- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
To jsou ňamky. Vynikající článek.
Mňam...takovéhle blogy nesmím číst hladový :))
fakt dobrý
Paní Zuzano, tak tenhle blog je obzvlášť povedený, i když lehce sadistický. Zase tak dostupná mozzarella di buffala tady není. Ale je to moje oblíbené jídlo. Vše, co jste uvedla v blogu je mňam. A to, co vyrábí zdejší výrobci, je víceméně žalostné. Hloupé je, že se zaštiťují Italy, kteří jim to schvalují. Rádoby mozzarella je jak tenisáky tvrdá, a ricotta je tak dobrá na spárování kachlí.
Vám za blog
Paní Marie, děkuji. Máte pravdu, je to podraz na všechny, co milují tu dobrou mozzarellu. V Česku se holt musíme za dobrými věcmi trochu víc pídit . Já, abych byla upřímná, vozím domů i těstoviny. Nevím, čím to je, ale ty italské z Itálie jsou pořád nějak lepší nebo co.
Hezký článek Zuzko, zase jsem o něco chytřejší
Nejčastěji ji používám právě na zmiňovaný salát caprese a pizzu.
Děkuji Martine. Zdravím do Brna a měj se.
A rozhodně mozzarellu do polévky - tu z kravského mléka.
To jsem ještě nezkoušela, parmazán ano, ale mozzarellu ne.
Moc hezké, asi si dám k večeři salátek s rajčaty a mozzarellou, byť jen tou českou.
Děkuji. Koukla jsem v rychlosti na vaše blogy. Vy jste velký cestovatel. Budu se vám muset podívat na zoubek. Vypada to všechno moc dobře.