Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tady zase dělá někdo humory! S tasemnicí máte možná něco společného, ale nebudeme to tady rozebírat (mimochodem, je to S TASEMNICÍ, ne se tasemnicí).

Fotka stará dvacet let ve vytahaných hadrech, to jste zrovna kojila, ne? 42 máte určitě a navíc italskou, že jo? Prostě jste obézní, nač o tom psát články? Buď jste spokojená nebo ne. Není třeba ze sebe dělat bohyni, přesně takhle bylo zprzněno slovo boubelka, dřív to znamenalo jen pouhou paní s mírnou, zdůrazňuji mírnou, nadváhou, dneska se tak říká metráčkům. Zase jednu výhodu máte, když jste tak tvarovaná, nemáte problém sehnat kalhoty nebo sukni. Ale zkuste si sehnat kalhoty nebo šaty nebo sukni,když máte rozdíl mezi pasem a boky hoooodně cm. Prostě se šije na rovný lidi a to je vaše výhoda. Akorát stačí sehnat patřičnou velikost, EU 44, 46 atd.

2 3
možnosti
Foto

což o to, "boubelka" je ještě vcelku lichotivé označení. Druhá fáze je "baculka" a tam se bohužel mnohdy označují i ženy, které mají problém projít devadesátky futra. A to není žádná sranda, to je k zamyšlení.

1 2
možnosti
Foto

Plány štíhlých ženských zhatí

fotka Dianový boubelatý!

4 0
možnosti
Foto

Vy už jste se asi v diskusích hodně nudila, že!? Napsat článek o vlastním vzhledu, přidat foto ve vytahaných teplácích, no... já Vám nevím... Ještě byste mohla zkusit lamentaci nad vychrtlými modelkami.

7 3
možnosti
Foto

Ne nadarmo je paní Dianová ženského rodu. ;-D

0 0
možnosti
Foto

42 ;-D;-D;-DR^ vy se nezdáte, ale jste opravdu komik ;-DR^

dál jsem se bohužel nedostala, ale třeba to během večera ještě dám...

8 0
možnosti
Foto

Člověče, budeš se divit,ale já si koupila v sobotu kalhoty vel. 40. Taky jsem se tomu divila:-)

2 0
možnosti
Foto

Já teda se poměrně dobře vyznám ve fotografování a ten váš snímek vznikal podle mě na materiálu a pomocí techniky obvyklé tak v polovině devadesátých let.

3 0
možnosti
KB

K79a24r78e42l 14B37o18č24e44k

16. 2. 2015 19:21

Aneb v době, když se jí narodilo dítě.

2 0
možnosti
KB

K87a70r50e97l 97B27o61č79e82k

16. 2. 2015 19:07

No..s tasemnicí určitě ne, ostatně ta je dlouhatánská a štíhlá...to je hezká ilustrační fotka, vidíte, před dvaceti lety to nebylo tak špatný. Měkkou Venuši si ale představuju tak ňák jako Nigellu Lawson, než zhubla. Prostě šmrncovní baba, která je kus ženské. Pas, boky, prsa. Ne sud. K čemu tyhle rádobyvtipný články s fotkama starejma sto let? To je jak Mistr a jeho fotomontáže z Afgá. Sleduj linii čelisti...

6 0
možnosti
Foto

Tak Nigellu vám podepíšu R^ Nicméně i vy jste si, vidím, všiml jisté neaktuálnosti obrazových příloh?

3 0
možnosti
DM

Kolik vážíte, paní Dianová?

6 0
možnosti
Foto

Velikost 42? Promiňte, ale to se mi nějak nezdá. Jinak, já se lidem kvůli tloušťce nesměju, ale zas si teda nemyslím, že by t bylo něco na chlubení.

7 0
možnosti
Foto

jj, a džíny s prodlouženou délkou...Ani k zasmání, ani ke chlubení...někdo tak, druhý onak...

0 0
možnosti
AH

A31l90e69n20a 30H94o87r32k90á

16. 2. 2015 18:48

Nojo, jenomže Venuší, kterou je za co chytit, se rozuměla vždycky žena s výraznými ženskými tvary, pořádným zadkem, boky a poprsím. Ale když koukám na některé ženy sice štědře krmené, ale rovné a s pupkem jako zkušený pivař, připomínají mi spíš larvy tesaříka, které k té tasemnici vlastně až tak daleko nemají.

7 0
možnosti
  • Počet článků 633
  • Celková karma 29,14
  • Průměrná čtenost 2035x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš",
...a také Danajka. 
Psát mi můžete na: 
ohlasynablogdanajka@seznam.cz            
Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy