Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To jsou ňamky. Vynikající článek. R^

1 0
možnosti
BH

R^Bezva, pište vííííc .... ;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Mňam...takovéhle blogy nesmím číst hladový :))

2 0
možnosti

Paní Zuzano, tak tenhle blog je obzvlášť povedený, i když lehce sadistický. Zase tak dostupná mozzarella di buffala tady není. Ale je to moje oblíbené jídlo. Vše, co jste uvedla v blogu je mňam. A to, co vyrábí zdejší výrobci, je víceméně žalostné. Hloupé je, že se zaštiťují Italy, kteří jim to schvalují. Rádoby mozzarella je jak tenisáky tvrdá, a ricotta je tak dobrá na spárování kachlí.:-)

Vám za blog R^

0 0
možnosti
Foto

Paní Marie, děkuji. Máte pravdu, je to podraz na všechny, co milují tu dobrou mozzarellu. V Česku se holt musíme za dobrými věcmi trochu víc pídit :-). Já, abych byla upřímná, vozím domů i těstoviny. Nevím, čím to je, ale ty italské z Itálie jsou pořád nějak lepší nebo co.

2 0
možnosti
MN

Hezký článek Zuzko, zase jsem o něco chytřejší :-)

Nejčastěji ji používám právě na zmiňovaný salát caprese a pizzu.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji Martine. Zdravím do Brna a měj se.

0 0
možnosti
DT

R^ A rozhodně mozzarellu do polévky - tu z kravského mléka. R^

0 0
možnosti
Foto

To jsem ještě nezkoušela, parmazán ano, ale mozzarellu ne.

0 0
možnosti
Foto

Moc hezké, asi si dám k večeři salátek s rajčaty a mozzarellou, byť jen tou českou.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji. Koukla jsem v rychlosti na vaše blogy. Vy jste velký cestovatel. Budu se vám muset podívat na zoubek. Vypada to všechno moc dobře.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2178x
Píšu jen tak, pro radost.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy