Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J23a10n 51A70n33d28r45l53e

18. 9. 2014 21:46

pripojuji se k zrcadlu a vetsine lidi... :-)R^V

1 1
možnosti
Foto

Že Tě to baví, furt si vymýšlet pohádky...to už je chorobná lhavost, či jak se tomu říká.

A může sem zas naklusat ten tvůj pes obranář a tvrdit, že lžu, nebo, že Zuzana lže.

Anebo to nechte zas smazat.

13 1
možnosti
Foto

Ale Sarko, autorka pouze pise bud fiktivni pribehy anebo vesele historky s jejim novym pritelem... treba o beruskach ;-) ;-D

2 0
možnosti

Tyhle problémy prý jsou celkem rozšířené. Žít s psychickou chorobou asi není lehké.

13 1
možnosti

D26a71v21i27d 47A38d56l62e65r

17. 9. 2014 19:28

Tohle vypadá na agorafobii. Ale ono těch poruch bude víc.

6 1
možnosti

Vidím, že příspěvek pana Jindry, který pouze vyjadřoval svůj soukromý názor na vzhled autorky na její profilové fotce, byl na její žádost briskně odstraněn. Nemyslím si, že vyjádření názoru (tím spíše trefného a pravdivého) by měl být důvodem ke smazání příspěvku. Inu... každý tu svobodu slova zjevně vnímáme jinak...

5 0
možnosti

Já jsem se vyjádřila čistě k tématu, ale ani to se nehodilo do sluníčkové diskuse plné bratrů a plků mimo téma :-/

3 0
možnosti
Foto

Co já, mužskej, už k tomu mohu dodat? Jiná fotografie stejný úsměv! To mi stačí ke spokojenosti bez návštěv popsaných srocovatel lidstva. ;-Dhah

1 0
možnosti

A92l54e11n60a 52H51o47r43k10á

17. 9. 2014 16:31

Kupovat dražší kusy a věci určené k dlouhodobému užívání, jako třeba kabát nebo oblek, je tímhle stylem nesmysl. To nejde, říct si jednoho odpoledne "Tak, dneska koupíme oblek", protože člověk potom nakonec koupí cokoli, aby splnil závazek a měl to za sebou. A za dva dny jdete padesát metrů od místa nákupu a vidíte tam něco mnohem lepšího nebo levnějšího. Ono to chce nejdřív se zeptat třeba známých, co by radili, jednoho dne se jít podívat tam, podruhé onam, a někdy skvěle pořídíte v některém z těch velkých nákupních center a jindy v malém obchodě.

A napsat, že za socíku se "v tehdejších obchoďácích dalo pořídit celkem vše požadované", to už může jenom člověk, který v životě požadoval akorát tepláky s gumkou pod patu a tričko, jaké měli lautr všichni v ulici.

11 0
možnosti
Foto

:) Tak očuchat pračku?:)

1 0
možnosti

Nejste sama. Nechodim tam, nevim kde jsou (i kdyz IKEA je vyjimka...) a vzdy si nejrychleji sednu do kavarny a cekam na ostatni.

1 0
možnosti
Foto

Ale ta kavárna musí být někde stranou toho mumrajeR^

0 0
možnosti
Foto

R^Jsme bratři! ;-D Neboť i já nesnáším obchodní centra. Má ženskost je navíc popřena tím, že orientaci mám naprosto skvělou. Fakt. Já prostě nemám jen ty baráky s galeriemi ráda. Takže je navštěvuji, jan když je opravdu nezbytně nutné...;-)

2 0
možnosti
Foto

To je prima, že má Ivana bratra. Já jsem jako sestra v tomto směru selhala. Já jsem ta rozmazlená sestra, která si moc ráda prohlíží slevy v Promod(u), Reserved(u), Cameau a Tatuum((u).

Většinou jen prohlíží ;-D.

0 0
možnosti
Foto

R^;-D A já mám centra ráda! Kdybych na to měla dost peněz, trávím tam celé víkendy i vánoční prázdniny.

Doporučuji knihu od Ballarda: Království tvé. O velikém nákupním centru, kolem kterého se vytvoří zvláštní stát ve státě. Jedna veliká iluze...

1 0
možnosti
Foto

Já vím, ty máš ráda i tu Flóru, viď;-(;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 630
  • Celková karma 31,77
  • Průměrná čtenost 2033x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš", ...a také Danajka.  Psát mi můžete na ohlasynablogdanajka@seznam.cz             Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy