S

signora-LuLu

28. 10. 2012 19:21
Skvělý článek

Já bych svojí výšku ani za nic neměnila. Měřím 180cm a v mém botníku se najdou boty s 10ti cm a vyšším podpatkem, které běžně nosím :-) Vždycky jsem jejich nošení brala jako "čistku terénu" - chlap, které nebyl v mém zorném poli, mě nezajímal. A pravdou je, že jsem vždycky měla jen partnery, se kterými jsem takové botky mohla vesele nosit :-)) Navíc si myslím, že je lepší mít rozhled, než se držet při zemi (což vím od kamarádky, která má 154cm :-)) )

H

Haui1

4. 10. 2012 14:46
Vždycky se mi líbily vysoké holky,

jenže před 35 lety jich moc nebylo a ty, co jsem potkal, vypadaly jako cigareta. Nahoře nic, dole nic. Dneska už je ten výběr mnohem větší a holky vypadají fakt jako holky.

LF

Madietta

9. 9. 2011 14:20
Moc hezky napsáno

Mám jednu příbuznou, která je také velmi vysoká, určitě měří 185 cm, možná trochu víc. Našla si partnera, který má kolem 2 metrů - když stojí oba vedle mě, mám pocit, že mě každou chvíli zašlápnou. http://g.idnes.cz/u/disk/smile4.gif" alt=";-D"> Ale je krásná a sošná a já ji vlastně velmi obdivuji. http://g.idnes.cz/u/disk/smile8.gif" alt=":-)">

JR

jarunkaros

9. 9. 2011 0:02
jak já Vám rozumím

Ach jak rozumím, měřím 182 cm, a přípomínky ohledně mé výšky jsem taky nesla velmi nelibě (já jsem si tu výšku přece nevybrala), proto nikdy nikoho nehodlám upozorňovat na jeho anomálií (kdo je malý , tak to moc dobře ví, kdo je silnější , tak taky, a kdo je vysoký, tak má taky doma futra). Co se týče tanečních: tam jsem ani nešla z obavy , že nebudu mít tanečníka , no a ted už jsem naštěstí spokojená, vzala jsem si chlapa 190 cm (ano, je to jeden z těch, kteří vedle sebe nepotřebují 150 cm krásku, ale i co do výšky sobě rovnou partnerku) , máme dva syny, kteří budou podle všeho pěkní obříci, jen ta poporodní kila mě trápí, to co na 164 cm ženě vypadá roztoile,na mě působí kredenciozně, ale snad se vše brzy upraví. Tak všem vysokým ženám zdar:DDD

SZ

spokojena zirafka

21. 9. 2011 21:28
Re: jak já Vám rozumím

Dobry den, nemuzu nez reagovat na vas clanek. Merim 185 cm a vzdycky jsem to povazovala za plus a byla na to hrda. Jasne, tanecni nebyly nic moc, ale jinak naprosta pohoda. Vzdy, kdyz byla kolem me nejaka vetsi slecna, brala jsem to jako zirafi konkurenci :D Chtela jsem holt byt vzdy ta nejvyssi, lichotilo mi to a lichoti dodnes. Muj muz meri 171,5 cm a diky jeho  sebevedomi a vlastne i memu, je vse v pohode. Dokonce i klasicke tance zvladame uz pekne, nejednou nam bylo receno, ze jsme hezky par. Takze zirafky, noste se s hrdosti! :)

DB

Xelisa

7. 9. 2011 9:15
Skvělé, úžasné, dokonalé...

Mám kamarádku, která je také o nějaký ten centimetr vyšší... Vždy jsem za ní chodila a ptala se jí, zda by mi nějaký ten centimetr nechtěla věnovat... Já chtěla  11cm od ní a ona kus špeku na zadku ode mě XD Vymsleli jsme dokonce teorii ve které se ona se mnou podělí o centimetry, já s ní o špek a druhé kamarádce by věnovala 8 cm a ona jí nějaké to číslo do podprsenky...Žádný lékař nám však nechtěl vyhovět a tak se po světě potloukám se svými 164 cm a širokým základem rodinného štěstí, kamarádka se i nadále denně tahá s melouny a naše dlouhá si našla ještě delšího ;)

  • Počet článků 631
  • Celková karma 32,58
  • Průměrná čtenost 2030x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš",
...a také Danajka. 
Psát mi můžete na: 
ohlasynablogdanajka@seznam.cz            
Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy