Kdo se v tom má vyznat ....

Situace se nám trošičku znepřehledňuje. No, asi trošičku více. A za vše může ten zpropadený internet, kdy si zprávy neuvědoměle a chaoticky zveřejňuje kdo chce a kdy chce. …mimochodem, nemáte někdo číslo na Dr. Chocholouška??

Tak si to vemte – člen obranného spolku Turecko sem tam sem útočí přes hranice na Kurdy, kteří jsou ovšem současně podporováni hlavním členem tohoto spolku pro jejich boj s IS teroristy. Tento světový exportér demokracie pak zavedl rozlišování teroristů na echt teroristy a umírněné. S echt teroristy je to jasné – jejich hlavním znakem je, že dávaj na internet videa jak řežou hlavy. Ti umírnění zase dávají na web videa, jak střílí na piloty na padácích. Do včerejška to byl ovšem válečný zločin, zato dnes se nechali ze zámoří slyšet, že to je ze strany umírněných teroristů obrannej akt - asi si střílející umírnění mysleli, že zachraňující se pilot je omotán výbušninami, jak je u nich v kraji dobrým zvykem. Tady je snad jediná jistota Rusko – ti se řídí svým tradičním jemnocitem … a řežou to echt neecht terorista pro jistotu všechno. Putin se prej nechal slyšet, že si je Alláh přebere, jeho úkolem je poslat je všechny za ním.

Pak tady máme neméně složitou situaci na poli imigrantů – Maďarsko vzalo vážně obranu své části Shengenské hranice a postavilo plot, aby návštěvníci byli nasměrování na oficiální vstupy do země. To bylo a je samozřejmě špatně. Takové Rakousko, nepostavilo plot, ale jen technické zábrany – pro neinformované : jedná se o vrata s několik kilometrů dlouhými křídly na každou stranu. Což je samozřejmě správně. Kdo nechce vítat invazi mladých nadějných šiřitelů islámu je okamžitě onálepkován a po zásluze umístěn na druhé místo žebříčku vyvrhelů hned za echt teroristy. Zde malá poznámka – situace v hodnocení se možná změní, neboť ti co neúspěšně exportovali demokracii na islámská území ústy svých senátorů dali jasně najevo, že nepřijmou z bezpečnostních důvodů ano jednoho uprchlíka – ať jim nekřivdím, šanci má po dvou letech prověřování ten, kdo projde bezpečnostním sítem. Kanada na to takovou oklikou nejde – mluvčí vlády rovnou oznámil, že přijmou jen ženy, děti, starce a manželské páry, přičemž vyloučeni jsou osamocení muži. To s frau mutti to je jiná – ta přijme každého a do každého státu EU.

I obohacování Evropy nám zřejmě pěkně odsejpá. V Paříži a Belgii si jistě radostně uvědomili, že obohacování začalo – děcka si mohla pár dnů odpočinout od školy a občanům zavřením metra byly konečně umožněny zdravotní procházky. Na ostatní se – zatím – dávky obohacování nedostalo, musí prej počkat a radostně dál vítat nově příchozí obohacovače.

Nejasnosti zjevně panují i v tom jak a komu dávat najevo svou podporu – někteří volí minutu ticha za oběti obohacovacího procesu (když se kácí les, létají samozřejmě třísky) , druzí pak současně radostně pískají a provolávají Allahu Akbar. Poslední zprávy jsou, že máme být klidní – to prej byli naši … tj. ti správní, hodní ….

Příslušná EU komise tentokrát po pařížské dávce obohacování promptně a nekompromisně zareagovala údernou směrnicí, která ukládá členským státům okamžitě a nelítostně odzbrojit všechny ilegální držitele zbraní. Ovšem co čert nechtěl, nějaký EU hňup při přepisování asi nechtíc vypustil jedno písmenko a v již vydané směrnici tak je „odzbrojit všechny legální držitele zbraní.“

Aktuálně nám obvinili Konvičku, který tady nechce islamisty a – tak říkajíc - duální právní sytém EU-Šaria. V tomto případě panuje vzácná shoda všech v tom, že svoboda projevu je zajištěna Ústavou ČR. Neshoda zatím ovšem panuje jak je to se svobodou po projevu. O obvinění islamistů, kteří nechtějí v Evropě Evropany jsem se zatím nedočetl.

A že vrchním komisařem OSN pro lidská práva je zástupce ideologie, dle které znásilněná žena přijde ukamenovat jsem vlastně už psal ….

Vidíte, ja nevím jak Vy, ale začínám z toho být volaký zmetený …..

Autor: David Dvořák | čtvrtek 26.11.2015 8:33 | karma článku: 24,40 | přečteno: 474x