Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak fajn, od teď úctu ke Tvým šedinám :)))

1 0
možnosti
Foto

Však se taky dočkáš, mládě!;-O;-D

1 0
možnosti
MT

Šedivé vlasy potkají dříve či později každého, kdo neumře dřív než zešediví. To je asi tak všechno, co se k tomu dá říct.

P.S. Už se to nějak objasnilo s těma dosti markantníma odrostama na fotografii?

9 0
možnosti
DA

D56a23v65i13d 89A64d82l70e98r

28. 10. 2014 22:43

Dovolím si podotknout, že já to níže (19:57) objasnil. Ale Chrástkovi se to nelíbilo. :-)

3 0
možnosti
Foto

Dovolím si podat svůj skromný příspěvek do této diskuze.;-) Šedivé vlasy, si myslím souvisí s genetikou. U nás v rodině, z matčiny strany, hoši získali šedivý vlas už po dvacátém roce. Já sama, jsem objevila bílé vlásky taky velice brzy. Ale prozatím to řeším (díky chemii), barvením. Ale upřímně se těším, až ve vyšším věku, tuto chemii odložím a získám opět krásný, bělovlasý "háro", kterým se, až do velice pozdního věku, pyšnila moje maminka.

4 0
možnosti
DA

D22a32v15i31d 97A70d23l87e89r

28. 10. 2014 22:02

No vida, k tématu. Mimochodem, víte, proč se říká "babí léto"? :-)

4 0
možnosti

Hmm, ve 40plus mít šedivé vlasy není žádný důvod k tyjátru. Prostě lidi stárnou a šediví, někdo předčasně, někdo hodně pozdě. Je to přirozené. Co přirozené ovšem není, jsou tmavé kořínky u ženy, která si nikdy nebarví vlasy. Také je zajímavé, jak se ona barva vlasů mění s fotkami. Jednou je to skoro blond, podruhé skoro hnědá se zrzavými pruhy atd. Suma sumárům, žencká po čtyřicítce, která je permanentně ve stresu, šediví. No a?

7 0
možnosti
Foto

Přesně R^

Také jsem dumala nad tím, že si alergička může barvit a odbarvotat nešedivé vlasy. Ale jakmile začnou šedivět, už to alergie nedovolí. Zvláštní. Nu což, stále budu žasnout a objevovat další věci.

7 0
možnosti
Foto

jednou bude letět šedivá a všechny lepé děvy zahodí pixly s rezavou...a budou barvit na stříbrno. Cítím to v kostech;-D

7 0
možnosti
Foto

J76a11n32a 29M54a13j30o24v50á

28. 10. 2014 15:45

Proč vy? Protože příroda. Protože všichni.

6 0
možnosti
JC

Tak to nemáte až natolik pravdu. Mé sestře je 61 a ještě nemá ani jeden šedivý vlas. Možná časem také začne šedivět, ale mnozí lidé až v opravdu pozdním věku. Takže zbytečné oponování z principu.

0 3
možnosti
Foto

Úžasný to článek R^ Hluboké to téma R^

Osobně jsem se nepotkala s nikým, kdo by časem nezešedivěl. Ale proč zrovna Vy? V

Jaká to nespravedlnost! :-( To mně ještě dlouho bude vrtat hlavou.

10 0
možnosti
Foto

Tedy Ilono, ja jsem sediva uz rok a me Te lito neni ?! ;-)

2 0
možnosti
AJŘ

Hele, já šedivím asi od třiceti. Většinou koupím barvu, nějak to naplácám na hlavu a je vyřešešno. Tak jednou za rok až dva mne popadne touha dopřát palici něco víc. Tu se objednám k soukromé kadeřnici, aby s tím něco udělala. Už nikdy víc. Holka je to šikovná, ale....... Soustavně ji u úkonů otravuje nevychovaná Adela, hnusné to dítě. Protože se matka bojí dítěti poručit, volá manžela, který se uvolní ze zaměstnání (starosta) a přijde situaci vyřešit. Je jasné, že takového nemůžu volit, protože když má doma nevychovaného fakana, neschopen nastavit nějaká pravidla, jak může vést obec? Zatím jsem našla, ale  nevyzkoušela další kadeřnici, jen doufám, že nemá nějakou odpornou Adelu. Ono někdy v říjnu, na chatě, kde teče teplá voda čůrkem to není to pravé ořechové. Většinou mi nezbývá, než s napatlanou hlavou vlézt do rybníka a to v tomto ročním období není nic příjemného. Brrrrrrrrrr, to studí8-o.

3 1
možnosti
AJŘ

Jsem zapoměla dodat, to šedivění bylo ještě před plyšákem;-D

0 0
možnosti
Foto

Technicka poznamka: na te fotce, co zde ted mas jsou moc hezky videt tmave odrosty u hlavy, ktere jsou vlastni kazde prirozene blondyne ;-)

7 0
možnosti
Foto

Zuzko, přesně toto mi nedalo spát ;-)

1 0
možnosti
JC

Stejně jste odolná proti šedinám. Protože z toho všeho, co tady na Vás Vaši "přátelé" píší, už byste měla být šedivá do posledního vlásku.;-):-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 629
  • Celková karma 32,11
  • Průměrná čtenost 2036x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš", ...a také Danajka.  Psát mi můžete na ohlasynablogdanajka@seznam.cz             Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy