Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Píšete pěkně paní Ivano. Přeju, ať Vás to neopouští.....a pěkné další dny.

1 0
možnosti
Foto

J75a25n 68Š21i27k

11. 6. 2023 21:41

Buďte si jistá paní Ivano, že na Vašem psaní (a čtu skoro všechno, co píšete) není poznat vůbec nic, což je u takové nemoci malý zázrak. To je skvělé. Hezký den a hodně zdraví přeji

2 0
možnosti
Foto

Děkuju, to mě těší I Vám hodně zdraví, Jene

0 0
možnosti
Foto

Ivanko, rozumím. Pamatuji si na babičku. Po iCMP se učila znovu mluvit, psát, počítat, chodit, .... Když začala mluvit, tak to bylo přesně tak, jak říkáte. Pletla jména. Nazývala věci jmény, která patřila úplně jiným věcem. Na dědu mluvila, jako by byl žena. Děda se tomu vždycky láskyplně smál, a když babička chtěla vědět, čemu se směje a on jí to vysvětlil, tak se smáli oba. Máte úžasný dar radovat se ze života, stejně jako jej měla moje babička. Je to cítit i z vašeho psaní. To je velké bohatství, které je v dnešní době velmi vzácné. Žijeme v době blahobytu, vše bereme za samozřejmost a neumíme se z ničeho radovat. Vy ano. No, z mojí babičky se pak stala taky ranařka. Začala používat sprostá slova, která jsme do té doby od ní nikdy neslyšeli. Byl to šok, ale zároveň jsem nikdy nic roztomilejšího neviděla. Musela byste znát naši babičku. Ona byla taaaaak A přestala se s námi mazat. Byla s námi všemi hned hotová. Žádná práce v rukavičkách jako dřív. Tak třeba to vám ta nemoc přišla taky říct. Však vy nejlépe víte. Já vím, že ano. Sama za sebe děkuji za připomenutí, že se mám radovat z každého dne, a vám přeji zdraví, radost a lásku. A těším se moc na další vaše psaní.

2 0
možnosti
Foto

JJ, taky znám- trouba x lednice, to u nás frčí neustále, děti už si zvykly, "okna" jak výkladní skříň... Děkuju za milá slova, Ivo

0 0
možnosti
Foto

Ivanko, něco jste dělala špatně. Tak od teď už lépe. A vypište se z toho.

3 0
možnosti
Foto

Furt dělám něco špatně

2 0
možnosti

I19v72a49n65a 95L19a34n97c74e

11. 6. 2023 17:38

Moc a Moc zdravi

2 0
možnosti
Foto

Ivanko, hlavně a upřímnost - a poučení pro druhé. Přeji Ti hodně zdraví. Mozkovou příhodu jsem zažila svého času u mé maminy (měla tehdy 75r.). Příznaky nemoci byly podobné, možná horší.

Musela jsem jí napsat jména všech jejích vnoučat apod. Chůze se to nedotklo, ráda četla, luštila křížovky, sledovala televizi -jen jí dějový sled seriálu a jeho souvislosti. Starali jsme se o ni. Babička už nežije, dožila se 82 let. Karma.

1 0
možnosti
Foto

Oprava: Její chůze se to nedotklo, ráda četla, ráda luštila osmisměrky , sledovala televizi - jen jí někdy unikal dějový sled seriálu a jeho souvislosti... Díky.

1 0
možnosti
Foto

Ivi, zaplať pánbůh, že tak. Jinak se taky říká, že člověk používá jiná mozková centra při mluvení a při psaní. A pokud jde o to zapomínání jmen, slov atd? Vítej do klubu, to mám už bůhvíjak dlouho a zdaleka nejsem sám

3 0
možnosti
Foto

V tomhle klubu jsem také členem

3 0
možnosti
Foto

Ja se proti infarktu i mrtvici bráním tak, že se vyřvu....

2 0
možnosti
Foto

Jo, ta druhá m. bylo varování: žer ty léky na ředění krve, lajdáku! :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 629
  • Celková karma 32,10
  • Průměrná čtenost 2036x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš", ...a také Danajka.  Psát mi můžete na ohlasynablogdanajka@seznam.cz             Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy