Nastal čas vyměnit premiéra země

Začíná jít do tuhého – a náš Bohouš začíná být nebezpečným pro naši budoucnost. Nikoliv pro to co dělá – ale jen a jen pro to, co nedělá...

Čím dál více vystupuje do popředí to, co jsme všichni tak nějak tušili. Náš premiér je jistě výborným úředníkem – vždyť zatím ustál vše.... od prohospodaření miliard v cause bytů OKD, přes odklánění náhrad až po extrémní zadlužení naší vlasti v dobách největšího růstu. Ustál … no spíše vyseděl na všech možných schůzích, setkáních a summitech.... Tohle ovládá bravurně, protože nic jiného v životě snad ani nepoznal. Marně hledám, kde že to vlastně pracoval před nástupem do politiky, kde získával zkušenosti z reálného života …. mimo skleník politické virtuality.

Jenže – doba se jak na potvoru zvrtla. Jestliže jsme jeho nerozhodnost dávali na podporu veselé nálady u pivka, nikoho to přímo neohrožovalo (max. naše bránice). Ale nyní sranda skončila, jde do tuhého. Tvrdím, že v době, kdy se do Evropy valí nemalá skupina lidí, pro než jsme nevěřící psi a vedení EU se projevuje jako pátá kolona Evropy, pak nemůžeme mít v čele země muže bez vlastního názoru, který opět hodlá ustát situaci někde v závětří. Muže bez reálných životních zkušeností, muže majícího obavu vyjádřit svůj názor a stát si za ním, muže, který nehodlá bránit názory a prosazovat vůli většiny národa, muže, který je pro svou bezvýraznost terčem posměchu. Teď se formuje naše pozice v budoucí Evropě …. a pokud nechceme být v budoucnosti adresáty posměšných úšklebků, musíme začít tím, že za nás začne hovořit lídr, chcete-li osobnost se schopností vést správným směrem.

Může to být žena, může to být muž, ale nesmí to být nevýrazný posera.

Autor: David Dvořák | pátek 20.11.2015 8:31 | karma článku: 40,56 | přečteno: 1695x