Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ty dva příběhy mají nějak odpovědět na otázku v nadpisu? Nebo jen mají doplnit otázku další? A odpovědí má být, že bez sexu to nejde? 

Někdy jde, někdy ne. Jak kdo a jak s kým. Neexistuje jediný správný pohled na věc. Můžeme si říkat, že sex je tím nejdůležitějším a bez něj to nefunguje, dokud nepotkáme někoho kdo nám naplní žití tak, že sex se stane podružným. A zrovna tak si můžeme říkat, že o sex přece v manželství nebo partnerství vůbec nejde a pak se nám sex může stát jedinou útěchou v žití, z kterého bychom nejraději utekli.

1 0
možnosti
Foto

Ty dva příběhy byly jen ilustrační a měly uvodit téma,které jsem předložila čtenářům a které i mě samotnou zajímá.

1 1
možnosti
MZ
Foto

Zajímavý článek je zde: http://janryznar.blog.idnes.cz/c/394518/Krestanstvi-konci-Narazilo-na-svoji-vlastni-licomernost.html

Citát z blogu: " Papež Jan Pavel II. svatořečil italský či španělský  manželský pár. Jako základní prvek jejich cesty ke svatosti byl uveden fakt, že se na posledních 20 let zřekli sexuality.

Jan Pavel II. použil neuvěřitelné množství energie k prosazení katolického tvrzení, že použití kondomu je těžkým hříchem. Katoličtí manželé po jednom jediném použití kondomu jdou do pekla navěky."

Já naštěstí na Peklo nevěřím. Věřím v obyčejný rozum.

0 0
možnosti
ZK

Z97d17e28n76a 69K75o35č49í

2. 2. 2014 21:16

Ivanko, proč se montujete do cizích životů ? 

Někdo z nich vás žádal o radu, nebo chcete některého z partnerů nezištně pomoci ?

Bůh chrań od takových rádců !!!!!!

6 2
možnosti
Foto

Milá Zdeno, děkuji za bezděčný kompliment.:-) Mohu Vás ubezpečit, že všechny čtyři postavy vznikly v mé fantazii. Je pro mě zajímavé sledovat, jak působí na čtenáře a je pro mě velká čest a radost, že mi čtenáři moje psaní věří a že je zajímá. Na druhé straně všichni víme, že i v reálném životě se dějí podobné věci; ty si ovšem každý musí vyřešit sám, to máte pravdu...

2 2
možnosti
Foto

Svrbí mě prsty- asi vydám stanovisko;-D

5 0
možnosti
MM

Šárko, sem s ním ! :-)

0 0
možnosti
Foto

Argumentační válku tu asi vyhrál, min. co do urputnosti,  M. Malý....za sebe gratuluji. Jestli by byl výhra i jako partner, nechám na posouzení každého soudruha/žky.;-)

Vztahům zdar, ať už šou_táte s kýmkoli.;-)

10 0
možnosti
Foto

To máš pravdu. Ívl to dneska dost flákal;-D

2 0
možnosti
FB

Znám pár sexuálně frustrovaných jedinců obojího pohlaví žijících ve zdánlivě spokojeném manželství a konstatuji, že žijí v něčem, co bych nazval permanentním stresem a to se promítá i do jiných oblastí života, než je oblast manželství. 

Pokud má někdo slabé libido, tak je mu hej, ale už s průměrným sexuálním apetýtem se ocitáte v takovém vztahu, jaký je popsán v blogu, v pasti a rozhodně to neprospívá duševnímu ani fyzickému zdraví a ačkoliv to,naštěstí, neznám na vlastní kůži,nevěřím tomu, že se to neprojeví na celkové atmosféře samotného vztahu, potažmo celé rodiny.

4 0
možnosti
VP

V pasti to není. On si člověk zvykne na všechno možné. A co byste dělal, kdyby vaše milá měla nehodu nebo nějakou nemoc a sex byl vyloučen? Pošleme ji k vodě, protože bez sexu nemůže vztah fungovat? Ono stačí srovnat si to v hlavě a hlavně mít jistotu, že člověk fakt vyzkoušel vše a snažil se.

5 0
možnosti
AN

Pěkně se tady hádáte.;-D

já bych k nadpisu přidal ještě: zařídit se jinak?..nebo tak něco.

3 0
možnosti
Foto

Ano- dá se zařídit i jinakR^ Ale to už zas sklouzáváme někam jinam, že? Otázka nevěry: i když jen fyzické, jako potřeby, když sex doma není,

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

... ještěže je mi kanonické právo ukradené, při představě, že bych v tomto oboru takto tápala, jsem se úplně orosila...

1 0
možnosti
Foto

Panenko skákavá. Pana Jiřího musí bolet to...srdce;-D

2 0
možnosti
Foto

Tak se pojďte zapojit do diskuse.

0 0
možnosti
  • Počet článků 631
  • Celková karma 33,17
  • Průměrná čtenost 2039x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš",
...a také Danajka. 
Psát mi můžete na: 
ohlasynablogdanajka@seznam.cz            
Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy