Hillary druhá !!! … Trump předposlední !!!

Nevzdávají to. A proto brzy nastane čas veřejně pojmenovat největší zlo doby – korektní jazyk, korektní mluvu. Způsob jak rádoby slušně říci lež, nepříjemnou pravdu ...

Příznivci Hillary lítají po ulicích zmateni jak lesní včely a elita nevěřícně střídavě kouká tu do svých úhledných excelovských tabulek a tu do listin s volebními výsledky. Všichni nechápou, kde se stala chyba. Všechny kolonky řádně a úhledně vyplněny, políčka určená pro nepříjemná čísla a fakta zůstala hezky korektně prázdná, aby se nikoho nedotkla …. Všem jsme slíbili všechno, naše neziskovky a průzkumy hlásili to, co jsme chtěli slyšet. Tak kde se to zadrhlo??? Vždyť přece jsme jakoukoliv nepříjemnou zprávu, nepříjemný fakt zadupali do země hned v zárodku. A z našeho světa to tím bylo de-facto vymazáno … zkrátka tento fakt, tato nepříjemnost se tímto nestala. V Evropě nařídili křivost okurek a banánů, barvu rajčat … a u nás neumíme předepsat, jak má volič hlasovat. Vše hroutí nastává konec světa … burzy se hroutí … všichni budou s láskou vzpomínat na Černý pátek 1929..

V Bruselu nevěřícně kroutí hlavami a nedovedou pochopit proč volby nezopakují, když nedopadly podle očekávání. Vždyť v případě našich referend to přece šlo, je to odzkoušené, funguje to….

V Británii doufají, že zasáhne soudní stolice – tak jako u nich … a vyřkne verdikt, že vox populi je sice fajn, ale konečné slovo bude mít současná hlava státu, nositel Nobelovy ceny míru, který zahájil nejvíce mírových válek.

Jejich korektní jazyk nezná slova – udělali jsme chybu, zmýlili jsme se, totálně jsme to podělali. Ne, tak to přeci nemůže být, to by bylo přeci neslušné někomu říct, že něco neumí, že na něco nestačí, že nemá pravdu., že lhal, že fixloval. Vždyť přece správně je, že my se nemýlíme, my máme pravdu, pouze naše verze demokracie je demokracií. Museli se zmýlit voliči, to oni ve své neuvědomělosti tupě odmítají námi ordinované dobro. Naši lásku, která je sice dočasně staví do horší a horší pozice – ale to je přeci cena za budoucí ráj na zemi. Vždyť přece, když se kácí les, tak létají třísky. Určitě v tom bude mít prsty nějaký třídní nepřítel, nějaký zloduch, nějaký rasista, někdo kdo po síti vypustil onu mandelinku bramborovou a zmanipuloval všechny voliče. Jiné vysvětlení proč volili xenofoba, populistu, děvkaře je … je NEPŘÍPUSTNÉ !!!

Mám za to, že Amerika, která zažila největší rozkvět v dobách největší svobody, si pomalu začíná uvědomovat největší zlo – korektní mluvu. Donald mluvil jako přehlížená většina. Jejich jazykem, proto mu odpustili všechno a hodili mu to.

Nekorektní mluvou – Trump vyhrál, Hillary byla poražena.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: David Dvořák | čtvrtek 10.11.2016 12:22 | karma článku: 35,69 | přečteno: 978x