Ne nemáte pravdu pane Železný

Ne že by se nemýlil pan Holec, ale Vy jste nepochopil podstatu nebo jak vy novináři rádi říkáte Meritum věci. Nejde přece vůbec o Vaše znalosti o gen. Svobodovi. Ne Nejde!

Ano jistě máte výborně nastudovanou historii. Mohu potvrdit, že Wikipedia není důvěryhodným zdrojem a pan Holec sedl na lep přepisovatelům wiki historie. Dokonce jsem se rozhodl Vám věřit, ve vašem popisu osobnosti Generála Svobody. Jednak proto, že článek na Info má hlavu a patu a jednak proto, že i já jsem si nastudoval tuto osobnost a gen, Ludvík Svoboda je řekněme … dosti kontroverzní.  On přeci sehrál klíčovou úlohu v převzetí moci komunisty v roce 1948, podpořil Stalina a Gottwalda a zařízl Beneše.  To, že se mu poté komunisti odměnili tím, že ho nepověsili jako Slánského a nechali ho žít a pracovat a odejít do penze. To byla „Stalinova Cena“. Jistě. Ale to je Historie.

Ne, ani přes to nemáte pravdu. Ne pane Železný nemáte pravdu. Ne a ne a ne. Ne proto že nepopisujete historii správně, ne proto, že byste nebyl studovaný, ne proto, že nejste chytrý, NE.

Pro vaši aroganci ano.

Jistě Vážím si Vás, líbíte se mi, máte to a máte potenciál.  

Asi bych Vás i zaměstnal a bránil do posledního dechu.  A zahrál to tak, aby se na to zapomnělo.

Ale za zavřenými dveřmi bych  zařval: „To přece nemůžeš, zbláznil si se“.

Televize ta veřejnoprávní není podium předávat své osobní názory v jakékoli formě.  To si dělejte na Blogu.

O tom to je. A ne o tom, že byste neměl pravdu, ne o Vašich názorech, to opravdu ne. Je to o tom že vy z podstaty musíte a musíte a musíte být stoprocentně nestranný. Stoprocentně.  

A víte, proč stoprocentně? Protože nic víc už neexistuje.

To je Vše práce po celou dobu, kdy budete pracovat v službách lidu a tomu jste zavázán.

Ne mě, který žije v Izraeli a neplatí Vás.

Ano všem od prezidenta Zemana, přes Vašeho otce Toho nevětšího Vítače a největšího Foba až po dědečka a babičku na vesnici.  Oni jsou Vašimi zaměstnavateli. A kdo platí objednává muziku. Tečka.

Ale nezoufejte má to řešení.

Hej pánové!  

Z „Idnes“ „Info“ nebo „Reflexu“. Dejte panu redaktorovi podium. Tam ať si dělá, co chce.

Prosím.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimir Danicek | pátek 24.7.2020 10:01 | karma článku: 33,95 | přečteno: 1810x