Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DZ

Vždycky jsem obdivovala učitelky z mateřské školy, protože školkou dětem začíná takový ten vstup do "sociálního" života (jak já říkám, do vzdělávacích institucí) a je dost důležité, jaký svět zde objeví. Já měla obrovské štěstí na školku, kde byly obě moje dcerky zcela spokojené a paní učitelky neustále usměvavé. Nejtěžší zatěžkávací zkouškou, jakou si pamatuji, když chodila do školky moje mladší dcera, bylo, když jedné z jejích spolužaček zemřela maminka po druhém porodu na embolii. Tuhle maminku jsem osobně znala, protože se mnou vodila svoji starší dceru na gymnastiku. Pro paní učitelky byla nesmírně těžká práce sdělit ostatním dětem, co se stalo jejich kamarádce a pracovat dál s touto nešťastnou princeznou. Byly maximálně ohleduplné při jakémkoli svátku, který připomínal chvíle s rodinou (například svátek matek). Do dneška je potkávám v ulicích, do dneška se zajímají o soudy mých dcer a jsou vždy milé a usměvavé. Je to krásná práce a je velice náročná. Takže i ode mě jde k vám velký obdiv za krásný vztah k dětem a snahu jim vytvořit co nejpřátelštější svět.

1 0
možnosti
Foto

Já jsem šla pracovat do školky kvůli synovi, a už jsem tam pak zůstala...On na školku štěstí neměl:-(, dávala jsem ho do jiné, než byl původně, zato pak jsme byli oba nadšeni:-) Díky za návštěvu.

0 0
možnosti
Foto

Hezky napsáno, karma R^

1 0
možnosti
Foto

J73a15n 16A71n40d66r91l95e

10. 11. 2014 17:17

jsem kdesi kdysi slysel, ze kdo nezvladne "ucit" v materince, jde na první stupen základky, kdo ma problémy i tam, postoupi na druhy a po dalším neuspechu na stredni a tak dal az skonci vyucovat par hodin mesicne v univerzite tretiho veku...;-)

ale to jsem jen slysel a nezazil, protože mne hned jako od pohledu neschopného vyucujiciho soupli ucit rovnou dospele... Rv a stejne jen na dva mesice...;-D

1 0
možnosti
Foto

J20a74n 58A93n38d21r57l98e

10. 11. 2014 17:19

neboli ti blahopreji k první lize, jses dobra! 

R^V

1 0
možnosti
Foto

Děkuju, jsem ráda:-)

0 0
možnosti
Foto

Krásná práce.  :-)  Moc hezky napsané.  R^

3 0
možnosti
Foto

To je, díky za návštěvu:-)

0 0
možnosti
Foto

Máte krásnou práci! R^

2 0
možnosti
MS

Chovanci, pelech ... už chybí jen ty vaše kategorie "sameček, či samička" :-/

3 3
možnosti
Foto

Díky za stálou čtenářskou přízeň!:-) Váš přehled o mých článcích mě dojal...V

2 1
možnosti
Foto

Člověk musí mít svou práci rád, a Vy ji máte. VTo se pozná. Díky za článek. :-)

3 0
možnosti
Foto

To mám. Ale taky jsem zažila dny, kdy jsem dorazila domů a padla na postel a spala a spala a spala, úplně vyřízená;-DHlavně když jsem začínala. Taky díky:-)

1 2
možnosti
Foto

Hezky se to četlo! Přečetla jsem si hned i Váš poslední článek o tatínkovi, je také skvělý. Vy nejste sice VIP (k čemu?), Vy jste paní Blogerka.

4 2
možnosti
JC

Ano, článek je pěkně napsaný, autorka umí psát, a já ji neskutečně obdivuji, ostatně jako každou učitelku dětí, protože musí mít obrovskou trpělivost s těmi mrňaty. Naše sousedka je také učitelka MŠ, už v důchodu, ale pořád učí a mnohdy když nám povídá různé "story" ze školky, tak jí říkám, že musí mít svatozář nad hlavou. Každý to nezvládne, to je fakt. R^

5 2
možnosti
  • Počet článků 633
  • Celková karma 29,07
  • Průměrná čtenost 2035x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš",
...a také Danajka. 
Psát mi můžete na: 
ohlasynablogdanajka@seznam.cz            
Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy