Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Berlín on-line ....

Agentuře WD [Wild duck] se podařilo získat chronologický záznam podstatných událostí z vánočního Berlína. Vše začíná v pondělí 19.12.2016 po 20. hodině.

20:30 => Hlídkující policisté dostávají vysílačkou upozornění na možný incident, je vyhlášen zvýšený stupeň ostrahy veřejných prostranství, V souladu s nařízením EU o netraumatizování imigrantů musí policisté vyjmout baterie z paralyzérů a viditelně ji na služebním opasku zavěsit tak, aby frustrovaní jedinci toto viděli a nebyl tak důvod k prohloubení jejich frustrace.

21:00 => Je vyhlášen nejvyšší stupeň ostrahy veřejných prostranství, hlídkující policisté v souladu s nařízením EU o netraumatizování imigrantů musí vyjmout zásobníky z pistolí a pistole mít zajištěny na visací zámek v pouzdrech bez zásobníků.

21:25 => Na berlínské policejní centrále začínají přijímat upozornění od hlídek, že polskému kamionu pravděpodobně selhaly brzdy a ten pokračuje v jízdě v pěší zóně. Policisté žádají o instrukce, neboť v kabině zahlédli nepochybně Poláka a Němce „jižního vzhledu“.

21:30 => po krátké poradě štábu pro začleňování migrantů padlo rozhodnutí, že pokud těžkou práci řidiče vykonával muž „jižního vzhledu“ je třeba postupovat s náležitou opatrností s cílem ukotvit pracovní návyk (profesi řidiče). V žádném případě netraumatizovat začínajícího řidiče sankcemi! Na místě je upozornění, že v Německu se v pěší zóně ani po nakupujících s naloženým kamiónem nejezdí. Doporučuje se rovněž omluva za zastavení a přerušení namáhavé práce.

21:35 => Hlídka hlásí, že řidič psychicky nezvládl začátek pracovní kariéry řidiče a z kabiny utekl. Jsou žádány instrukce jak „uklidit vedlejší škody“, aby nebyla mezi obyvatelstvem šířena nedůvěra v úspěšné začleňování imigrantů.

21:36 => vychází najevo, že komunikace probíhá na nezabezpečeném kanále, který je monitorován xenofobní TV společností XDF. Její štáb natáčel vánoční atmosféru na tržišti a pohotově zaznamenal zhruba deset mrtvých a pár desítek zraněných (z toho několik těžce). Materiál navíc stačil kameraman odeslat do centrály a dalším smluvním TV stanicím.

21:37 => Vedení berlínské policie si začíná uvědomovat, že nemohou zabavit natočený materiál (vysílací studio je v Mnichove, tedy mimo jurisdikci berlínské policie) a zabránit jeho odvysílání ve večerních zprávách. O situaci je proto informován ministr vnitra.

21:40 => Na krizovou zelenou ekologickou linku volá občan s upozorněním, že řidič, který nechal na pěší zóně běžet motor kamiónu splňující pouze emisní normu EU-3 se nalézá dezorientovaný v přilehlém parku. Na místo je vyslána hlídka se speciální psychologickou průpravou, aby vyšinutému jedinci nebyl zhoršen jeho stav.

21:45 => Ministr vnitra okamžitě svolává krizový štáb na 08:00 ráno druhého dne.

22:00 => Zadržený dezorientovaný jedinec „jižního vzhledu“ dostal teplou večeři připravenou podle jeho tradic a je naplánován výslech na 22:30 – ihned po ukončení jeho sezení se službu konajícím psychologem.

22:15 => Vychází najevo, že dotyčný nemá nic společného s odstaveným a nastartovaným kamionem, proto se výslech ruší. Nicméně obhájce objednaný „Sdružením pro úspěšné začlenění imigrantů“ využívá situace a požaduje po státním orgánu 100 tisíc Euro jako odškodné za psychickou újmu mandanta.

08:00 => Ministr vnitra zahajuje mimořádnou krizovou poradu.

08:01 => Vedoucí sekce pro dohled nad svobodou projevu referuje o oznámení všem TV stanicím, že odvysílání pořízených večerních záběrů bude vládou považováno za vážné narušení procesu integrace imigrantů, ne-li přímo za sabotáž výše uvedeného. Zdůrazněn byl možný dopad na prodloužení vysílací licence.

08:03 => Náčelník rozvědky přítomné seznamuje s neuvěřitelným faktem, že uvedený kamión v minulosti prováděl přepravu i do Ruska.

08:05 => Náměstkyně ministra pro potírání proruské propagandy přichází s požadavkem prošetřit, zda řídící jednotku kamionu nenapadli ruští hackeři a nevyvolali tím podlý útok za zdárnou integraci muslimů do německé společnosti. Dle náměstkyně mohla být řídící jednotka upravena tak, aby palubní přístroje blikaly v hypnotizujícím rytmu a intenzitě za účelem přivést posádku do stavu hypnózy, aby s ní následně mohlo být manipulováno. Odvolávala se přitom na zprávu majitele kamionu, který tvrdil, že došlo k několikerému nastartování, aniž by se kamion pohnul z místa. Náměstkyně z toho usuzuje, že nešťastný jedinec mohl mít snahu se jen ohřát v kabině, přičemž jako spouštěč mohla sloužit fráze „Děkuji Ti Alláhu za teplo“ příp. podobná.

08:15 => Ministr vnitra ukončuje krizovou poradu s tím, že odbor pro prezentaci pravdivých zpráv připraví prohlášení o 500 slovech, přičemž nesmí chybět slova : „vyšinutý jedinec, frustrovaný imigrant, válkou zdeptaný ubožák, čin nemá s Islámem nic společného, semknout se, zvládneme to, nerozdělí nás a xenofobové vedení Putinem nesmí dostat šanci“.

08:20 => Ministr vnitra a další účastníci opouštějí budovu pod dohledem ochranky a nastupují do připravených pancéřovaných limuzín ….

 

Autor: David Dvořák | úterý 20.12.2016 22:56 | karma článku: 34,17 | přečteno: 1098x
  • Další články autora

David Dvořák

Anglie, Francie, Německo - zrada, zrada, okupace a popravy

Máme výročí Mnichova a tak, za hlasitého ticha mainstreamových médií, přemýšlím, kde má základ tvrzení, že uvedené státy jsou našimi spojenci. Fakta totiž vykreslují jiný obraz.

29.9.2020 v 21:31 | Karma: 42,07 | Přečteno: 1744x | Diskuse| Ostatní

David Dvořák

Taktický ústup Mináře ke korýtku

Současný vůdce (nikoliv lídr) dal ve známost, že vedení Miliónů chvilek předal svému zástupci a sám hodlá jíti se svou kůží na politický trh. Nezbývá než popřát hodně štěstí.

28.9.2020 v 13:31 | Karma: 40,63 | Přečteno: 1386x | Diskuse| Ostatní

David Dvořák

Tak to máme ... 1000 migrantů ... jejda, mohu nechat o 11 navíc?

Čtyři kila, deset kilo, dvacet kilo, třicet kilo, navážíme, zabalíme, klaníme se, to by bylo, prosím pěkně, mohu nechat o jedenáct migrantů víc? ... to by byl asi nový text od M. Tučného.

26.9.2020 v 13:13 | Karma: 41,02 | Přečteno: 1444x | Diskuse| Ostatní

David Dvořák

My máme prázdné hotely. Angela má imigranty. Imigranti patří do hotelů. Ó my se máme.

Za bolševika ta parafráze, na snad nejznámější části slabikáře, zněla trošku jinak - jen připomenu lidovou tvorbu : My máme maso. V Sovětském svazu mají mísu. Maso patří do mísy. Ó my se máme.

24.9.2020 v 14:14 | Karma: 39,50 | Přečteno: 1895x | Diskuse| Ostatní

David Dvořák

Hlášení Evropským hodnotám a Centru boje proti hybridním hrozbám.

Soudruzi, tak takhle by to nešlo! Takhle tu hybridní válku nevyhrajeme a kapitalismus nevybudujeme. Jako uvědomělý EU občan Vás musím upozornit na mezery ve Vaší činnosti.

23.9.2020 v 13:13 | Karma: 34,41 | Přečteno: 742x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Politolog: Dělníci opustili levici a míří k populistické tyranii většiny

2. května 2024

Vysíláme Letošní evropské volby by mohly překreslit politickou mapu starého kontinentu. Posilují totiž...

Zřícená dálnice v jižní Číně má již 48 obětí, další pátrání komplikuje počasí

2. května 2024  6:23,  aktualizováno  9:52

Nejméně 48 lidí zemřelo v hornaté oblasti na jihu Číny, kde se ve středu po silných deštích zřítila...

Hasiči celou noc zasahovali v pralese Mionší, vodu nosili na zádech

2. května 2024  9:16

Beskydský prales Mionší v noci zachvátil požár. Hasiči celou noc zasahovali v jeho nejvyšším...

Volby by jasně vyhrálo ANO, mimo Sněmovnu by zůstaly TOP 09 a KDU-ČSL

2. května 2024  8:17,  aktualizováno  8:48

Sněmovní volby by v dubnu vyhrálo ANO s 32,5 procenta, ODS by měla 13 procent, SPD a Piráti shodně...

AURES Holdings a.s.
PRACOVNÍK PODPORY PRODEJE (A12500)

AURES Holdings a.s.
Olomoucký kraj
nabízený plat: 30 000 - 32 000 Kč

  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik