Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

No tak to je dobrý vánoční zážitek, brrr........ Mě se vzbouřil navenek dobře vypadající a zdánlivě zdravý zub z ničeho nic v létě po výstupu na Ještěd. Zbytek letního pobytu mi to docela dobře okořenilo, ale naštěstí moje zubařka neměla dovolenou a tak mě ďobla - což teda taky pěkně bolí - zub umrtvila a nakonec vše skončilo korunkou. No a kolik korunek jsem za jednu vysolila, to radši nebudu ani psát.

Přeju dobrý rok 2023 bez bolestí zubů a jiných částí těla:-).

1 0
možnosti

:-) Vzpomněl jsem si při čtení na svéráznou zubařskou péči během výkonu základní vojenské služby. Člověk seděl v čekárně tři hodiny, aby pak vylezl lapiduch a oznámil "Teď už jenom trháme!", takže kdo chtěl jen vyspravit zub, měl smůlu. Ale vás by ve vaší situaci zřejmě i takové oznámení potěšilo.;-D

1 0
možnosti
Foto

Mě by v tu chvíli potěšilo, i kdyby řekli: odteď už to bereme i s čelistí! ;-D

2 0
možnosti
MV

Trnuly mi při čtení všechny zbylé zuby. Ale smál jsem se, ne že né .

Pohotovost jsem musel vyhledat v červenci. Kladno jsem vybral. Vzhledem k otoku ksichtu mě vzal doktor přednostně, zub byl venku za pár minut, a proto doporučuji pro příště potřebné.: Kladno, to je to město.

Hodně zdraví a radosti k vám domů po celej tento rok, Ivano.

1 0
možnosti
Foto

I k vám domů jen to nej...., Marku:-)

0 0
možnosti
Foto

Kamarádka musela se zubem také na pohotovost během svátků, protože její zubařka, ke které pravidelně chodí měla dovolenou. Naštěstí tam šla dvě hodiny předem, protože brali 15 lidí a ostatní posílali z Pardubic do Prahy nebo do Ostravy. Jak je možné, že dříve to fungovalo a dnes je situace se zubaři doslova zoufalá, že? Jinak pěkně napsaný blog.

1 0
možnosti
Foto

Děkuju, taky nevím, jak je to možné;-(

1 0
možnosti
Foto

Přeji brzké uzdravení. Zuby umí potrápit.R^

1 0
možnosti
DP

To jste si opravdu uzila Kalvarii. Na ten zanet si dejte pozor, u me zeny rozsireny zanet "sezral" podstatnou cast zubni kosti a tak neni zatim jiste, jestli implantat bude vubec mozny. Zena zdedila po matce spatne zuby, zatimco jeji mladsi sestra zdedila po otci perfektni zuby a zubare i pres svoje leta " nevidela". Vidim, ze u vas v CR to mate se zubnimi lekari spatne, ze bychom k vam poslali cast nasich (zrovna ted) "prebytecnych"? - :) . Prave ted tu nekteri zubari v novinovych inzeratech shaneji "zakazniky". Ale tady jsou cykly, jeden cas je zubaru nedostatek (v roce 1969 sem na poloakutni ukon musel shanet zubare pres protekci) a tak se hromada studaku da na zubarinu, jelikoz je to perspektivni, a tudiz je jich potom zase prebytek, po jedne generaci zase malo a tak se to asi po 25 letychvcyklech opakuje. Kazdopadne Vam preji pohodove a hlavne brzke vyreseni.

1 0
možnosti
Foto

díky, hřeje mě to na V

1 0
možnosti
Foto

Ano, se Spálenou jsme také měly tu čest. Před cca měsícem a půl, s dcerou.

Ale bylo před námi pouhých 5 lidí, v devět večer. Asi jsme děti štěsteny.

Zuby jsou sfiňa.

2 0
možnosti
Foto

Jsou. Já se ještě modlím, aby mi ten zánět nesežral kost, to by se musela pro implantát nejdřív doplnit, a to kdo ví, jestli by to nakonec dopadlo :-/

1 0
možnosti
IB

Ivanko, přeji Ti brzké plné uzdravení.V

3 0
možnosti
DS

Tyjo, tak to je fakt masakr. Já jsem takhle šílela několik měsíců, než začínající zubařka odhalila vlásečnicovou prasklinu mého zubu. Ona se mě neptala a zub mi vytrhla. Asi 8 let jsem si počkala na implantát, než se mi děti s manželem na něj složili s douškou, že jsem ještě mladá. A u mě šlo o pětku vpravo nahoře, takže jsem se smála na půl huby. Ať už se to nikdy neopakuje a ať je brzy lépe.

2 0
možnosti
  • Počet článků 630
  • Celková karma 32,24
  • Průměrná čtenost 2033x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš", ...a také Danajka.  Psát mi můžete na ohlasynablogdanajka@seznam.cz             Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy