Diskuse

Matka a syn

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GK

Aha, tak já synečka přestanu chovat a pusinkovat a říkat mu, že maminčinej, jo? Sice jsou mu teprv dva, ale člověk nikdy neví...:-)

2 0
možnosti
Foto

Nééé!:-) Teď ještě můžeš!

1 0
možnosti
MV

Je to tedy od věci a netýká se tématu článku, ale moc mne baví je číst. A ještě víc mne baví courat se diskusemi pod nimi. Ten následný desetiminutový úsměv už vlastně předem čekám. Díky.

1 0
možnosti
MS

Já jsem zažil v mnohem mírnější podobě něco podobného. Rodiče bydleli ve stejném městě, jako my, ale přiměřeně daleko na to, aby se vzájemné návštěvy omezily na rozumnou míru. Když matka ovdověla, přestěhovala se do menšího bytu v domě hned  vedle nás a já jsem jí neprozřetelně dal klíče od našeho bytu. Moje nervy ! V dobré víře, že nám pomáhá, chodila dopoledne (když jsme byli v práci) do našeho bytu a umývala nám nádobí po snídani, nebo uklidila případný nepořádek. Nikdy také nezapomněla nechat na stole nějakou buchtu, bábovku nebo něco, co koupila a jí se to údajně nehodilo. S oblibou také dopoledne vodila své návštěvy do našeho bytu, aby se pochlubila, jak synáček bydlí. Žádné domluvy nepomáhaly. Protože jsem neměl sílu klíče jí jen tak sebrat, vyřešil jsem to nakonec tak, že jsem vyměnil zámek a matce jsem nabulíkoval, že jde o bezpečnostní zámek, ke kterému nejde vyrobit další náhradní klíče. Taková (pro nás) milosrdná lež. Ale pak už naštěstí vše fungovalo, jak má. :-)

3 0
možnosti
MS

V mnohem menší míře jsem to měla doma. Maminka umřela a já mám klid. Vím, že je to hnusné, ale ta úleva.....

2 0
možnosti
Foto

Br, mně z toho normálně naskočila husí kůže!

2 0
možnosti
Foto

Nesměj se, to je  vážná věc!:-)

0 0
možnosti
TS

A víš, že ani nemusej bydlet v jednom domě? :-/ mám takového kamaráda. Všichni jeho přátelé se mu snaží dohodit nějakou holku, ale on je zažranej do muziky a filmů a na nic jiného nemá čas, protože by ho to zdržovalo od pravidelných návštěv maminky. Dokonce mi jeden náš kamarád říkal: "Já ho nechápu. Žije ve Varech, má byt v centru. Každej rok o festivalu najdu nějaký holky, co u něj budou bydlet, a on, místo aby některou z nich sbalil nebo s nima vyrazil mezi lidi, jde - no víš kam. K mamince na oběd." :-P

1 0
možnosti
MM

Ty úžasné maminky a synové mamánci.

My kluci to, nemáme jednoduché. Na slušného chlapce všude číhá nebezpečí.;-D

2 0
možnosti
Foto

My, dívky, jakbysmet...;-(;-D

0 0
možnosti
Foto

Láska k rodičům  je pěkná věc, ale zahodit svůj osobní život, to už není hezké ani náhodou.

Přeju Robertovi, aby v sobě našel sílu odejít, ale....

1 0
možnosti
DM

No, malér je, že tohle není nadsázka a znám to ze svého okolí. Až po smrti matky si byl syn schopen zařídit vlastní život.

3 0
možnosti
  • Počet článků 633
  • Celková karma 29,41
  • Průměrná čtenost 2036x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš",
...a také Danajka. 
Psát mi můžete na: 
ohlasynablogdanajka@seznam.cz            
Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy