Je suis …. vlastizrádce a antievropan

Pro Alláha nejvyššího, věnujte se raději prosím unifikaci svíček a sjednocení vlastností sedaček traktorů. To snad přežijeme – na rozdíl od jiných vašich nápadů.  

Ještě není smyta krev z promenády v Nice, ještě neumyli vagón od krve sekyrového příznivce mírumilovné víry a už je to tady znova. Opět je na scéně systém přijímání imigrantů a jejich distribuce do členských států EU.

Aktuálně náš udatný a nebojácný Bohouš se nechal slyšet, že by nebyl až tak proti, ale kdyby ….

Naštěstí se agentuře WD [Wild Duck] podařilo zjistit co se skrývá za tou podmínkou přijetí „kdyby“.

On náš Bohouš si vzpomněl, že v Bruselu jsou mistři excelovských tabulek, takže celkem logicky požaduje, že migranty přijmeme jen, pokud budou správně uváděni v příslušných tabulkách.

Naprosto nezbytné prý bude rozdělení na sebevrahy ochotné se odpálit a sebevrahy ochotné nechat zastřelit se. Pak taky požaduje rozdělení podle provedení masové vraždy – zda výbušninou s hřebíky (či bez) nebo výbušninou se skleněnými střepy (nebo bez) – a podtabulky by měly být dle použité sebevražedné výbušniny (Semtex, TNT … atd). Dále by prosil přesný počet imigrantů s řidičským oprávněním na nákladní vozy a zvlášť uvést ty, kteří sice řidičské oprávnění nemají ale mají praktickou znalost v samostatném řízení tohoto typu automobilu. V případě imigrantů mající zálibu v osobních nestřelných zbraních požaduje uvést u každého preferovanou zbraň (sekyra, nůž… atd) a samozřejmě preferovaného výrobce oné zbraně. Dále je pro následné vyhodnocení příčin budoucích útoků do příslušné tabulky zachytit, kdo při akci je zvyklý zvolat „Alláh je nejvyšší“ nebo „Alláh je jediný“ nebo „Smrt nevěřícím psům“ … atd.

Ale je taky docela možné, že náš předseda vlády svým výrokem o podmíněném přijetí mírumilovných muslimů chtěl vlastně říct něco úplně jiného :

Jsem Váš předseda vády, jednám proti zájmům občanů ČR a EU, proti jejich bezpečnosti a jsem si vědom, že v mnoha očích jednám jako vlastizrádce a antievropan. Rovněž si jsem vědom osudů vlastizrádců v historii. Přesto budu pokračovat v podpoře mírumilovného islámu – dokud mě nezastavíte.

Váš Bohouš.

Autor: David Dvořák | středa 20.7.2016 11:10 | karma článku: 35,15 | přečteno: 1073x