Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Sexuální story na předměstí Bory

...Reakcí, na onu situaci, byla u mne okamžitě se dostavující erekce, po které jsem nijak zvlášť netoužil, jelikož jsem zvyklý usínat na břiše. Holt příroda...

Zaklapl jsem notebook a vydal se do koupelny provést tradiční ústní hygienu. Ještě předtím jsem však stačil vypít ohřátý produkt kravského vemena, to abych otupil své smysly a pokud možno co nejrychleji usnul. Zívaje jsem opouštěl koupelnu a došoural se do ložnice. Sedl jsem si na postel, vyzul vyhřáté trepky, natěšeně jsem se natáhl do postele a zachumlal do peřin, zatímco venku déšť a studený vítr bičoval okna. Vše nasvědčovalo tomu, že usnu během pár chvil, když v tom jsem od sousedů uslyšel nezaměnitelný projev milostného vzplanutí. Nejprve jsem zůstal civět s otevřenými ústy, ale pak jsem nad tím mávnul rukou. Nejsem žádný suchar, řekl jsem si, a těch deset minut to nějak vydržím.

Asi po hodinovém poslechu volání přírody a především pak sousedky jsem začal ztrácet trpělivost. Zaprvé jsem tak dlouhý pohlavní styk považoval přímo za provokaci a zadruhé u mne začala pracovat představivost, která, jak známo, nezná mezí, a která vykreslila obraz sousedky, kterou jsem nikdy předtím neviděl, do podob předních hollywoodských hereček. To zapříčinilo přesun mé krve do míst, která je lepší míti odkrvená, pokoušíte-li se zrovna usnout. Naštěstí mám dobrou fantazii, proto jsem si vzápětí představil i obtloustlou postavu se zpoceným chlupatým zadkem, jenž právě brousí Angeliku za zdí a rázem bylo po napětí. Ale spát jsem stejně nemohl.

Já ke spánku potřebuji naprosté ticho. Tak jednou do roka se stane, že usnu u televize, ale to musím být opravdu unavený a zároveň odstavený od kafe. Kolega, který se mnou pracoval v Německu, to měl dobré. Ten si prostě jen lehl a sotva se přikryl už spal. Smůla pro mne. Jak ten chrápal... To bylo neuvěřitelné. Kolikrát jsem s obavou hleděl na okna v očekávání, že se vysypou skla. Zkoušeli jsme všechny babské rady a triky. Nic nezabralo. Koupil jsem si špunty do uší, ale dvakrát po sobě jsem zaspal do práce, protože jsem neslyšel budík. Tehdy jsem se poprvé začal zabývat myšlenkou na vraždu. Kolikrát já jen toho milého kolegu v představách zabil. A těch způsobů! V jednu chvíli jsem si dokonce myslel, že bych byl schopen dokonalého zločinu a vyhnul se zatknutí, ale následná četba literatury o Sherlocku Holmesovi mne přesvědčila, že dokonalý zločin neexistuje.

Ze vzpomínek na Německo mne vytrhl vysoký a táhlý výkřik. Tak že by? pomyslel jsem si. Ale kdepak... To, co jsem považoval za velkolepé finále, se ukázalo býti pouhým osmifinále. Čekala nás ještě dlouhá tři kola. Napadlo mne, že zajdu tedy o patro níž a zazvoním na sousedy, ale bylo mi trapně už jen z té představy. Uvědomil jsem si, že jsem se poprvé v životě stal účastníkem té známe švédské trojky, ale domnívám se, že zážitek by byl silnější, kdybych byl se zbylým párem v jedné místnosti.

Čím více se blížilo finále, tím více jsem pochyboval o tom, co se v bytě podemnou odehrává. V jednu chvíli jsem byl přesvědčen, že jsem se stal svědkem domácího násilí na ženě a přemýšlel, zda volat policii. Jen mi nesedělo, proč by sousedka nutila svoji levnou polovičku o větší a razantnější příděl... Poslední, co jsem slyšel a asi nejen já, byl zvuk připomínající požární sirénu. Následně se ozvala tlumená rána, to jak se chlupatý zadek převalil na své místo. A byl klid. Ale stejně jsem ještě nejaký čas nemohl usnout.

Druhý den jsem po příjezdu z práce potkával po chodbách domu skupinky vášnivě debatujících dam a vážné tváře zamlklých a závistí se užírajících mužů. Milostné vzplanutí a ukojený chtíč zamilovaného páru dal podnět k pavlačovým diskuzím. Jen další pavlačová story na předměstí Bory.

 

Autor: Daniel Tomáš | úterý 27.12.2016 16:00 | karma článku: 19,67 | přečteno: 1405x
  • Další články autora

Daniel Tomáš

Invaze

Starý barman ledabyle otíral ještě starší pult v ponuře osvětleném baru, do kterého před třiceti lety nastoupil na krátkodobou brigádu, jen než si najde něco lepšího. Problém je, že něco lepšího nemusí nutně hledat zrovna vás.

26.11.2020 v 19:00 | Karma: 17,93 | Přečteno: 507x | Diskuse| Poezie a próza

Daniel Tomáš

S covidem pod košem

Ke covidu se již vyjádřil kde kdo. Experti, kteří se nikdy neshodnou, politici, zubaři, herci, zpěváci, sportovci, pán, co nám do práce vozí obědy... Ještě jsem však nezaznamenal vyjádření nějakého skladníka. Vezmu to tedy na sebe

21.11.2020 v 18:09 | Karma: 17,96 | Přečteno: 600x | Diskuse| Společnost

Daniel Tomáš

My všichni rouškou povinní

V ranní ospalosti jsem ledabyle ukusoval krajíc chleba pomazaný zavařeninou a pročítal denní tisk. Zaujala mne zpráva z dalekého Ruska, kde se jedna místní fabrika rozhodla vyrábět roušky z porcelánu.

10.11.2020 v 12:08 | Karma: 21,65 | Přečteno: 777x | Diskuse| Poezie a próza

Daniel Tomáš

Dobrý skutek

Stalo se jedné horké letní noci, že jistý Jindřich Krůta, toho času povoláním kočí, vynesl z hořícího sirotčince na dvacet dětí a sám vážná zranění při tom utrpěl.

15.5.2020 v 17:54 | Karma: 20,31 | Přečteno: 496x | Diskuse| Poezie a próza

Daniel Tomáš

Kašlete na sochy, sázejte stromy

Hromada bronzu či jiného materiálu uplácaná do podoby, která připomíná, v případě Věry Špinarové dosti vzdáleně, osobu, která již nežije. Navíc vděčný cíl městských opeřenců.

5.5.2020 v 15:49 | Karma: 39,56 | Přečteno: 2898x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Na jednání o míru nepřijdeme, vzkázali Rusové. Švýcaři je ani nezvali

2. května 2024  22:11

Švýcarsko iniciuje vlastní mírovou konferenci o Ukrajině. S pozváním Ruska na setkání, které se má...

Pavel zkritizoval všechny. Nefér jsou Babišova slova i kampaň SPOLU, míní

2. května 2024  21:36,  aktualizováno  21:50

Kampaň, která dělá z hnutí ANO zastánce ruských zájmů, je podle prezidenta Petra Pavla stejně nefér...

O menopauze musíme mluvit, burácela herečka Halle Berry před Kapitolem

2. května 2024  21:41

Slavná herečka Halle Berry se zapojila do americké politiky, když podpořila senátorky snažící se o...

Sluší se, aby zaměstnanec věděl, proč je propouštěn, řekl Juchelka

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  20:58

Poslanci se přeli o změnu zákoníku práce. Opozici se ho nepodařilo vrátit vládě k přepracování....

  • Počet článků 146
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1520x
Jsem velekrál skladu v maličké firmě. Mám jen jediného podřízeného, a ani ten mne neposlouchá.. Dvakrát jsem neúspěšně studoval VŠ, tak jsem se dal na dráhu dělníka. Jsem pánem ještěrky a vozím palety z bodu A do bodu B, a když je frmol, tak i do bodu C, ale v žádném případě do bodu D.. Mám rád sport, pivo, rybařinu, pivo, dobré jídlo, přítelkyni, pivo, četbu, Bory, bory, skaliny, řeky, lučiny, českou hymnu, vychlazenou Plzeň a tak různě....

Tady mi můžete anonymně nadávat:

danieltomas08@post.cz

 

Seznam rubrik