Když jdete na párty a všichni kromě Vás jsou tam služebně....

Tak asi takto si připadá Milan Hnilička, který byl spolu s dalšími „důležitými“ lidmi přichycen na narozeninové oslavě Petra Bendy.

Až je mi ho líto. Milana Hniličku si pamatuju jako soupeře Romana Čechmánka ze Vsetína. Fandíval jsem Vsetínu a v jejich éře byli asi nejlepší brankáři v lize. Milan je sportovec, rozumný a férový člověk, tak jsem ho alespoň vždycky vnímal. Vnímám ho tak pořád, protože jako jediný z této přichycené party vyvodil okamžitě důsledek za svůj přešlap a rezignoval na post poslance. Za mě by to stačilo....

Ovšem zákulisní hráči (lobbisti) chtějí i rezignaci z postu předsedy NSA, kvůli vlivu ve sportu. Konec Hniličky by v NSA byla škoda, protože na jeho práci jsou dobré reference napříč českým sportovním světem.

 

Co nám tahle oslava, prozradila dál? Jednak to, že se spolu stýkají lidé, jako je např. krajský policejní ředitel Vladislav Husák, který se na oslavě potkal s aktivními politiky. Je to v pořádku? Všiml si toho vlastně někdo? A promiňte, on tam byl na služební cestě, řešit sport. Vlastně ve stejném hotelu ve stejnou dobu byl na služební cestě i Jiří Paroubek, řešit hotely.Uff. Tohle už není ani vtipné.

 

Co je to za ředitele krajské policie, který jde na oslavu a vymyslí si služební cestu, jako výmluvu? To myslí vážně? Pokud se Husák vrátí do služby na stejné místo, měla by padnout hlava policejního ředitele. Tohle je přes všechny možné myslitelné hranice. Nevadí mi ani to, že tam byl. To je jeho věc a ponese si za ní následky (doufejme). Mě vadí ta výmluva, ta neskutečná arogance.

 

Jak je možné, že jediný Hnilička přiznal jak to celé bylo a vyvedl ze svého přešlapu důsledky? A proč se po něm nejvíc šlape? Nemá to být naopak?

 

Autor: David Hromas | úterý 26.1.2021 17:56 | karma článku: 40,39 | přečteno: 5068x
  • Další články autora

David Hromas

Drahé Česko

9.1.2023 v 9:00 | Karma: 29,37

David Hromas

Západ směřuje ke kolapsu hodnot

6.1.2023 v 9:00 | Karma: 40,33