Nevěřím.

Francii pro jejich zradu spojenecké smlouvy ČSR, i za to, že jí k tomu Velké Británie tenkrát pomohla. Nevěřím Německu, za podvodný důvod k rozpoutání 2.světové války. 

Nevěřím Spojeným státům, že ve světě šíří demokracii.

Proč bych měl věřit státům, které obelhávali a okrádali obyvatele svých kolonií a nově používají neokoloniální techniky ekonomického a vojenského vydírání nezávislých států, že jejich rozhořčení nad údajným použitím chemických zbraní, je upřímné.

Rozvracejí stabilní země, projevující jakoukoliv touhu po nezávislosti metodami, předstírající spontánnost. Klidně lžou, vyvolávají emoce v indoktrinované části společnosti a narušují státní uspořádání. Ovládli média manipulativní soustavou lidskoprávních floskulí, které podprahově vytváří modernizované náboženství k ovlivnění světonázoru.     

Sýrie odolávala pokusům o destabilizaci monokratického mnohonárodnostního státu, vyvolané ambicemi radikalizované sunitské části obyvatel. Není to první země Blízkého východu, která poskytla prostor k jejich rychlému demografickému růstu. Vypadalo to jako boj občanů Sýrie za svobodu. Touha radikalizovaných sunitů po uchopení moci se nezastavila u klidných demonstrací, stejně jako v Libanonu, sklouzla do občanské války.https://danielrehak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=495539

Tichá, ale zřejmá podpora západních demokratických států bojovým aktivitám této skupiny obyvatelstva, se zhmotnila v podobě ISIS a rozbila fungující zemi. Angažmá dnešní české vlády,  stejně jako předchozí vláda ČSSD vždy směřovalo k lokajské podpoře zájmů mocností, které stojí proti Rusku. Nejsou to naše zájmy. Je to jen hra hnutí ANO a dalších prounijních  stran, které ústy politického herce Stropnického, ministryně všeho možného Šlechtové, ostudně hájí premiéra v demisi, doufajícího, že ho začnou tolerovat političtí soupeři. Ti dobře vědí, že Babiš bude jejich hrobem, jestli to udělají.

Expresivní vyjádření Donalda Trampa proti Assadovi, napovídá, že snad dokonce uvěřil svým jestřábům, že největší zlo jsou země na opačném konci světa, které USA mohou smést jedním úderem. Pánbůh zaplať, že ještě stojí o legalizaci takových lží v očích zmanipulovaných občanů vlastních států, protože to brání udělat definitivní krok k válce. Opakované lži médií o neprokázaných politických vraždách, o chemických útocích nahraných druhou stranou, dokazují svým tvůrcům, že je jedno, že tomu věří jen zmanipulovaná část obyvatel. Spojené státy poslaly na Sýrii už podruhé bez posvěcení OSN rakety proti režimu, který je dlouhodobým spojencem Ruska, i když bezzubost raketových útoků ukazuje (doufejme) na nějakou hru,

Ignorace OSN připomíná meziválečný vývoj Společnosti národů.  Pakt Společnosti národů nebyl ratifikován Kongresem USA, Spojené státy se nikdy členy nestaly. Německo vystoupilo roku 1933, Sovětský svaz byl přijat roku 1934 a jako jediná členská země byl vyloučen roku 1939, v roce 1933 vystoupilo Japonsko a roku 1937 Itálie. Nemusím připomínat, že to skončilo světovou válkou.

Loajální prohlášení naší vlády a jedním dechem i prohlášení předsedů ODS a TOP09, poslušně opakují účelová nařčení. Jsou ochotni, bez poskytnutí důkazů, souhlasit s účelovými obviněními a štvát vlastní obyvatelstvo do boje, který nemůže nikdo vyhrát.  Tentokrát už nebudeme v centru pod ochranou protektora, ale na hranici IV. říše, která spolu s USA touží zničit Rusko. To se bude blbě vysvětlovat, bude li komu, až budeme sčítat válečné ztráty.

 

PS: Napsal jsem chybně, že byla ČR zrazena Velkou Británií. Jak mně diskutující upozornili Smlouva sneexistovala. Omlouvám se za neobratné vyjádření v perexu a opravil. Smlouvu měla s Francií.  

Autor: Daniel Řehák | sobota 14.4.2018 14:31 | karma článku: 40,90 | přečteno: 1734x
  • Další články autora

Daniel Řehák

Spor o žlutou hvězdu

13.9.2021 v 14:27 | Karma: 11,10

Daniel Řehák

EU za každou cenu

7.9.2018 v 11:30 | Karma: 32,18

Daniel Řehák

Osmašedesátý

21.8.2018 v 0:00 | Karma: 13,49