Už odstoupil Sobotka? …. trapnej dotaz.

Citace z PL (parlamentnilisty.cz) … Nejvíc to ovšem rozsekl komentátor Erik Best. Hodinu a půl po uzavření místností se přihlásil na Facebooku s dotazem „Měl jsem jinou práci. Už odstoupil Sobotka? Takže ...

Milý Eriku,

je vidět, že pobýváte v Česku krátce. Možná, že za nějakých dalších směšných sto let, se přiblížíte k pochopení, jak vlastně uvažujeme a jednáme. Nejblíže pravdě byl nejmenovaný nacistický pohlavár, který prohlásil něco v tom smyslu, že Češi jsou smějící se bestie. Na druhém pólu byla Vaše mediálně známá krajanka, která okomentovala hloučky smějících se Čechů na Václaváku před výkladními skříněmi, kde se promítal slavný projev Milouše Jakeše z Hrádku …. „Já to nechápu …. oni si pouštěj stupidní projev chlapa, který jim ničil život … a oni se smějí. U nás by ho zastřelili nebo zlynčovali ...“ No ale upřímně, co národu Švejka zbývá ? … než se smát.

V případě našeho Bohouše je věc naprosto jasná a jednoduchá – odstoupit nemůže. Za chvíli se dostanu k tomu proč nemůže odstoupit. Celkem aktivně sleduji naši politickou scénu a musím říct, že pár lídrů tady bylo a je. Klaus to je jasný lídr, Zeman – no, myslím si, že to je myšlením pravičák, a Klaus mu jaksi vyfoukl místo napravo …. ovšem projevil se taky jako lídr a Šloufovým Zemákem udělal kaši z ostatních. Pak chvíli odpočíval, ale nedalo mu to a je zpět …. opět ve formě. Taky si pamatuji nějakého – dnes již opravdu JUDr. - Kalvodu. Taky chlap. Než se provalilo, jak to má s titulem, tak to vyžvanil sám a odporoučel se. Ve vyšším „levelu“ to zopakoval Paroubek. Taky lídr. Byl jak buldok, a když zjistil, že vyzývaní Marťani se nedostavili, tak to taky zabalil. Uznal porážku a vyklidil ČESTNĚ pole. Ovšem náš Bohouš …. to je jiná sorta …. něco jako ten Milouš.

Bohouš odstoupit nemůže – musí se historicky znemožnit, jak by pravil náš Werich. To je totiž typ chlapa co, jak my Češi říkáme, „nemá koule“. Je skvělej v zákulisních pletichách a aktuálně mu rádci radí, že je druhej … a ten zatracenej Babiš předposlední! To je první důvod proč nemůže odejít. Ten druhej důvod pochopíte asi snadněji … u Vás asi bývá zvykem, že úspěšní odcházejí na vrcholu …… a náš Bohouš na Vás (USA) hledí jako na svatý obrázek. A tady je problém - náš Bohouš zatím na vrcholu není. Půlka národa z něj má bžundu, druhá se mu otevřeně směje. Takže nemůže odejít, musí být odejit …. ta čeština je pěkná, že Eriku? Věc se má tak, že to je nevýrazná šedá myš, která nás nejvíce zadlužila v době největšího růstu, která nám prakticky ukazuje, že není pravomocný rozsudek jako pravomocný rozsudek a že říkat něco a konat pravý opak je úplně … ale úplně normální. Doufám, že oceňujete, že se nezmiňuji o nedokázaném podílu na privatizaci (přesněji tunelu) OKD.

Shrnuto a podtrženo – náš premiér netuší „která bije“ a myslí si, že to jako vždycky „vysedí“. Že je pro smích takřka celému národu mu nevadí…. tak proč by měl odstupovat Eriku ????

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: David Dvořák | sobota 8.10.2016 22:10 | karma článku: 47,70 | přečteno: 11629x