Nezapomeňme na 5-ti procentní hranici !

Od jednoho procenta do deseti . Různé významy , různé výsledky . Aneb vítejte v mé malé hitparádě !

10-ti procentní hranice - nezaměstnanost klesla pod deset procent . Kde jsou ty časy , kdy byla trestná ? (Dělám si srandu - vždyť ani zlatá rybka se nechce vrátit před listopad )

9-ti procentní .... bohužel , ta už je pryč , bo dph je 10% . Devítko , stýská se mi !

8-mi procentní ... reálný počet homosexuálů a bisexuálů podle tajného průzkumu ve skutečnosti není 4% ale 8% . Mohl bych vtipkovat o ohýbání pro tužku na jistých státních institucích ....  co mi je potom .)

7-mi  procentní slevu podle strýčka googla ji nabízí 191 subjekt (viz.7 )

6-ti procentní ... tož to máme celek ten vydělíme 100 a vynásobíme šesti .  Takže například 0,06 z 1. .... nebo třeba 3 / 50-tiny

čtyř procentní...není potřeba - viz osmiprocentní .-)

tří procentní ... A teď já - Když napíši nějaký článek , tak jsem rád , za jakékoliv ohlasy  - negativní i poztivní . Kdyby aspoň tři procenta z čtenářů článku něco napsala ... aspoň ,že to ušlo , nebo , to je totální blbost . Já také rád vařím , ale pro mě úplně k ničemu , nebo to i škodí , když mi někdo jen ze slušnosti řekne , že to jídlo bylo dobré . Ikdyž to vůbec nebyla pravda . aspoň kdyby řekli , že to bylo málo slané ,nebo moc mastné. Bez kritiky a změny jí vyvolané ,dochází akorát k degeneraci . Jak se poté mám stát lepším kuchařem a jak se mám poté  stát lepší písařem ?

dvou procentní ... tady musíme trošičku ubrat - 1,5 % tuku má polotučné mléko . 3,5% má plnotučné - mňam mňam .

jedno procentní ... to snad ani nestojí za řeč :-) ff jedno procento.

a nesmíme zapomenout na 5-ti procentní hranici pro vstup do poslanecké sněmovny - strana , která nedosáhne ve volbách tuto hranici hlasů , jako by ve volbách vůbec nebyla a tak raději malé strany vůbec nevolit . Nechci aby můj hlas přišel nazmar .

Když se kouknete na volební výsledky z minulých let , tak propast mezi těmi , co získali a nezískali  poslanecké křeslo je jako Macocha .

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Hynek Dařbujan | sobota 24.4.2010 11:59 | karma článku: 8,68 | přečteno: 1124x