s vyšším vzděláním a zejména (arci většinou jizlivějším) smyslem pro humor. Nejde mu o autoléčbu komplexů, ale o vytočení všelijak rozkymácených osobností.

2/ Ilustrovat to lze i zde. Ve vaší povídce zapšklá trollí samice nejprve zaútočí na pohlednou blondýnku. Zde na iDnes je několik mladých hezkých blogerek, jistě vás také nějaké napadnou - a srovnejte si diskuse pod jejich články a pak se podívejte pod svoje. Moc to neštymuje, co?

Další obětí je úspěšný bloger, jejž pronásleduje odmítnutá nápadnice. Vybavil jsem si tu řadu blogerů, kteří tu řešili svoje problémy s trollingem a údajnou kyberšikanou - a musel bych hodně dlouho přemýšlet, v čem jsou úspěšní, kdo by o ně stál a co by jim kdo mohl závidět (když nepočítám Petříkovu sbírku známek). Zároveň jsem si však nevšiml ani "útoků" na vyslovené prosťáčky či chudáky. Vždycky to byl hlupák, ale nadutý, který se ještě naparuje a ve vlastní hlouposti se rochní a zároveň je startovací - to je ta pravá "kořist" a upřímně se tomu nijak nedivím.

Pak nejtěžší kalibr, nasazený vaší antihrdinkou - útok na šťastné mateřství a manželství od někoho, kdo je nemá. Nedávno jsem se výborně pobavil u několika blogů o výchově, hračkách pro děti nebo o výzvách, jež před člověka klade dovolená s dětmi - diskuse pod nimi je úplně v pohodě (a to to psaly mladé a hezké blogerky, takže by měly být tuplem terčem). Ale když pak jiná "maminka" zcela nepřirozené a nevtipné vyprávění o dovolené vloží do úst svému dvacetiletému synovi, aby prvoplánově zaryla do bývalé partnerky svého šamstra a pak si to falešným profilem sama pochválí...

Už chápete?

22 0
možnosti

Jejdanánku, to je ale lostomilá povídečka. Jen tam chybí ještě informace o dvou hodných paních učitelkách a majorovi Pešinkovi, kteří "úspěšně" bojovali s tou strašnou henou zbarvenou hyenou. Jinak je to krásná ukázka díla velké sepisovatelky - jako vždy ostatně. Není žádná záhada, proč 30 procent leží ve skladu.

8 0
možnosti
DA

Zde je nutno upřesnit, že ve skladu leží 100% z 30%. Takový aritmeticko-sémantický oříšek pro neznalé. Ale budou se v zimě hodit na otop.

6 0
možnosti
Foto

Děkuji všem za účast v diskusi i ilustraci k mé povídce, dobrou noc:-)

2 0
možnosti
Foto

Dobrou noc i Vám, Ivanko! A mohla byste se za mne, prosím, ještě pomodlit, než se přeloguji?

8 0
možnosti
Foto

mně tady chybí jandová :-)

4 0
možnosti
JK

Jenýk má dneska velký vinohradský prádlo, Filatelista olizuje Květáka a Váňa je po víně vláčná, nechce se jí přelogovávat. :-)

5 0
možnosti

No teda... člověk si u vás už zvykl na ledacos, ale takovouto otevřenou zpověď bych od vás opravdu nečekal! 8-o

9 0
možnosti
DA

Akorát mi tam chybí tyrkysové plavky, móře, koťátko a berušky. Aby to bylo komplet. Zapomněl jsem na něco?

7 0
možnosti
  • Počet článků 633
  • Celková karma 29,07
  • Průměrná čtenost 2035x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš",
...a také Danajka. 
Psát mi můžete na: 
ohlasynablogdanajka@seznam.cz            
Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy