Šílený vrah a válka na Ukrajině

Že to s spolu nesouvisí, ale možná po přečtení tohoto článku změníte názor. Jako každý stát NATO jsme v hybridní Válce s Ruskem. Kreml se snaží nejrůznějšími způsoby škodit komukoliv a jakkoliv, kdo podporuje Ukrajinu. 

Není finančně náročné, mít skupinu špičkových jazykově vybavených psychologů, kteří pomocí nejrůznějších sociálních sítí s potencionálně psychicky slabými jedinci navážou kontakt a přesvědčí je, že je správně vzít zbraň. postřílet co nejvíce lidí a pak sám sebe. Psycholog může na člověka působit pozitivně, ale i negativně a pokud se masový vrah sám i zabije, tak se těžko najde důkaz. Nebylo by to poprvé a bohužel ani naposledy, kdy někdo na druhé straně internetu zblbne málo psychicky odolného jedince (to že někdo studuje vysokou školu neznamená, že je psychicky odolný) a ten mu pak tzv. zobe z ruky. Stačí pouze toho nešťastníka přesvědčit, že zabitím větším počtem lidí, udělá "pozitivní věc" a on si nakoupí zbraně a obrovská tragédie je světě.

Pro Rusko je výhodné mít slabou a rozvrácenou Evropu, aby ochota podporovat Ukrajinu byla co nejmenší a každý takový čin, tomu negativně přispívá, Bude se čím dál tím víc ozývat hlasů, proč podporovat Ukrajinu, vždyť máme dost svých problémů. A to je co Putin potřebuje, čím více bude starostí, tím budeme slabší.

Nevěříte.

Za poslední dva roky je obrovský nárůst kybernetických útoků na nejrůznější státní či ekonomické subjekty, je zvýšený počet útoků na internetové bankovnictví. Útoky jsou během dvou let daleko více sofistikovanější. A válka trvá necelé dva roky.

V souvislosti s vrahem z Filosofické fakulty se mluvilo o účtě na Telegrafu a dokonce o tom, že poslední příspěvek byl upraven po jeho smrti. Že se inspiroval vraždící studentkou z Ruska ... Zase to Rusko.

Kolik ten šílenec má obdivovatelů, odkud se vzaly, jak je možné, že někdo může na tom hrozném činu najít něco pozitivního. Nejsou něčím nebo někým ovlivňovány.

Stále ještě nevěříte.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: David Šádek | úterý 26.12.2023 20:07 | karma článku: 20,75 | přečteno: 758x