Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Také jsem se kdysi ostříhala sama. Copy pod zadek jsem si rozpustila, část vlasů přesunula před obličej a střihla si ofinu. Měl to být dárek mamince k MDŽ. No, nepovedl se. Když se mamka vzpamatovala, snažila se mé dílko napravit, ale VŠ vzdělání jí v tom moc nepomohlo. Zbyla mi nad čelem divná, křivá štětka. Pohled nic moc. A k tomu mi vypadly mléčné zuby: obě jedničky nahoře a jedna dole.

PS tou dobou jsem slavila sedmé narozeniny, fotografie z oslavy jsem nedávno našla. Nechápu, že mne mamka nezabila, ale asi jako JUDr věděla, jaké by to mělo následky.

0 0
možnosti
Foto

chápu Vaši maminku:-)

0 0
možnosti
LI

Moje tetička na mě kdysi naléhala, abych její dvě holčičky 7 a 8 let ostříhala. Moc se mi do toho nechtělo, uprosila mě a já tedy konala. Když si druhý den šly pro nanuky, řekl jim cukrář: "Tak co si dáte, kluci..." - Pak jsem je asi za týden přes noc hlídala a k ránu se probudila. Svítily si na mě baterkou a chtěly mě prý "zvostudit" - řekla druhý den ta mladší...

0 0
možnosti
IL

I84v36a19n50a 15L54a44n39c51e

30. 10. 2022 10:59

;-D;-D;-DR^R^R^ Těžko jsem nesla, když se z moji princezničky vnučky stalo páže. Takto ji ostříhala maminka, protože třináctiletá vnučka už nechce dlouhé vlasy:-(

0 0
možnosti
IL

I97v17o 15L38y67č46k42a

29. 10. 2022 9:45

A už jste jim vyprávěla, že bez piercingu nejsou vůbec, ale vůbec cool? ;-D

0 0
možnosti
Foto

Vlasy dorostou, akorát do té doby člověk vypadá jak (nechci být smazána).:-)

0 0
možnosti
Foto

R^ A počkej, až se začnou barvit! ;-)

0 0
možnosti
Foto

Nána už prosí o barevné proužky! Povolila jsem jí jen falešný pruh na sponce, růžový, vzápětí si přišla Vivi, že nutně potřebuje taky. do školky. Má tyrkysový.;-)

0 0
možnosti
Foto

Být v tvé kůži...nevím ,ale teď se mi chce hrozně smát.:-)))

0 0
možnosti
Foto

Už se tomu taky směju;-D

0 0
možnosti
AV

......zježené jak mláďata ježibaby! ;-D;-DR^

1 0
možnosti
Foto

jj, taky jsem víceméně zježená;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 630
  • Celková karma 32,24
  • Průměrná čtenost 2033x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš", ...a také Danajka.  Psát mi můžete na ohlasynablogdanajka@seznam.cz             Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy