Parta hic na ministerstvu vnitra - alias CTHH začíná.

Vážení, radím všem potrénovat břišní svaly a zopakovat něco o čtení mezi řádky. CTHH se nám pomalu rozjíždí a něco mi říká, že nás čeká ohromná taškařice…

Mezi prostým lidem koluje historka, jak v jednom nejmenovaném parlamentu jeden ctihodný poslanec prohlásil, že polovina poslanců parlamentu jsou pitomci a idioti. I sešla se příslušná komise a nařídila ctihodnému poslanci, aby se za tuto nehoráznou pomluvu omluvil. Ten nelenil a okamžitě vydal následující omluvu : „Prohlašuji, že polovina poslanců nejsou pitomci a idioti“. :-)

Ale zpět do reality - CTHH (Centrum proti terorismu a hybridním volbám) nám aktuálně bezelstně sdělilo, že se za naše peníze sešla skupina mající na starosti odhalování volebních manipulaci, hackerských útoků a jiných zákeřných podlostí … asi z ruské dílny… jak jinak, že? Ta naše parta hic už přitom dříve prohlašovala, že mají zamezit, aby nedocházelo k jevům, které by měly za následek nepravdivými zprávami ovlivnit výsledek voleb.

Nevím jak Vám, ale mě z toho vychází, že zpozornět by měla hlavně ČSSD. Už by totiž nemělo být možné, aby ve volební kampani lhali jako když tiskne a díky tomu si připsali volební vítězství. Pamatujete na předvolební hesla „Zdroje jsou“ a nebo naopak na povolební dementi „Naše předvolební sliby jsme zasadili do nereálných ekonomických rámců“??? Takže s tím je utrum…

Ono to mají na tom ministerstvu pravdy těžké, když v záplavě předvolebních lží mají určovat, která lež je správná a která naopak škodlivá tak, aby to bylo aspoň trošku uvěřitelné. Situaci by jistě usnadnilo, kdyby mohli vyrukovat s tvrzením, že arcilotr Putin po večerech osobně obchází české voliče a pod pohrůžkou odvozu do gulagu je nutí volit jeho favority. Zatím je zřejmé, že tohle se i našemu neobyčejně pracovitému a nezvykle inteligentnímu ministru Chovancovi zdá asi jako těžko zkousnutelné pro typického českého voliče …. nejenom protože aktuálně přeci obchází jednotlivé domácnosti v USA :-). A prosím nezpochybňovat neobyčejnou pracovitost a nebeských výšin se dotýkající inteligenci pana Chovance. Vždyť kdo jiný, než člověk s těmito vlastnostmi by při jeho časové vytíženosti dokázal bakalářské studium na právech v délce 3 let zvládnout za 9 měsíců???

Těžko říct, jak bude kampaň vypadat, ale dle mého nebude nouze o něco následujícího …

Alternativní medium : Naši redakci se podařilo získat obsah e-mailové komunikace volebního štábu do nedávna nejsilnější strany. Z obsahu vyplývá, že volební výbor má k dispozici nelegální černý fond ve výši přesahující 10 mil. Kč a tyto peníze používá na podplácení a zastrašování kandidátů, vč. organizování pokusů vyprovokovat a pak skrytě natočit nežádoucího kandidáta v kontroverzních situací se sexuáním podtextem

CTHH : Vytvořili jsme speciální skupinu, která má prošetřit spekulace a příp. vyvrátit dezinformace uveřejňované alternativními médii o údajném černém fondu ve volebním štábu naší strany a který má být snad používán k politickému vydírání kandidátů jiných politických stran. Vyšetřování probíhá v režimu "tajné", nicméně již nyní je jasné, že se jedná tzv. „fake news“, protože ani částka v neexistujícím černém fondu nesouhlasí.

Alternativní medium : Naši redakci se podařilo vypátrat, že tím, kdo vynesl obsah e-mailové komunikace volebního štábu, je jeden z jeho blízkých spolupracovníků, který již neměl žaludek na předvolební praktiky své strany neboť se domnívá, že některé činnosti štábu jsou již za hranou trestního práva.

CTHH : Naší skupině vyšetřující hackerský útok na e-malovou komunikaci našeho volebního štábu se podařilo zjistit, že stopy dle zajištěných IP adres vedou do Ruska. Zdroje z důvodu utajení však není možno zveřejnit. Vše ovšem nasvědčuje, že se pravděpodobně bude jednat o koordinovaný útok Ruska, jako nepřítele demokratického vývoje v naší zemi s cílem podkopat demokratický vývoj, posílit odstředivé tendence v EU a tím oslabit její soudržnost.

Mluvčí EU : Zaregistrovali jsme bezprecedentní útok ruských hackerů na volební štáb v ČR s cílem narušit průběh a výsledky tamních voleb. Na důkaz podpory a solidarity si tady v Bruselu všichni připínáme na klopu českou vlaječku a pro ruského agresora máme jediný vzkaz : Naši nerozbornou jednotu nenarušíte, lid EU stojí pevně za lidem ČR.

Neuvěřitelnou ruskou agresí sužované občany v ČR tímto zároveň ubezpečujeme, že práci na větší integraci Evropy žádný podlý útok nezastaví ani nezpomalí. Přes všechny útoky ruského agresora na naší jednotu bude směrnice o odzbrojení občanů, směrnice o povinném milování imigrantů a směrnice o unifikaci svíček dokončena včas.

Mluvčí ruské vlády : Ruská vláda prohlašuje, že nemá nic společného s únikem obsahu e-mailové komunikace volebního štábu donedávna nejsilnější politické strany v ČR. Současně sděluje, že ruská vláda nebude komentovat způsob vnitrostranického boje uvnitř dotčené parlamentní strany ani úroveň soupeření mezi stranami byť nese znaky možného porušování trestního práva v ČR.

Ruská vláda je přesvědčena, že čeští občané se mají ve volbách rozhodovat samostatně a na základě svých zkušeností a úsudku. Ruská vláda není zodpovědná za myšlenkové pochody a jednání volebních lídrů, jak je dokumentuje obsah uniklých emailů.

CTHH : Skupina prošetřující ruský hackerský útok souhlasí se závěry a šetření EU, tak jak je sdělila mluvčí EU. V návaznosti na tato odhalení navrhuje CTHH rozšířit protiruské sankce na území ČR o zákaz prodej ruského vejce, ruské vodky a ruského kaviáru.

Současně apeluje na občany ČR, aby se nenechali ovlivnit ruskou propagandou a pevně se semkli v boji při obraně a budování demokracie v naší zemi, čímž posílí jednotu a nerozbornost EU.

CTHH vítá spontánní aktivitu dělníků OKD, kteří na podporu demokracie a politiky vlády podepisují závazky o předčasném ukončení drancování našeho přírodního bohatství, kterými tak chtějí přispět k zelenější sjednocené EU.

V zastoupení všeho demokraticky smýšlejícího lidu tímto posílají jasné NE! ruským štváčům.

 

Howk !

Autor: David Dvořák | středa 8.2.2017 17:08 | karma článku: 32,94 | přečteno: 998x