Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

siviez

10. 6. 2009 10:16
karma

já viděl jirku v ov a působil na mě naprosto stejným dojmem.nemluvě o havlovi.to je přímo tragéd.R^

0 0
možnosti
M

maziSKS

10. 6. 2009 9:36
no

no mám pár reakcí. 1)Vajčka neházeli děti, ale studenti VŠ, kteří mají svůj názor a chtějí důstojně žít ne ze svých daní dotovat populistické socialistické praktiky CSSD. To, že to bylo nevkusné? Snad, možná, ale nadávat jim do fašounů? Mě to říct nějakej dědek, tak se asi neudržim Btw. tato nadávka opravdu seděla od Falhbra, který jako bývalý člen stb, by měl mlečet. 2)s chováním paroubka a jeho kampaní, jste uhodil hřebíček na hlavičku. Pro štourali, ano ODS taky nemá slušnou kampan, ale otázkou je kdo jsem tyto praktiky zavedl? Paroubek, takže pokud se mu něco nelíbí, může začít u sebe. Jeho lživá kampan o tom kdo může za krizi je opravdu jen lákadlo (prominte mi ten výraz) pro nevzdělané a závistivé osoby. CSSD také lže lidem např. co se týče zdravotního pojištění...chtěj rušit poplatky, ale už lidem neřeknou, že chtějí zavést plošné zvýšení zdravotního pojištění, což v konečném důsledku znamená částky v řádů stovek, či tisíců za měsíc.  

0 0
možnosti
MB

MacX

10. 6. 2009 7:39
Ve stádu....

To je zajímavé, že ČSSD či Paroubek údajně vede útočnou a arogantní kampaň. A já přitom již asi tři roky čtu neustálé, nekončící útoky - ale na Paroubka a ČSSD.... Pročtěte si třeba tyto blogy na idnes - vede tady soc dem útočnou kampaň, nebo tady každý druhý blogger proklíná Paroubka? Totéž opruzování na předvolebních mítincích ČSSD, které se nakonec zvrhlo ve vajíčkový lynč - dělá tohle ČSSD? Pokud jde o billboardy, tam si moc ČSSD s ODS nemají co vyčítat - obě dělají z těch druhých lumpy. Tak proč je špatná jen ČSSD, pane autore? Není to spíš proto, že vaše stádo teď bučí tímto směrem, a tak je správné bučet se stádem?

0 0
možnosti
M

maziSKS

10. 6. 2009 9:41
Re: Ve stádu....

jste mimo a to totálně. Tuto útočnou kampan, kterou zmiňujete dělají běžný lidé, ne politici a tam je to na stejno...jdětě na diskuze např. na novinky.cz, kde se útočí na ods. A dělat z vajíčkovýho útoku, útok ods na čssd je ubohé. Znám pár lidí co tam byli a s klidny srdcem vám řikám, že tam byli voliči přes celé politické spektrum. A hlavně asi nechápete další fakt.....tyto "útoky" od občanů, nejsou útokem na cssd, ale přímo na osobu Paroubka a Ratha, kteří předvádějí to co předvádějí a lidem je z toho už špatně.  

0 0
možnosti
VH

vasekpasek

10. 6. 2009 0:52
...

Mimochodem, přečetl jsem si to ještě jednou a už jsem si konečně vzpomněl na to, co jsem chtěl napsat jako první... Zmiňoval jste senátorku Gajdůškovou a vyjádřil přání, aby více takových lidí bylo v politice. Je mi líto, ale zde se osobnímu útoku nevyhnu, nicméně se ho pokusím věcně zdůvodnit.

Senátorka Gajdůšková se totiž ukazuje (schválně používám vid nedokonavý) jako poměrně hloupoučká osoba, což dokazuje poměrně často. Příkladem za všechny by mohla být debata před prezidentskými volbami na senátorském klubu socdem (kterou mimochodem nezvládala ani moderátorsky, ale to je už jiná věc). Položit totiž kandidátovi otázku, jestli by věnoval raději peníze na zbrojení nebo na ekologii, to mi na této úrovni připadá naprosto neuvěřitelné. V takovou chvíli člověk nevěří vlastním očím a ptá se sám sebe, jestli opravdu vidí předsedkyni senátorského klubu zavedené strany nebo žákyni 6. ročníku ZŠ...

Je tedy hezké, že chce diskutovat, ale intelekt má zjevně nedostatečný.

0 0
možnosti
DB

Davča B.

10. 6. 2009 1:52
Re: ...

Souhlas, debata byl fakt úlet. Spíš jsem tím chtěl vyjádřit, že bych si přál, aby v politice bylo víc lidí, kteří se nebojí jít a přesvědčovat o svých názorech a vyslechnout jiné. Vemte si, že šla mezi mladé lidi (od kterých zatím pokaždé lítala vejce) úplně bez doprovodu. Nesnažím se ji bránit:).

0 0
možnosti
S

SIDLSD

9. 6. 2009 23:42
Tak doufej.

Že socani udělaj rozumnou kampaň. (Nejde o kampaň, ale o skutky.) Panebože, tak mladej, a tak pitomej. Budoucnost vidím černě :-(

0 0
možnosti
N

Novotnak

9. 6. 2009 23:44
Re: Tak doufej.

Bohužel ty levicové skutky zatím bývají podstatně horší než kampaň, ale to platí i pro pravici. Jinak článek karma

0 0
možnosti
T

trefakam

9. 6. 2009 23:31
Jak je možné,

že tito pravicoví, tudíž mladí a vzdělaní lidé nedokáží napsat jediný článek, ve kterém by nebyly hrubé pravopisné chyby?

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1232x
Student sledující poměry v naší zemi.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám