Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Profesor_Nula

4. 5. 2009 16:38
Ransdorf je jen sečtělej blb

Ransdorf je sice umírněnější komunista, ale to nic nemění na tom, že je schopný plácat takový nesmysly, že by možná strčil do kapsy i Vámi kritizovanou K. J. Stačí se podívat na díl pořadu Máte slovo a budete mít jasno. Jakákoliv chvála Ransdorfa z úst anitkomunisty mi přijde jako schizofrenie...

0 0
možnosti
DB

Davča B.

4. 5. 2009 20:27
Re: Ransdorf je jen sečtělej blb

Chválím jen jeho poslední názory. A to budu chválit ať to bude říkat Rath, Paroub, Topol, Čunek, .. Šrotovné a styl emisních povolenek je blbost. To snad uznáte?

0 0
možnosti
Y

Yoachim

4. 5. 2009 15:24
Davide

z těch prvních dvou reakcí"Kaťuška" si nic nedělejte. Nejde vůbec o Kaťušku, kterou mnozí před Vámi oslovovali hůře, jde o to, že jste zde pochválil Ransdorfa, který má IQ vyšší než  ti dva dohromady. Hulvát jistě nejste, jen troch nezkušený.

0 0
možnosti
VF

Hackyfish

4. 5. 2009 16:01
Re: Davide

No,ve skutečnosti- on ten pan Randsdorf má vyšší IQ než pan autor sám.Čím to,že komunisté u nás mají vyšší IQ,než demokraticky smýšlející lidé?

0 0
možnosti
JM

jlm2

4. 5. 2009 14:52
Kaťuška...

Ona je "Kaťuška" vaše kamarádka? To si asi moc přátelství nevážíte. Anebo není a vy jen ventilujete svou nespokojenost? Potom nechápu, kde berete drzost k tomuto oslovení. Vůbec neberu v potaz její vystoupení, pouze mne fascinuje vaše hulváství na úrovni nejpodřadnějšího bulváru.

Jestli lidé jako vy jsou budoucí právníci nebo třeba dokonce soudci či státní zástupci, máme se opravdu na co těšit...Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1232x
Student sledující poměry v naší zemi.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám