Potřebujeme führera

Vít Bárta je můj Napoleon, je to moje naděje na silný stát, rozežíraný demokratickými nešvary.  Ve stabilizovaném státě má být demokracie jen v okamžiku voleb, po té by to měla být totalita jedné strany. Poměrný systém je na rozdíl od většinového vodou na mlýn jen těm, kteří se pohybují v šedé zóně rozdělovaných funkcí a státních zakázek

JUDr. Vít Bárta je mezi politiky ještě nováčkem a přestřelky a informační bomby , které se měsíc za měsícem objevují na naší politické scéně ho doprovázejí od počátku jeho kariéry. Doufám že jim nepodlehneš doktore. Radím, zatloukat, zatloukat, mlžit a útočit. Zkušení matadoři našeho politického nebe jsou velmi zběhlí ve využití tohoto druhu politického boje.

Platí v něm vše, co je běžné i ve válečném zpravodajství. Klamné kampaně, zatajování, vhodné načasování, spící agenti a nevím co ještě. Nejnovější „aféra“ s Jaroslavem Škárkou je jistě podložena penězi a tvrzení proti tvrzení. Jistě se nedovíme jak to bylo, nic to nezmění a vůbec to není důležité. Co je důležité? Silný vůdce a ty to Bárto můžeš být. Rozděl nás na přátele a nepřátele. Dnes nevím, kdo je kdo.

Protože, dokud nemáme společného nepřítele a tím je kdokoliv, kdo se vyškrábe až na vrchol, budeme se mezi sebou jen hádat a nic nevybudujeme. Až tu bude přísno a totalita, budeme sice brblat u piva a navzájem se udávat, ale vybudujeme pro Tebe a nový ideál konečně Zelený blob, tunel Blanku, Temelín III. a jiné potřebné projekty a nechceme se zabývat tím, kolik co stojí. Doufám, že nám to všechno zajistíš a my budeme moci klidně obědvat.

Vytrvej Víťo, držím ti levý palec, pravý mám vykloubený a s nohama to neumím. Prostě očekávám, že nám prosadíš stát, ve kterém už nebudeš muset nic vysvětlovat a  který my všichni potřebujeme. Ať už na tebe nakydají cokoliv, budu tě obdivovat, protože jsi bohatý a nestydíš se za to, máš krásnou ženu a auto. Budu tě volit i kdyby tě poslali do kriminálu. Třeba tam napíšeš „Moje bitvy“ Nikdo se už nebude smát tvému hlasu. Každý se bude učit tvému smíchu. Na povel a dobrovolně.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Daniel Řehák | čtvrtek 7.4.2011 10:19 | karma článku: 14,12 | přečteno: 1026x
  • Další články autora

Daniel Řehák

Spor o žlutou hvězdu

13.9.2021 v 14:27 | Karma: 11,10

Daniel Řehák

EU za každou cenu

7.9.2018 v 11:30 | Karma: 32,18

Daniel Řehák

Osmašedesátý

21.8.2018 v 0:00 | Karma: 13,49

Daniel Řehák

Nevěřím.

14.4.2018 v 14:31 | Karma: 40,90