Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rezjir

26. 11. 2008 8:13
Musím se Klause zastat

Je dobře, že někdo otevírá témata, jako Lisabonská smlouva či boj s globálním oteplováním a jasně definuje náklady s tím spojené. A nutí k zamyšlení. Alespoň se nikdy nikdo v budoucnu nebude moci vymlouvat na to, že nevěděl. Jako Pavel Kohout a jiní, když interpretují své chování v 50. letech. A přitom věděli a mohli vědět.

0 0
možnosti

Hank Moody

25. 11. 2008 19:18
Klaus neni agentem Kremlu,

je "jen" agentem KGB, tak jako byl agentem StB (Rek).

0 0
možnosti

m. l.

25. 11. 2008 19:03
Přemýšlím co bych dělal

Přemýšlím co bych dělal na Klausově místě abych nebyl označen za potížistu který sebe zesměšňuje a nám dělá ostudu.

Třeba co bych měl správně říkat o reakcích na globální oteplování, když je mi jasné, že jde humbuk na kterém se přiživují spousty tlučhubů a který v důsledku poškozuje ekonomiku. Že se taky toho oteplení děsně bojím? Abych byl konformní s většinou, byť špatně informovanou nebo se dokonce též aktivně přiživující?

0 0
možnosti
  • Počet článků 274
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
Zprvu jsem hledal deníček, kam bych zapsal vzpomínky, vystrašen matčinou ztrátou paměti. Potom jsem se stal závislý na karmě a následně jsem rozpoznal, jak jsem si tím pěstoval ego a dal jsem si oddech, Ten co byl nakopnut vlastní botou, teď píše pro sebe a pro kohokoliv proto, aby si v sobě udělal jasno. Hemžící se myšlenky jsou chaotické. Je třeba je svázat a podrobit kritice, aby po nich něco zbylo.


Large Visitor Globe