Tak, první debakl bychom měli za sebou.

Verze s prototypem slušňáka nám nějak drhne … ale třeba nám ho dají do čtvrtka do formy, tak nějak dokupy. A navíc – bude v místě, kde mu fandí, no ni?  

Koukal jsem se na PRIMU a nestačil se divit. Kandidát Drahoš pěkně upravenej, vyžehlenej – beztak i navoněnej … jen jaksi nepřipravenej. Ale možná připravenej byl, jen mu to zhatila Putinova úderka, ti Putinoví všudypřítomní ščuři, kteří ovlivňují volby. No uvidíme, třeba si ráno ve zprávách přečtu, kdo za to může. To by v tom byl čert, aby pornoherec Janda na něco nepřišel.

V rámci spravedlnosti je nutno přiznat, že prezident Zeman nevypadal tak čerstvě jako jeho soupeř. Otázkou ovšem je, zda volíme něco jako miss prezidenta nebo nebo osobu, která má náš stát formálně reprezentovat – ve smyslu formálně vést. Tuto otázku by si měli voliči po dnešku znova položit.

Ideální by bylo na kladení věnců a focení posílat slušňáka, ale tam kde by hrozilo světu něco sdělit nebo obhájit – nedej Bože navrhnout a prosadit – poslat starého, unaveného, ale mazaného kocoura Zemana ...

Autor: David Dvořák | úterý 23.1.2018 22:33 | karma článku: 43,76 | přečteno: 3112x