Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Omlouvám se, ale ještě teď se musím smát tomu, jak "zdivočela" :-). Jinak je to samozřejmě děs běs. Když jsem v Praze a octnu se ve svém voze na tramvajových kolejích, jímá mě hrůza, že se mi nepodaří odbočit dřív, než přijede nějaký podobný přátelsky naladěný zvonič.

4 2
možnosti
Foto

;-D Je to naše divoška...R^

2 1
možnosti
GK

Našla jsem sílu a přečetla diskusi. Ty jsi VIP! Tak to velká gratulace. Juch! A to CD, které stále čekáš, nosím stále v kabelce. Ale jednou ho pošlu, slibuju! Nebo přivezu.

2 2
možnosti
GK

Nemám čas a sílu číst diskusi (i když si pod Tvými blogy obvykle užívám), ale byla jsem v situaci, kdy byl na semaforu zelený panáček, já Pidi za ruku a ze zatáčky tramvaj... Plný přechod a pán nebrzdil, pouze zvonil. Nikdy jsem si ani nepomyslela, že dokážu své čtyřleté dítě zvednout za jednu ruku na úroveň ramen (panika si žádá velká gesta) a převláčet přes přechod. Kdybych měla tu sílu, vyndám toho sráče (omlouvám se za expresivní, ale nezbytný výraz) z kukaně a zlámu mu hnáty. Možná bych na něj i plivla. Fuj!

5 4
možnosti
PO

A jak to dopadlo? Bude dobíhat?

2 0
možnosti
Foto

Řekla bych, že to bylo jednou a dost...

1 2
možnosti
Foto

J17a75n 13A94n40d72r44l39e

11. 2. 2013 12:48

Nadhernej VIP blog! Karma! R^ R^R^Gratuluju V;-D Moc jsem se pobavil...teda chci rici zamyslel a poucil...:-P

Ale jestli by pri hojeni strupu trochu pomohlo si vyslechnout neco o cizi blbosti (teda nestesti, ja jsem dneska samej preklep), tak muzes svagrove prevypravet tohle:

Protoze ja nejsem zadny trdlo, abych riskoval zivot dobihanim tramvaje ZPREDU 8-o, jednou takhle rano jsem , jeste za tmy a rozespaly, dobihal jednu krizmo ZEZADU. Pekne jsem ji to v plnem poklusu strihnul hned za zadkem. Ovsem nejen ridici tramvaji, ale i jejich konstrukteri maji na dobihace spadeno. Pekne hned za zadkem ma tramvaj zelezne sprahlo...X!!;-€ Ale jak rikam, bylo to za tramvaji, takze po odjezdu vozu jsem si mohl v kolejisti v klidu chvilku polezet, tise knucet a lizat si rany. To byste neverili, jak dokaze bolet takova holen! :-P

4 2
možnosti
Foto

Ještě, že u nás nejezdí tramvaje...jen trolejbusy. A to jsem byla jednou svědkem toho, že trolejbus nabral jednu korpulentní paní a ona mu promáčkla předek..a byl teda taky děsně naštvanej.;-)

4 3
možnosti
Foto

teda...řidič byl naštvanej ( a trojebus asi taky)-)

4 2
možnosti
TS

No jo, srážka s blbcem stojí vždycky za to, a když má ten blbec ještě k tomu v rukou tramvaj... :-P

5 4
možnosti
RK

Jak tak občas sleduji ruch v pražských ulicích, tak klidně můžu říct, že ti vámi jmenovaní jsou spíše před tramvají, než v ní. Je až neuvěřitelné jak chodci dokáží riskovat svůj život, jen proto, aby stihli tramvaj. Další jede až za dlouhých pět minut, případně lze použít jinou dopravu. To nechápete že tramvaj je pouliční vlak? Jeho brzdná dráha tomu odpovídá, nemůže vyskočit z kolejí a někoho objet.

4 1
možnosti
Foto

J26a76n 52D25l37o73u28h43ý

10. 2. 2013 23:15

ó jaká symfonie znící z intenzivního tydlijádlování nerudného řidiče tramvaje.. to mně může šlak trefit ;-€

vím o třech nehodách auta s tramvají a vždy to podle selského rozumu bylo vinou tramvaje.. možná je to fáma, ale slyšel jsem, že řidič po nehodě získává tři dny placeného volna.. takžeby.. ne, na to nesmím ani pomyslet ;-)

2 3
možnosti
Foto

Teď si vezměte, že já tou 11kou denně jezdím, tudíž je otázkou krátkého času, kdy mě poveze šílenec...:-/;-) Zachce se mu dovolené, a...8-o

0 4
možnosti
ZZ

Pro některé řidiče se v některých situacích nedá najít jediný slušný slovo. Rv Ať se z toho Vaše švagrová co nejdřív dostane.

1 5
možnosti
Foto

Děkuju. Je z toho docela špatná, a to není cimprlich...

0 5
možnosti
  • Počet článků 633
  • Celková karma 29,41
  • Průměrná čtenost 2036x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš",
...a také Danajka. 
Psát mi můžete na: 
ohlasynablogdanajka@seznam.cz            
Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy