Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na tohle téma nějak nemám co říct- hadry tam nekupuju (já vůbec nesnáším nákup jakýchkoli hadrů), takže dnes bez odborného komentáře:-))

Ale napsáno hezky, to zas joR^

0 0
možnosti
AJ

Jóóó, tomu pánové nemohou rozumět!;-D;-D

0 0
možnosti
ŽA

Opravdu to už není, co to byloRv ! Kde jsou zlaté časy výprodeje fy Megasekáč v Průhonicích či v Úvalech - kus za 2Kč, 5Kč či 10Kč. Hrabárna v Pakoměřicích-Bořanovicích byla také dobrá.

Dosud mám od nich dobré boty, nejeden svetr, deky a spoustu dalšího. Stačilo vyprat (prala jsem i kožíšky) a bylo to jako nové a většinou lepší, než nabízel státní obchod.

Na  sekáče, kde se cenu dozvím až na pokladně opravdu nejsem zvědavá.

1 0
možnosti
MH

Ach jo, vy ženské! Hrabivě neukojené:-)No tak jo, noR^

1 0
možnosti
DM

To je zajímavé, tohle já neumím... A přitom vím, že řada kamarádek má pěkné věcio právě odtamtud. Ale já do těhc košů a mezi ta ramínka n+jak sáhnout neumím :-)

3 1
možnosti
ZK

Z41d71e40n27a 23K89o35č68í

13. 1. 2013 13:34

Pro řadu ženských je to prostě nové hobby. Pokud mají dost času, tak si jdou zahrabat. Dvakrát třeba nic neodnesou a pak naopak najdou např. 2 nádherné mohérové svetříky za 100 Kč.  

Horší ovšem je, že některé tomu propadnou jak automatům a prostě do té hrabárny musí a koupí další tričko, kterých už mají doma desítky.;-)

2 0
možnosti
Foto

;-D Tvoje vzpoura proti článkům o volbě? ;-O

Pamatuješ na ty dvě mikiny s medvídky, které jsem na střídačku nosila, když jsme se seznámily? Jeden byl červený s roztaženýma nožičkama a všechny šokoval. Bez sekáče bych asi chodila nahá. A neměla bych plesové vybavení. Jen prádlo a boty neberu. A s kalhotami mám problém. R^

2 2
možnosti
Foto

J68a88n 48A57n25d62r63l75e

13. 1. 2013 12:38

Chvejici se rukou Ti davam ze setrvacnosti karmu, protoze i jen cist si o tak hroznem miste jako je jakakoli prodejna obleceni mne privadi na pokraj deprese. A to si predstav, ze mezi svatky jsem byl nevybirave donucen si na jednom takovem miste vyzkouset troje dziny. Nejhorsi zazitek za posledni dva roky...:-P

4 1
možnosti
Foto

Můj první muž hystericky řval v jakémkoli obchodě. Ve svém rodném jazyce. Jak šílenec.Chápu tě a tvá karma je mi dvojnásob milá!:-)

2 1
možnosti
Foto

Do sekáče ZÁSADNĚ nechodím...NIKDY bych na sebe nevzala něco obnošeného...vlastně ani nevím, jestli u nás sekáč je - a už VŮBEC nevím, kde.;-)

Ale tajně mezi čtyřma očima Ti prozradím, že ty nejhezčí kousky, které mají čestné místo ve skříni, mají "tajný" původ.;-D;-D

Miluju secondhandy...a kdo říká, že ne, kecá!:-)

5 1
možnosti
AJ

Já jezdívala do Bořanova a musím říci, že to bylo vždy dobrodružství, lov! :-)

V 90. letech otevírala hrabka za 10,- v osm ráno a paní vždy začala rozdělávat ohromný balík a třídit to do košů. Přitom člověk mohl stát lovit kousky, které se mu zdály zajímavé. To jsem si pak protřídila, posoudila velikosti atd. Odjížděla jsem vždy s úlovkem a v jednom roce, kdy vlastníci řešili nějaké své problémy a nedohlíželi na rozdělení věcí za 10,- a těch dražších - tak to byly zážitky, nemohla jsem si mezi krásnými šaty, kabáty, sukněmi prostě vybrat!

Pak jsem začala dělat a už to nešlo, ale záliba mi zůstala a používám nákup v sekáči jako relax. Ale jak píše paní DIanová, nejlepší je to v hale, hraje hudba, člověk pouští starosti z hlavy, probírá věci, pár si jich zkusí a odchází třebas jen s nějakou drobností. Mám jednu halu poblíž a když si potřebuji odpočinout, jedu tam.

A v letech, kdy jsem musela jezdit do ciziny a reprezentovat, přitom jsem měla napjatý rozpočet, jsem se oblékala za pár korun perfektně - alespoň patery pouzdrové šaty, sukně, sáčka, blůzy, kabátky, šátky, šálky...a mohla jsem věci střídat,mít každý rok nové, neokoukané. A nebylo mi líto věci poslat časem zase dál.

Ale musí se to umět a musí to člověka bavit. Rady pro začátečnice: nemá cenu jít kupovat s konkrétní představou, člověk se má nechat překvapit; vybranou věc musí zkusit nebo musí znát míry svých blízkých; vybranou věc je nutno důkladně prohlédnout; nákupem by se měl člověk bavit a počítat s tím, že ten den třebas nic nekoupí. ;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 633
  • Celková karma 29,41
  • Průměrná čtenost 2036x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš",
...a také Danajka. 
Psát mi můžete na: 
ohlasynablogdanajka@seznam.cz            
Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy