Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

...srdečně kašlete na to....srdečně je vám jedno....kašlete na jejich avant....

revoluce....na to je škoda života....nevěříte, že by někdo mohl schopně a slušně vést národ....obtěžují a nudí vás zprávy (k smrti) ...atp.8-o...a ještě to nechápete?

Madam, právě takové vás potřebují mít, lhostejné, neschopné, bezohledné, sobecké, bez odvahy a svobodné vůle, dostrašené, zbabělé, zblblé, na všechno kašlající a na každém kroku bečící....stádo. :-( Fuj !

0 0
možnosti
Foto

To mě zas jednou někdo prokoukl!:-P

0 0
možnosti
LN

...chápu...ale ne zcela souhlasím.....souhlasil bych zcela..... pokud by zde zůstala CaK monarchie....ale za stávajícího stavu není pasivita úplně ideální.....

0 0
možnosti
Foto

Já nejsem pasívní. Když na to přijde, zaktivním. Ale denně tím žít a se zabývat- fuj!

0 0
možnosti
AAP

Ivo, jsem na tom takto: "vím, koho máme za prazidenta...a to je momentálně vše." Přeji hezký den :-)

1 0
možnosti
Foto

J32a32n 22R67ý43z63n61a39r

22. 7. 2013 13:09

Politika asi vždy byla a bude fuj ... ale jedná se o správu věcí veřejných a tak je správné abychom na ni nerezignovali.

Pak tak zůstanou jen ONI a běda NÁM.

:-)!

0 0
možnosti
Foto

Běda nám i tak, řekla bych...:-)

0 0
možnosti
Foto

Politika je "fuj" vcelku bez debaty :) 

Zajímat se o politiku je u některých laiků stejně přirozené, jako u některých jiných se v zájmu pudu sebezáchovy o ni nezajímat ;-D

0 0
možnosti
MS

Naštěstí jsou zde lidé, kteří myslí i za vás a vytvářejí tak zvláštní fenomén, kterého se politici bojí  -  v e ř e j n é   m í n ě n í. :-)

3 0
možnosti
Foto

Budete se divit, ale zažila jsem situace, kdy jsem veřejné mínění budila já, úspěšně. Když mi o něco konkrétního, do nebe volajícího jde, dokážu se ztopořit, až běda. Ale abych žila politikou nějak průběžně, to se mi teda těžce nechce...

0 0
možnosti
AN

Pokud by všichni uvažovali jako Vy, tak tu máme ještě otrokářský řád. Kdyby se lidi nebránili, myslíte, že by otrokář sám od sebe, jen tak z lidumilství, zrušil nevolnictví?To jen takový jeden příklad a i v dnešní době  politici budou dělat, jen to, co jim volič bude tolerovat. V civilizovaných zemích je to celkem běžné, že politik slyší na kritiku občanů a pokud  pochybí sám odstoupí a ne že ještě bude škemrat, aby ho sněmovna nevydala k případnému trestnímu stíhání, u nás naopak politici, když je někdo kritizuje, tak dotyčného dehonestují a když policie sáhne do jejich řad... ostatně nám to dnes předvádí vrchovatě. Takové zastrašování policie a SZ, jak provádí pan Kalousek a Nečas je v civilizovaných zemích, ke kterým chceme doufám patřit, nemyslitelné.

6 0
možnosti
Foto

Kdyby všichni uvažovali jako já, máme tu ráj na zemi. Nemám potřebu chamtat na úkor druhých ani z nikoho dělat blbce...

2 2
možnosti
Foto

Ivano, možná proto, že jste nezvážila, že přesně tento postoj těm shnilým vyhovuje....a proto i když vím, že 99,9% snahy běžného občana o kultivaci  naší prohnilé zemičky jde zcela vniveč...ta desetinka mi stojí za to, aby za dvacet let moje děti žili v aspoň o fous lepší zemi.....tak proto.;-)

5 0
možnosti
Foto

Jak konkrétně využíváte té desetinky? Třeba se inspiruju!:-)

1 2
možnosti
  • Počet článků 633
  • Celková karma 29,41
  • Průměrná čtenost 2036x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš",
...a také Danajka. 
Psát mi můžete na: 
ohlasynablogdanajka@seznam.cz            
Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy