Diskuse

Časopisy nee!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

SYETEY-KOTZOUR

19. 11. 2011 12:42
karma

odpověděl bych: Protože je píší hrozní bl.....(nemám životy - nechť si každý domyslí). Včera jsem synovi koupil ABC.....s těmi našimi starými se nedá srovnat, ............reklamy na mobily, malý počet článků, uměle natažené obrázky, podprůměrná vystřihovánka, komix ještě jakš takš průměrný, celkový dojem "nestojí za ty peníze".

Dámské magazíny si hodnotit netroufám, ty mám v tlapách jen když čekám u holiče, než na mě přijde řada......a na jeden článek, který si přečku mám ošoupaný prsty listováním....ale nejsem cílovka, nebudu hodnotit.

100+1 byl léta skvělý časopis i za toho komára.....zkuste ho dnes. Respekt spadl taky.

Kvalitní jsou vlastně jen zahraniční...např. česká verze National Geographic......česká napobenina Lidé a země vcelku taky jde. Jeden čas jsem hrdinně snášel Ekonoma a Týden.

Klasický bulvár nehodnotím vůbec, to je tak blbý, že se to komentuje samo.;-)

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

19. 11. 2011 12:45
Re: karma

joooooo a taky se mi dostal do tlap magazín pro muže ;-D;-D (nemyslím porno, tam je aspoň jednoznačný účel tiskoviny)..... Esquire nebo jak se to jmenovalo. Takovou snůšku snobských blbostí jsem neviděl léta. Neumím si představit typického čtenáře.......nebo vlastně....mám strach, že umím.;-D

0 0
možnosti
EN

mujercita

19. 11. 2011 12:30
A už jste viděla

obálku Mateřídoušky s Edwardem? :-/

0 0
možnosti
ID

Danajka

19. 11. 2011 12:37
Re: A už jste viděla

Mateřídoušku jsem zblízka viděla naposledy před několika roky, kdy do ní měla psát moje kamarádka, která si to při bližším ohledání rozmyslela, a od té doby se pohledu na tento časopis důsledně vyhýbám!;-(

0 0
možnosti
JRJ

Já rád játra

19. 11. 2011 3:15
klasicke casopisy zanikaji

A muze za to predevsim nova media - internet a exploze televiznich kanalu. Casopisy ve smrtelnych krecich se snazi udrzet ctenare (a tim inzerenty) jak to jen jde. Jednou taktikou je stahnout k sobe ctenare z tech zaniklych nebo prave zanikajicich tim ze budou nabizet vsechno vsem. Druhou je usetrit na nakladech - na korektorech a profesionalech vubec, realne zpravy nahradit stokrat prezvykanym odpadem a celebritami.

Vypadaji stejne protoze se tisknou stejnou technologii (tiskaren velkonakladovych casopisu je u nas jen par), stejny software pro design a mezi redakcemi cirkuluji stale ti sami lide sem a tam. To vsechno mimochodem znamena docela znacnou usporu nakladu.

Tradicni model kdy casopisy (a noviny) mely zaruceny trh jak ctenaru tak reklamy se zhroutil a novy fungujici zatim nalezen nebyl.

0 0
možnosti
ID

Danajka

19. 11. 2011 9:43
Re: klasicke casopisy zanikaji

Díky! Játra nesnáším, ale Váš výklad mě uspokojil! (I když rozesmutnil.)R^

0 0
možnosti
K

Kytt01

19. 11. 2011 1:30
a nebyl

ten úspěšný podnikatel náhodou japonského původu, že? ;-) Jinak tu totiž moc úspěšných podnikatelů, o kterých by psala média, nemáme... už jsou za kopečky. :) Takže hodně hloupá narážka na Vímekoho. Taky se tomu dá říkat etnocentrismus či šovinismus. Ale chápu, že samotná ta dáma v kostýmku bez bot by tak nevyzněla.

Jinak s vámi celkem souhlasím. Až na ten inverzní text - některým zrakově postiženým se čte lépe právě toto. Aspoň něco se pro tuhle menšinu dělá. ;-D

0 0
možnosti
ID

Danajka

19. 11. 2011 1:38
Re: a nebyl

"Vímekdo" má můj obdiv, takže ta cizí slova odpadají. Těch bosonožců je ale tak velké množství, že to vzbudilo můj zájem, oč vlastně kráčí; toť vše.

0 0
možnosti
SK

slava kunst

19. 11. 2011 1:17
autorko, je jasné, že Vás to zasáhlo více než je zdrávo

modelky se nefotí, jsou foceny, tedy fotografovány.

Napíšete-li "modelky se fotí" znamená to, že se fotí navzájem, což se snad neděje. Stav kdy se taková dívenka jen trpně účastní procesu fotografování nelze označit, že ona fotí, ale je focena.

0 0
možnosti
ID

Danajka

19. 11. 2011 1:25
Re: autorko, je jasné, že Vás to zasáhlo více než je zdrávo

To se Vám jen zdá, věřte mi!;-)

0 0
možnosti
OFK

old fashioned Kokodák

19. 11. 2011 0:46
...

:-)R^

...a hůř už je...

0 0
možnosti
  • Počet článků 633
  • Celková karma 29,46
  • Průměrná čtenost 2036x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš",
...a také Danajka. 
Psát mi můžete na: 
ohlasynablogdanajka@seznam.cz            
Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy